Jeftin telefon - 100 evra u dzepu :)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Jeftin telefon - 100 evra u dzepu :)
Nov L9 II je oko 160€, mislim. Svakako, daleko iznad 100.
Da ali rece "polovan optimus II". Ne ipak je rekao nov, izvinjavam se.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa mislim da ni polovan nema za 100e. Možda, ali nije u baš nekom dobrom stanju. Valja potražiti
Ja zagledao L9 II, odličan ekran, generalno dobar telefon sem plastičnog osećaja u ruci.
Ali obzirom da LG ne reklamira svoje proizvode niko nije ni čuo za telefon.
Ali obzirom da LG ne reklamira svoje proizvode niko nije ni čuo za telefon.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Imao je reklamu u MTS i VIP kao naslednik L7 II, koji se prodavao baš dosta. On je po meni rang između S2 i S3, prvenstveno zbog ne baš najboljeg procesora. Ostatak hardvera može da parira trojci, koliko uspešno to je druga stvar
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
Nisam mislio na L9, nego na L7 II. On je malo iznad 100 evra, mozda oko 120
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3661 ... L7-II-P710
Brutalno dobro izgleda. Ima 768 Mb rama, ne znam da li je to znacajna razlika u odnosu na 512 Mb
Takodje, za oko mi je zapao i ovaj Alcatel
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4273 ... i-OT-6012X

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3661 ... L7-II-P710
Brutalno dobro izgleda. Ima 768 Mb rama, ne znam da li je to znacajna razlika u odnosu na 512 Mb

Takodje, za oko mi je zapao i ovaj Alcatel
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4273 ... i-OT-6012X
- El Laki
- Prijatelj foruma
Drugar ima L7 II već godinu dana otprilike, koristi ga za najosnovnije stvari. Fino radi telefon, ali lagovi i seckanje mu uopšte nisu strani. Hoću da kažem ok telefon za te pare nov, ali ne očekuj previše.
-
- Neredovni učesnik
Odoh da kupim Nokiu 3310
Dajte ljudi, pa moj komp ima procesor od 1.33 GhZ i 512 Mb rama. I za ono za sta ga ja koristim sluzi super.

Dajte ljudi, pa moj komp ima procesor od 1.33 GhZ i 512 Mb rama. I za ono za sta ga ja koristim sluzi super.

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Taj Alkatel svakako otpada zbog samo 512 rama a l7 II je ok telefon ima dobru bateriju ali mislim da je ipak l70 bolji izbor. KitKet radi dosta dobro i brzo na njemu
-
- Neredovni učesnik
Дифан је, слажем се са тобом, али немам толико парица... 

Dok razmisljas proveravaj kp s vremena na vreme. Mozes da naletis na nov L70 za 100 evra kad je nekom hitno. Vrlo brzo se proda, pa moras da budes brz. Ja imam L70 i mislim da je to ubedljivo najbolji izbor za "sirotinju." Samo je stvar u tome sto u kupovinu smart telefona ne treba ici bez barem 120 evra, kolko je dovoljno za nov L70 preko oglasa.
-
- Neredovni učesnik
Veliko hvala i dovidjenja forumu na kome te neko nazove sirotinjom.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Da li je ovo moguce da neko tako napise pod znacima navodima za sirotinju...???
Lepo sam napisao ,BAN pod hitno uvesti...
Admini bi morali zustrije da deluju bar na ovakve ispade...izgleda da ovde svako moze da pise sta god hoce....
sundjerbob...to su ispadi pojedinaca ovde...nisu svi ovde takvi...ne treba da generalizujes sve odmah...mnogo dobrih likova.ovde.ima koji ce.uvek realno da pomognu...
Lepo sam napisao ,BAN pod hitno uvesti...
Admini bi morali zustrije da deluju bar na ovakve ispade...izgleda da ovde svako moze da pise sta god hoce....
sundjerbob...to su ispadi pojedinaca ovde...nisu svi ovde takvi...ne treba da generalizujes sve odmah...mnogo dobrih likova.ovde.ima koji ce.uvek realno da pomognu...
Huawei
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Čovek je to stavio pod znake navoda i sigurno nije mislio ništa loše, samo je nespretno upotrebio pogrešan izraz. Uostalom, sebe je stavio u kontekst tog izraza. Nema potrebe za dramom. Jedno izvinjenje će rešiti nesporazum.
Ma dajte, covek nije mislio ništa loše. Stavio je pod navodnike i iz konteksta se vidi na šta je mislio. Na kraju, i sebe ubraja u "sirotinju".
-
- Neredovni učesnik
Dobro, jesam i ja malo zustro i brzo odgovorio.
Nemam komplekse oko novca, postujem to sto imam i da ne razvlacim tu temu. Recimo, ne trosim previse novca na telefon, ali dam novca za bicikl, za skejt, toliko da me neko pita da li sam lud. Opet, on ne bi potrosio mnogo novca na bicikl ili skejt i ne bih ga nazvao sirotinjom ako potrosi na bicikl 4 puta manje od mene. Takodje, ne bi rekao za nekog da je lud ako potrosi 500 evra za telefon.
Ali ajde, nije o tome tema.
Nemam komplekse oko novca, postujem to sto imam i da ne razvlacim tu temu. Recimo, ne trosim previse novca na telefon, ali dam novca za bicikl, za skejt, toliko da me neko pita da li sam lud. Opet, on ne bi potrosio mnogo novca na bicikl ili skejt i ne bih ga nazvao sirotinjom ako potrosi na bicikl 4 puta manje od mene. Takodje, ne bi rekao za nekog da je lud ako potrosi 500 evra za telefon.
Ali ajde, nije o tome tema.
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Svi smo mi danas sirotinja. Samo je stvar u prioritetima raspodele raspoloživih sredstava. Neko daje novac za putovanja, pa mu svejedno za telefon, neko za računare, auto, devojke, provode, sport, a neko mora da hrani porodicu, ili možda čak uzima kvalitetnije modele telefona za decu, a sam se zadovoljava sa prosekom.
Baš tako.
Много више и веће сиротиње видех од наше српске, материјалне сиротиње, стога ми некако она лакше падне од оне, пуне а празне безбрижности неких...
Слобода или смрт
-
- Neredovni učesnik
Остало ми је да изаберем или 520 или LG Optimus L7 II.
Неко каже да је мало RAM меморије, и да багује Андроид ако се оптерети апликацијама. На колику количину се мисли? Не користим ни вајбер, ни воцапп, ни твитер, а ни игрице не играм.
Неко каже да је мало RAM меморије, и да багује Андроид ако се оптерети апликацијама. На колику количину се мисли? Не користим ни вајбер, ни воцапп, ни твитер, а ни игрице не играм.