Hvala filip11314filip11314 napisao:evo ti...https://www.kupujemprodajem.com/LG-G3-3 ... _id=625390
Ma kakav sony, samo sony ericsson.
Pomoć oko kupovine telefona do 270e
Re: Pomoć oko kupovine telefona do 270e
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Samo Lumia, mada moze i neki drugi WP uredjaj, recimo Acer Jade Primo
Ujedno, to je moj konacan odgovor.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nikola125, po ovome što ti piše u potpisu, koristiš Eksperiju E - pa koji god od predloženih modela da uzmeš, biće ti ogroman abgrejd. Ako si navikao na Soni, onda poslušaj Saleta, ako želiš da promeniš, ja bih na tvom mestu pogledao G3, mislim da je vrlo dobar, a posebno bih pogledao Fleks 2 koji se meni jako sviđa. Ako baš-baš želiš da promeniš, onda uzmi Lumiju 930 - imam je od proleća i ne planiram da je menjam za noviji WP telefon bar još jednu godinu.
Što se tiče toga da ti budući telefon traje 3 ili 4 godine - izvodljivo je, ali, šta god da uzmeš, očekuj da ćeš maksimalno posle 2 godine osetiti "štucanje". Prosto, takav je život.
Iz ovoga izuzimam Ajfone jer ih nikad nisam imao, pa ne mogu da sudim.
Uglavnom, šta god da izabereš, javi se, pa da ti pišemo zašto je to bio dobar (ili loš) izbor.
Što se tiče toga da ti budući telefon traje 3 ili 4 godine - izvodljivo je, ali, šta god da uzmeš, očekuj da ćeš maksimalno posle 2 godine osetiti "štucanje". Prosto, takav je život.
Uglavnom, šta god da izabereš, javi se, pa da ti pišemo zašto je to bio dobar (ili loš) izbor.
Izuzmi i BB!Evindzer napisao: Što se tiče toga da ti budući telefon traje 3 ili 4 godine - izvodljivo je, ali, šta god da uzmeš, očekuj da ćeš maksimalno posle 2 godine osetiti "štucanje". Prosto, takav je život.![]()
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Tako je, izvini, zaboravio sam na BB.
Ali ni taj OS nisam koristio, a kako je krenulo, i neću (nažalost).
Ali ni taj OS nisam koristio, a kako je krenulo, i neću (nažalost).