Ja licno, ne bih menjao, pogotovu ne za Z2, to mi je skok sa konja na magarca.
Note 3 vs Z2
- djordjemalisic
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: Note 3 vs Z2
kutijagreha, ja sam taj koji je menjao Note 3 za G2 + 150eur. 
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Zile995
- Expert

- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Au covece, kako citam sve vise mislim da je Sony z2 krs od telefona...
Prosek ovo, prosek ono, bla bla
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- djordjemalisic
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Zile995, hahaha, daleko od toga da je los, ali da je losiji od Note 3, to stoji.
- Zile995
- Expert

- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ali da je toliko los, kako ga neki ovde opisuju(moj zakljucak, citam post po post, tako mi se cini), bas i nije. 
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Sve u svemu, i jedan i drugi fon su dobri, ali je note3 ipak bolji kompletniji fon u svemu...
Lično ne branim ni jedan brend, Sony je meni , najlepši fon izgledom i dizajnom i nista vise od toga...
Lično ne branim ni jedan brend, Sony je meni , najlepši fon izgledom i dizajnom i nista vise od toga...
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baš vala. A da su videli kako sony ui radi brzo i fluidno, ne bi reč rekli. E, sada izgled sony ui nekom odgovara, nekom ne.Zile995 napisao:Au covece, kako citam sve vise mislim da je Sony z2 krs od telefona...
@laki, stvar je jednostavna. Čim bi ti menjao notu, nešto nisi zadovoljan, to nije ono što si očekivao. Jer da si zadovoljan, ne bi ti palo na pamet da ga menjaš. Zato, menjaj. Z2 jeste dobra mašina. Jedino mu zameram tih zvuk na sluškama, i što oba zvučnika ne grme kada zvoni zvono.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: Note 3 vs Z2
Zato i kažem da treba biti objektivan i dati sve argumente za i protiv. Nije ova tema tu samo zbog mene, sigurno ima još ljudi koji se premišljaju.Zile995 napisao:Au covece, kako citam sve vise mislim da je Sony z2 krs od telefona...
Baraba, iskreno prezadovoljan sam Note-om i do sada nisam uspeo da mu pronađem neku manu, zaista je tako. Ali ima stvari koje mi se dopadaju i kod Sonija.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Joxy, onda ne pametujuj. Uživaj u telefonu. Ko ponovo da tu menja nik, taman je samsung 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Hahaha, neka ga nik, ništa ne smeta. 
Edit:
Najverovatnije ću vas poslušati s obzirom na to da on misli da je zamena glava za glavu najrealnija, možda je i u pravu jer je Z2 nov sa garancijom ali šta je tu je, ne mogu da se zamaram više sa tim.
Ponudio sam mu da doplati oko 40-50e kao što ste i rekli pa ćemo da vidimo ali najverovatnije od zamene nema ništa.
Edit:
Najverovatnije ću vas poslušati s obzirom na to da on misli da je zamena glava za glavu najrealnija, možda je i u pravu jer je Z2 nov sa garancijom ali šta je tu je, ne mogu da se zamaram više sa tim.
Ponudio sam mu da doplati oko 40-50e kao što ste i rekli pa ćemo da vidimo ali najverovatnije od zamene nema ništa.
Ne treba da menjas,pa sve i da ti doplati,realno i ako ne volim olovke,z2 nema sta da trazi sa note3,ali znam muku kada dosadi telefon,ali takodje znam i osecaj kada shvatis da si se zajebao,ako si nekada imao taj osecaj,samo se priseti toga
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Nisam imao osećaj sa Note 3 da sam se za***ao, a ovo drugo svako oseti makar jednom, bilo koji model da ima, to je normalna stvar. 
Edit:
Ja sam se na kraju urazumio i prelomio, ali tema može da ostane što se mene tiče. Moderatori neka odluče, možda će biti korisna drugim članovima.
Edit:
Ja sam se na kraju urazumio i prelomio, ali tema može da ostane što se mene tiče. Moderatori neka odluče, možda će biti korisna drugim članovima.
Mali, za sve ovo vreme piskaranja i prelomljavanja si mogao par cura privesti Cut' bre tamo da te vise nisam cuo!

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Hahaha, imaš pravo.