iPhone 6 vs S6 edge
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 6 vs S6 edge
Mozda jeste jeftiniji, lepota je u oku posmatraca, a bolji nije i ne moze da bude!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Kako za koga,dizajn na Edge je bolji od 6S bar meni,bolja kamera,ekran.Sad sta ko voli.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Edge je bar dupo lepši od iphone. Edgle plus je najlepši telefon koji sam ikad video.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Verujem da je edge plus preveliki,veci od Note 4,pre bih isao na obican Edge,ne plus,ne znam.Ali silver samo,mada je i zeleni lep.
Ja sam bas ono protivnik Samsunga, al edge bas izgleda ono wow. Ekran isto drama.
Nekad mi naidje da ga kupim:)
Nekad mi naidje da ga kupim:)
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Uzeo sam taj Edge famozni u ruke u mt:s poslovnici, i poredio ga sa 6s+, i ja zaista ne mogu da mu nadjem nista bolje u odnoau na iPhone. Ili svakako moja mrznja prema Androidu ide dotle da to sve ionako posmatram kao gomilu necega (da se ne izrazavam), pa me svakako nista ne moze dojmiti. U svakom slucaju, iPhone!
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
...da se moraš obratiti za pomoć psihologu, mada sumnjam da ti i on može pomoći.miodrage napisao:.....Ili svakako moja mrznja prema Androidu ide dotle......

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
1808, psiholog to ne resava nego psihijatar, ne znas ipak sve kao sto zelis da predstavis; i da, nema meni pomoci. Kao ni mnogim drugima ovde, pogotovu stalkerima koji samo idu, i kesaju za tudjim postovima, pa izvlace stvari iz konteksta i ostalo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma i taj vaš iP... Juče čekam u Vipu da vidim za ugovor i rekoh aj' da malo čačnem ta čuda... Izloženi 6, 6s i 6 plus valjda. Svaki ima pauzu kada se stsne home dugme. Treba im više od poma sekunde da se vrate na početni ekran pa bilo da izlazi iz phone ili sms app ili samo treba sa druge stranice da vrati na prvu. 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Naravno da ne znam sve, niti sam to igde tvrdio. Pametan uči ceo život, samo budala misli da zna sve.miodrage napisao:1808....ne znas ipak sve kao sto zelis da predstavis....
Kako god bilo, psiholog ili psihijatar.... poentu si shvatio. Požuri dok još nije (ako već nije) kasno.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kasno je odavno... Nemam vise gde da zurim 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ip6s je zanimljiv model ali mu je baterija bas slabasna a i trenutno je preskup. Ako kesh nije problem i mislis da ce te zadovoljiti baterija onda idi na 6s. Sa drugs strane s6edge ima jako zanimljiv jedinstven dizajn pa je to velika prednost
Po iskustvima korisnika nije bas ni edge dobar sa baterijom. Prednost mu je sto se brzo puni, al svejedno.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ajde da to zakrivljeno staklo ima neku dunkciju obavestenja i sl, ali ovako, bas nista...
- Dmitar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
- :: S22 Ultra
- :: iPhone 13pro
Edge se brzo prazni to je cinjenica, pogotovo ovaj tw preko noci sam cuo da izgubi i 15-20% baterije. Dok ja npr sad kod svog G3 izgubim 1-2%. Sto je ogromna razlika pogotovo sto imamo u vidu da brzo punjenje steti bateriji i sto se ta ista baterija ne moze menjati. Kod lg mi je svedn punim je kad hocu jer ako nebude vise valjala baterija samo uzmem drugu. Zakrivljeno staklo ima funkciju obavestenja, podesis i stoji ti vreme propusteni pozivi poruke itd... Znaci funkcija postoji, nije sad kao kod note edge ali opet je funkcionalana stvar i pre za izbor nego obicni S6.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Odgovor pokretaču teme: najbolje je da iščitaš iskustva onih koji su imali ove modele, a izneli su ih u temama posvećenim njima; tako ćeš steći najrealniji utisak o sposobnostima oba telefona, sve ostalo (ovde napisano) manje-više su samo lični afiniteti nas koji posećujemo forum.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Kakva je sada situacija oko ovih modela?
Baterija?
Cena im je identična pa koji je bolji... Bez rasprave ios i Android
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baterija?
Cena im je identična pa koji je bolji... Bez rasprave ios i Android
Pa to i jeste poenta , ios vs android jer su oba te godine bila top sto se tice ponude, i neces pogresiti koji god da uzmes.
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Imam iphone 6 i u ios-u sam zadnje 3 godine ali bih mozda do izlaska 7-ice presao malo da vidim kakvo je stanje u suprotnom taboru! Kakva je baterija na 6.0.1? To me najviše interesuje
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Baterija traje i traje. Kod mene na iP6 izgura 24h, a prilicno njakam telefon. Dva mejla, lokacija, oko sat vremena razgovora dnevno, gomilu sms/imessage/whatsapp poruka, par mejlova, cloud servisi (stalno nesto ili skidam ili dizem), drustvene mreze (fb, tapatalk, instagram itd.).
Trenutno sam na poslednjem 9.3.1, ali uvek mogu i da poprave trajanje i da nesto zeznu, a ako zeznu onda ocekujes u najskorije vreme novi apdejt (ili aBdejt?
) kojim se to sredi. Podrsku ima i imace jos koju godinu, a stize na sve uredjaje istovremeno bez obzira na godinu iz koje su.
Ako ti odgovara ios, onda neces pogresiti, ako ti ne odgovara onda ces ga lako prodati za iste pare. Ako nisi koristio ios, bilo bi ti najpametnije da sednes sa nekim i dobro procackas telefon, da vidis sta moze a sta ne. Ima razlika u odnosu na android, pa ako ti te neke stvari ne trebaju ili su ti dosadile, a neke druge ti trebaju, onda samo napred.
Trenutno sam na poslednjem 9.3.1, ali uvek mogu i da poprave trajanje i da nesto zeznu, a ako zeznu onda ocekujes u najskorije vreme novi apdejt (ili aBdejt?

Ako ti odgovara ios, onda neces pogresiti, ako ti ne odgovara onda ces ga lako prodati za iste pare. Ako nisi koristio ios, bilo bi ti najpametnije da sednes sa nekim i dobro procackas telefon, da vidis sta moze a sta ne. Ima razlika u odnosu na android, pa ako ti te neke stvari ne trebaju ili su ti dosadile, a neke druge ti trebaju, onda samo napred.