Telefon do 400 evra
Re: Telefon do 400 evra
Ja stvarno ne vidim koji to dobar deo foruma cesto menja telefone,osim mozda par clanova.
Ako cesto menjas telefone znaci da imas dovoljno dubok dzep za to.
Po meni je malo neozbiljno razmisljanje,da i pre kupovine telefona neko vec razmislja koliko ce izgubiti na ceni za mesec,dva,godinu dana...
Moje misljenje.
Po meni je malo neozbiljno razmisljanje,da i pre kupovine telefona neko vec razmislja koliko ce izgubiti na ceni za mesec,dva,godinu dana...
Moje misljenje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da se nepotrebno prica razvukla u suprotnom smeru od one koju je inicirao autor teme.
Cinjenica je da svakom telefonu/uredjaju pada cena protokom vremena, nekima manje nekima vise. Ako neko zeli da kupi neki uredjaj, a u datom trenutku poseduje novac u vrednosti tog uredjaja, nema razloga da ga ne kupi ako on zadovoljava sve korisnikove afinitete (pritom mislim i na one subjektivne, dopadljivost uredjaja, brenda, boja...).
Da se sada vratimo na temu, Note 3 predlazem jer mislim da je on boje resenje iako je skuplji, Note serija je uvek bila na vrhu phablet uredjaja. Ne znaci da je LG G pro 2 los, naprotiv, isti hardver imaju i Note i LG, ali ako ukljucim taj faktor licne dopadljivosti ja bih isao na Note 3.
Na autoru teme ostaje da proceni koji model mu vise odgovara.
Cinjenica je da svakom telefonu/uredjaju pada cena protokom vremena, nekima manje nekima vise. Ako neko zeli da kupi neki uredjaj, a u datom trenutku poseduje novac u vrednosti tog uredjaja, nema razloga da ga ne kupi ako on zadovoljava sve korisnikove afinitete (pritom mislim i na one subjektivne, dopadljivost uredjaja, brenda, boja...).
Da se sada vratimo na temu, Note 3 predlazem jer mislim da je on boje resenje iako je skuplji, Note serija je uvek bila na vrhu phablet uredjaja. Ne znaci da je LG G pro 2 los, naprotiv, isti hardver imaju i Note i LG, ali ako ukljucim taj faktor licne dopadljivosti ja bih isao na Note 3.
Na autoru teme ostaje da proceni koji model mu vise odgovara.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Behemoth Naprotiv, sasvim prosecan dzep i veliku sklonost ka tome. Naravno, nismo svi isti. Ali evo, zadnjih 2 godine koliko sam bas u telefonima, izgubio sam samo na jednom telefonu i to na ovoj poslednjoj S5ici, 10e. Tako da ne treba dubok dzep. Ali dobro, svako ima svoje misljenje i o tome ne vredi raspravljati. Ja sam samo intervenisao zbog upotrebe malo tezih reci "glupost, prazne price, budalastine". Izvinjavam se na zapocetom off-u.
znemanja, rekao bih da Note 3 ima za nijansu bolju kameru, mada moram da naglasim da njegove slike nisam imao prilike da pravim. Sve ostalo je u istu ruku isto i razlicito, pocevsi od dizajna, softvera, ui, i uopste samog osecaja telefona u ruci i dozivljaja koji pruza. Sve te stavke su stvar licnog izbora. Mislim da je najjaci igrac od svih faktora cena i ukus.
znemanja, rekao bih da Note 3 ima za nijansu bolju kameru, mada moram da naglasim da njegove slike nisam imao prilike da pravim. Sve ostalo je u istu ruku isto i razlicito, pocevsi od dizajna, softvera, ui, i uopste samog osecaja telefona u ruci i dozivljaja koji pruza. Sve te stavke su stvar licnog izbora. Mislim da je najjaci igrac od svih faktora cena i ukus.
Tako je! Uvek se znalo da je to jedan jako skup sport. Ko zeli da ih cesce menja, to mora da plati i tačka.Behemoth napisao:Ja stvarno ne vidim koji to dobar deo foruma cesto menja telefone,osim mozda par clanova.
E sad, da li ces na Samsungu izgubiti 130 eura za nekoliko meseci, ili na LG-u 140 ili Sony-u 150 eura, karikiram, to uopšte nije toliko bitna da bi se ovde o tome ovoliko pricalo.
Činjenica je da se na svemu gubi, i da nema pravila i nemojte praviti nauku neku od toga jer nema uslova ovde za nauku.
znemanja, El Laki tačno je da note 3 i g pro 2 imaju sličan hardver na papiru, ali Note3 tu nosi pobedu, sve je na višem nivou, od kvaliteta razgovora, preko baterije, do ekrana, kamere, zvuka, korinički doživljaj itd. Nosio oba duze vreme...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Telefon do 400 evra
drom napisao: Рече човек који је најактивнији у теми за огласе, С5, Н4...
Шалим се мало наравно, не замери.
Слажем се да онај ко реши да купи телефон који му се у потпуности допада и који му одговара, да неће толико водити рачуна о цени, да ли ће и колико она пасти временом.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Nisi u pravi Drom
Kvalitet razgovora je odlican na Pro 2 to si mozda pobrkao sa G2
Sto se tice zvuka tu takodje Pro 2 odnosi pobedu, ekran je stvar ukusa volis li napucane ili prirodne boje, oba su vrhunska
Izrada takodje na strani Pro 2 tu nema price, jedina prednost Note 3 su olovka i malo bolja kamera, da li to vredi skoro 100 evra razlike prepustam buducim vlasnicima da odluce, jer to i jeste stvar afiniteta ekoga prema necemu
Definitivno kome olovka ne treba nema ama bas ni jedan bitan razlog da kupi N3 sem kao sto gore napomenuh nema nekih licnih afiniteta prema Samsungu sto je takodje ok
Kvalitet razgovora je odlican na Pro 2 to si mozda pobrkao sa G2
Sto se tice zvuka tu takodje Pro 2 odnosi pobedu, ekran je stvar ukusa volis li napucane ili prirodne boje, oba su vrhunska
Izrada takodje na strani Pro 2 tu nema price, jedina prednost Note 3 su olovka i malo bolja kamera, da li to vredi skoro 100 evra razlike prepustam buducim vlasnicima da odluce, jer to i jeste stvar afiniteta ekoga prema necemu
Definitivno kome olovka ne treba nema ama bas ni jedan bitan razlog da kupi N3 sem kao sto gore napomenuh nema nekih licnih afiniteta prema Samsungu sto je takodje ok
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
DIsplej - stvar ukusa.
Izrada - G Pro 2 - koji se lakse grebe? koji vise kliza? koji je kompaktniji?
Kamera - Note 3 za 5% bolji i to mozda
Jedina prednost Note serije je olovka, i to samo za ljude koji ce je bas cesto koristiti. Za ostale ona nema ama bas nikakvu korist.
Da li to vredi 100e vise? Za mene ne.
Izrada - G Pro 2 - koji se lakse grebe? koji vise kliza? koji je kompaktniji?
Kamera - Note 3 za 5% bolji i to mozda
Jedina prednost Note serije je olovka, i to samo za ljude koji ce je bas cesto koristiti. Za ostale ona nema ama bas nikakvu korist.
Da li to vredi 100e vise? Za mene ne.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Amoled i Ips su u istom rangu, nijedan nije bolji ili gori, moze da prica ko sta hoce, samo je stvar ukusa, kome sta vise odgovara za oci i kome se sta vise svidja, i jedan i drugi imaju svoje neke prednosti i mane, ne moze se reci da je jedan bolji od drugog. Slazem se sa onima koji tvrde da Note 3 ne vredi dodatnih 100e naspram G Pro 2, ni ja licno ne bi dao 400e za Note 3, kada imam za 300e G Pro 2, ali to je moje licno misljenje i moj licni stav, i nema tu potrebe raspravljati, boze, svako ima svoj stav koji brani, i to je u redu.
A sad, ajmo svi na po pivu i da se veselimo, neka ide zivot, jedan je a i brzo ide da bi vreme trosili na rasprave.

A sad, ajmo svi na po pivu i da se veselimo, neka ide zivot, jedan je a i brzo ide da bi vreme trosili na rasprave.

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Mozda nekom znaci da bude fensi da ima note 3 a ne neki lg za koji niko nije cuo i za to da 100€ vise 

Meni prvenstveno ne znači da li je samsung, lg, zte, alcatel ili sasvim neki drugi brend,a mislim da i većini osoba koji su ovde na forumu nije bitno koje je marke telefon, sve dok nama odgovara.E, sad, moje pitanje je čija baterija traje duže?LG-jeva ili Samsungova?
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Pa to je isto kao da gledamo za automobile, neko voli vece, neko voli gradkse automobile, neko limuzine, neko karavane, nego voli kozu iznutra, neko stof, neko dizele, neko bemzince, nema pravila, kako kome dogovara tako uzima, kome se sta svidja, svako ima ono sto mu odgovara, a to nikako ne moze biti univerzalno za sve ljude, svako je drugaciji. Zato nema potrebe raspravljati. 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ma naravno, imao sam N3 10 meseci sada imam lg pro 2, i znam o cemu pricam veoma dobro
Naravno, definitivno ne moze se pogresiti ni sa jednim od njih, oba su zverine
Naravno, definitivno ne moze se pogresiti ni sa jednim od njih, oba su zverine
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
A da svedemo ove 3 strane u par recenica?Sve je tu negde,neces pogresiti ako bilo koji uzmes.N3 ima olovku.Baterija,zar je bitno da li ce trajati 2 dana 12 sati 12 minuta ili 2 dana 12 sati 32 minuta.Dakle slicni su po bateriji.Obe kamere su fenomenalne,razlike su bizarne i u kameri i u bateriji.Oba telefona rade veoma brzo,nema seckanja,sve ide glatko.Na oba mozes igrati igre koje pozelis bukvalno.LG ima nesto veci ekran (0,2 inca koliko znam),ali je malo manji.Ekrani su odlicni,kad ih stavis jedan pored drugog ces moci da odredis koji tebi vise odgovara.Oba uredjaja imaju dovoljno memorije. Jednom recenicom,sve je bukvalno isto,osim cene.Naveo sam sve ovo da bi video da li vredi dati 100€ vise.Ako mozes da oba uredjaja drzis jedan pored drugog,da vidis koji se tebi vise svidja 

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Takodje i od mene imaš preporuku za G Pro 2. U rangu je sa N3 po karakteristikama, ali je jeftiniji 80-100e. Samsung logo na telefonu se plaća dodatnih stotinak eura 

Upravo.Ali i marketing.Pitaj na ulici coveka da li postoji LG G Pro 2.Naravno da nece znati
A pitaj ga za Samsung...

Upravo LG ima bolje optimizovan sofrver recimo, dok je Samsung tradicionalno bagovitDrakenzen napisao:Kako mogu biti bolji kad je isti hardver?

S3 nema sta da trazi pored optimusa g, provereno

Bio je fluidan sve vreme koriscenja kao i prvog dana, promenila sam ga samo jer mi je povoljno iskocio g2.
Dalje razmisljam da uzmem g pro 2, nikako samsung.
Ko voli olovcicu ili izricito samsung, jedino njemu je bolji note 3

Isto tako znam da je s4 bagovao kod vise ljudi koje poznajem, a g2 ni da stucne.
Prosto lg je poceo da pravi bolje uredjaje i to je to, samsung je samo reklama.
Recimo g3 mi se ne svidja zbog loseg kapaciteta baterije, nisam zaljubljenik u lg iskljucivo nego samo kazem koji modeli su dobri, koji su bolji.
Takodje i sony pravi dobre uredjaje, neki modeli su super, neki onako prosek.
Мудро збори ова Taca089, па још ако је женско уфффф такве се ретко срећу. А ти пријатељу узми лепо г про2 и за тај кусур нађи неку пристојну кожну јакну и боле те уши
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Iskustva su razlicita, utisci koji se ovde iznose su subjektivne prirode i na osnovu njih ne mogu da se generalizuju stvari.Recimo meni S4 nikad nije stucnuo, imam samo pozitivna iskustva sa tim modelom i svakom bih preporucio taj model. Dakle ne mogu da se generalizuju stvari na osnovu subjektivnih stavova.
Mislim da je na ovu temu sve receno. Predocene su prednosti Note 3 kao o LG G Pro 2, autotlr teme neka saopsti svoju odluku, pa tema moze pod lock da se diskusija ne bi bespotrebno granala u nepotrebnom pravcu.
Mislim da je na ovu temu sve receno. Predocene su prednosti Note 3 kao o LG G Pro 2, autotlr teme neka saopsti svoju odluku, pa tema moze pod lock da se diskusija ne bi bespotrebno granala u nepotrebnom pravcu.
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 10. Mar 2015. 16:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Lg-ev UI je dosta laksi od Samsungovog,zato telefoni lete
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Meni je S3 bagovao, S4 i S5 ni na sekund. LG G Pro 2 takođe. Za Note 3 ne bih mogao da pričam.