Sta posle lg g3?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Sta posle lg g3?
Uzimaj pare i svoj telefon, kakva je već bila kombinacija i kraj. Nemoj se kockati, ostaćeš na kraju i bez para i bez telefona.
hvala vam puno ljudi.Strasne stvari rade ljudi.Javljam vam sutra sta se desilo...hvala puno
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
stefi90, a mislim da bi ti bilo pametnije da odeš sa ocem, kako si već pitao. Mislim da su veće šanse da sve bude ok na kraju. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja sam imao sličnih problema sa jednim telefonom. Na kraju se ispostavilo da je baterija propala načisto. Tipa 100% baterije ode za 40 minuta ili 2 restarta telefona. Mada lik mi je izašao u susret i dao novu bateriju i više nisam imao tih problema... Mada može da jede bateriju i ako je bio u kontaktu sa vodom... Ja sam jednom menjao fon na buvljaku 2009. godine i imao sam sreće. Tj. uvalio sam liku pokvaren k770i i uzeo bukvalno novu n73
Od tad nisam više otišao na buvljak
A ti probaj da rešiš taj problem, ako ne daj Bože ne rešiš, odnesi ga u servis... Srećno. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se. Sila je uvek poslednja opcija, ali kao i kod povraćaja novca, tako i ovom slučaju sve zavisi od onoga ko je S druge strane. 

Da za note 3....El Laki napisao:Pričaš za Note 3 ili?
Pozdrav ljudi opet:).Unapred svima ovde da se izvinim sto gnjavim i zamaram sa ovim 'post-om',oko preporuke tel.i mojih problema,a isto tako da vam se zahvalim za savete,pomoci i strpljenju.Prvo,novac mi je vracen,naravno nista od telefona(nemam ni jedan trenutno),odmah je prodao ali mi je dao ceo iznos i vratio sam njegov krs.Dao mi je 280evra,kad sam dosao tamo,rekao mi je:'zao mi je sto nisam mogao i tel.da ti vratim,nema razloga za nerviranje oko telefona i slicno.Odmah mi je dao novac,jer pre mog dolaska obavljen razgovor sa njim(moj cale ga zvao ali on je opusten bio i rekao nema problema)u sustini nije los covek,ali pare su pare a ja naivna budala.Kako bi zavrsili sa ovim,da ne davim vise i zahvaljujuci povratku mog tel.dajem jedan link,pa ko se razume i ko ima volje neka pogleda fon do 340-350 evra koji bih mogao da uzmem.Naravno original.http://www.kupimobilni.com/prodavci.php?id=106 a ako niko nije za to,neka mi kaze,samsung s5,s5 neo ili neki treci samsungov.
EDIT:
Za novi tel.mi je vazno da vredi,da je dobra baterija,da je dobro podrzan,dobra kamera i procesor,znaci kao g3 ili bar malo jaci.Najveca mana mi je bila na g3 pregrejavanje,slaba baterija i kocenje pri koriscenju kamere i nekih tel.aplikacija.Dal' je istina kada se uradi update na s5 samsungu(na Lollipop)guta bateriju i koci?
EDIT:
Za novi tel.mi je vazno da vredi,da je dobra baterija,da je dobro podrzan,dobra kamera i procesor,znaci kao g3 ili bar malo jaci.Najveca mana mi je bila na g3 pregrejavanje,slaba baterija i kocenje pri koriscenju kamere i nekih tel.aplikacija.Dal' je istina kada se uradi update na s5 samsungu(na Lollipop)guta bateriju i koci?
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 03. Dec 2015. 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Pa evo ti par predloga: LG G Flex 2, Sony Xperia Z3 compact, Samsung galaxy A7.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Imas flex 2 za 280€ sa garancijom i ustedis 50€. Od sonija Z2 je dobra kupovina za oko 300€. Mozes da nadjes i Z3 za oko 350€. Mate 7 je extra fon ali nema bas extra kameru ali baterija otkida i izrada vrhunska
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Flex 2, mate 7, s5, z2, Huawei p8, Huawei G8 odličan fon i po meni bolji od mate 7 ,dosta jeftinij huawei G7.
U ovom slučaju konkretno dajem prvo glas za Huawei G8, jer fon sve ima, ali bas sve, dobra baterija, čitač otiska, izrada fenomenalna dual sim, kamera sasvim solidna, premium osećaj bas baš.
Drugi glas dajem za LG G Flex 2,nisam ga video, ali po komentarima ovde, vidi se da je odličan fon i ostane ti jos para u džepu.
Ne žuri sad opet sa kupovinom, i ne zaleci se, lagano, negde do radnje neke i pogledaj svaki fon od navedenih, pa onda opet ovde pitaj ako ti sta nije jasno...
Super sto si uspeo sve lepo da sredis, da nisi problem imao, drago mi je
U ovom slučaju konkretno dajem prvo glas za Huawei G8, jer fon sve ima, ali bas sve, dobra baterija, čitač otiska, izrada fenomenalna dual sim, kamera sasvim solidna, premium osećaj bas baš.
Drugi glas dajem za LG G Flex 2,nisam ga video, ali po komentarima ovde, vidi se da je odličan fon i ostane ti jos para u džepu.
Ne žuri sad opet sa kupovinom, i ne zaleci se, lagano, negde do radnje neke i pogledaj svaki fon od navedenih, pa onda opet ovde pitaj ako ti sta nije jasno...

Super sto si uspeo sve lepo da sredis, da nisi problem imao, drago mi je

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
stefi90, Ako ti se sviđa S5 nema razloga da ga ne kupiš, samo sada ispravan i ispuniće sve navedene zahteve.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Moj glas ide Z3, dobar je telefon. Samo da naletis na dobar oglas 
S801AC CPU, display sija 600nits-a, neuporedivo bolji od G3, FullHD, 3100mAh baterija(bolja od vecine androida), nexus-oliki UI i sistem koji ispravno radi, ispravno kesira, izrada sjajna i 3GB rama. Kamera je dobra, ali nije bolja od G3, treba rucno da se podesava.
Imas i M8, ali na njemu kamera jedva prosek za 2014. godinu i samo to ga koci.

S801AC CPU, display sija 600nits-a, neuporedivo bolji od G3, FullHD, 3100mAh baterija(bolja od vecine androida), nexus-oliki UI i sistem koji ispravno radi, ispravno kesira, izrada sjajna i 3GB rama. Kamera je dobra, ali nije bolja od G3, treba rucno da se podesava.
Imas i M8, ali na njemu kamera jedva prosek za 2014. godinu i samo to ga koci.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Mobil manijak
Po meni G8 nije bolji od mate7. Samo ima 3gb rama. Ostalo nije bolje nista spec. Z3 je jako dobar telefon ali mu je cena bar 350€. S5 nije los telefon ali mislim da zaostaje za z3, mate7, z2 i flex2 a cena mu je isto oko 350€ i mislim da je precenjen
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ako nađeš Z3, bez razmišljanja. Odličan model, bolji od svih navedenih. Drugo mesto po meni Flex 2 za 260e, brži od ostalih, kamera u rangu sa S5, noću nešto lošija, baterija ok...
-
- Mobil manijak
Laki ne slazem se da je kamera losija od s5 u low light bar na Lolipopu. Pokvarili su malo kameru na s5 kad je stigo Lolipop. Na kit katu nisam uporedjivao. Slike su malo svetlije zbog jaceg blica ali su detalji i cropovi tu negde. Flex brze fokusira zbog laser fokusa
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znam da su je pokvarili ali nisam siguran da li je kao na Flexu. On baš ima slabu kameru u low-light. Preko dana su tu, čak je možda Flex i bolji.
Uf,koliko predloga
,jedino sam cackao s5 u telenoru danas,lepo lezi u ruci,dobra kamera,mada me brine samo to za bateriju.Moracu da procackam i ove druge malo,jer uopste nisam obracao paznju na njih,u svakom slucaju,javljam kada obavim posao.Sve je stvar u tome koji mi se svidi i kako mi lezi,jer sve to nisu losi tel.,

- El Laki
- Prijatelj foruma
Šta te brine za bateriju? S5 ima jako dobru bateriju.
Za bateriju najbolji su Sony telefoni, kamera Samsung i Lg, od W Nokia, ostalo ako nisi fanatik zavrsavace ti sve bez problema, sve su to nijanse i mareting.
-
- Mobil manijak
Na nekoj daljini do 2-3 metra u mraku su ok slike na flexu. Posle previse suma. Ali nisam zapazio da je katastrofa. Ja licno poredio flex, s5 i L1520 i slike su najbolje na lumiji ali su malo mracnije s5 i flex egal ali nisu katastrofa bar na mom testu