P.S.Nigde ne mogu da nadjem kasvetan review s3 neo sa 1 sim karticom (takve valjda samo imaju u telenoru) pa me interesuje ako ima korisnika istog da mi daju neke informacije.
Nije bilo namenjeno tvom pitanju. Znam sta si rekao ali nisam koristio sony pa ne mogu da ti dam savet. Moj post je bio odgovor na temu.dimi89 napisao:Hvala na komentarima.Kao sto rekoh @Re_EDuCaTiON mogu da biram samo izmedju S3 Neo i M2.
Uzasna kamera?Taca089 napisao:S3 neo ima uzasnu kameru, kome je to bitno nek uzme u ozbir
M2 je bolja kupovina po mom misljenju cak i u odnosu na g2 mini
Zato što je Sony.Azimuth napisao:....Zasto je po tvom misljenju M2 bolja kupovina od G2 mini?.
E sad,... mnogo tražiš. Ko je tvrdio da ima činjenica?drom napisao:....Uzasna kamera? Mozes li da ovu izjavu obogatis nekim cinjenicama?
Ne mogu jer vise hvala Bogu nemam to cudo u rukama. Bio mi je prelazni model dok nisam uzela g2 i uopste nisam zadovoljna, a tek to sto su pogorsali kameru u odnosu na prvi s3 me je tek iznerviralo.drom napisao: Uzasna kamera?
Mozes li da ovu izjavu obogatis nekim cinjenicama?
Apsolutno se ne slazem da je kamera na s3/s3 neo uzasna.
Pa da, mnogo ljudi se zali na kameru S3 neo, tako da ne znam sta ces vece cinjenice od togaSale_M napisao:Ja sam citao na bench forumu,mnogi su se zalili da je kamera shit,tako da chilloutGeneralno S3 Neo jeste bolji telefon od M2 tu nema sta da se prica,osim baterije gde je M2 jedan od najjacih telefona na trzistu po trajanju iste.