E ovako Kvaka ... molio bio te za savet pomoc bilo sta ... javio bih se ranije al nesto ocigledno nije bilo uredu sa forumom nije mi dao da pristupim uopste na forum

...
javio mi se onaj covek , decko , momak sta god da je

u vezi onog Mate 7 sto sam pitao u vezi misljenja dal je dobra ponuda ... rekao mi je da ce mi se javiti za par dana kad dodje od preko.. da mi kaze detalje oko fona sve ... i javio mi se citiram ga ovako :
evo ovako, tel radi sa mts i sa vip karticom, nema razloga da ne radi i telenor...znaci sim free! Na njemu je android 5.1.1. poslednja verzija i njegov emui 3.1 ! kada idem na update kaze da je sve poslednje vec azurirano...Sto se garancije tice, nemam je fizicki jer je uzeto vise telefona na paket pa garancija ide preko mene u slucaju da zatreba, u garanciji je do septembra 2018 ! tel je bele boje u full pakovanju, nisu mu skinute folije, od prvog dana je u silikonskoj masci tako da je kao iz radnje.
e sad ovako sta raditi dalje

? sta mi vredi sto mi je napisao da je telefon u garanciji ako ta garacnija nije kod mene nego kod njega .. sta da radim sa telefonom ako se nesto desi

da ga zavijem u foliju i bacim

.. molim za savet tebe kvaka pre svega posto si mi se javio na prethodni post da li je dobra ponuda ... a onda i sve ostale koji ovo budu procitali .. drom , bata , i ostali koji su diskutovali u ovoj temi oko M7 i GP2 ... Hvala unapred