Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2016. 19:12
:: Huawei Ascend Mate 7

Re: Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2

Post od lepiroki »

nadam se da nece da me vode na lecenje od odvikavanja :) :) :)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pa sad, mene jos nisu vodili posle 4 Huawei uređaja, a možda bi i trebalo, ko zna :)

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE
Huawei

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Ti mu ga dodjes onda Bato u debelom problemu :))) teras me da pocnem da razmisljam o nekom drugom modelu :D

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ono što valja, to se i ne menja, nije to problem, nego uživanje :) Al to sam samo ja jbg :)

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE
Huawei

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

upravo tako :) nisi jedini tako i ja razmisljam ... nesto sto je dobro ne treba menjati

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Pozz ... Dobio sam punudu za maltene nov Mate 7 beli , 16 gb model singl sim , nista dirano na njemu , kupljen u " mts " u septembru , besprekorno stanje , garancija 24 meseca , trazi 280 e ... sad me interesuje kako vam se cini ova ponuda i jel ok ? :) hvala

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Naravno da je odlicna ponuda,uz tu garanciju se ostvaruje i premium garancija tj garancija na lom ekrana ,veca.ostecenja kucista itd
S obzirom da je telefon u mint stanju ocigledno i ima pisanu garanciju ponuda je odlicna

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Hvala ti ... i premijum ? ja sam bio ubedjen da je na ove od 16 gb i 2 gb rama verziju i singl sim dobija samo ova osnovna od 2 godine ... a da se na one modele od 32 gb i 3 gb rama i dual sim dobija i plus premijum garancija uz osnovnu ... ako je tako dobro je da si mi rekao to .. on kaze da je iz mts i da ima garanciju od 2 godine i da je uzet u septembru .. nije mi jos poslao slike od fona , papira i garancije .. posto sam ja licno stavio oglas na kp da kupujem i da nudim toliko i toliko .. rece da ce mi poslati sutra prekosutra kad bude stigao preko je trenutno .. da li na nesto treba da obratim paznju sto se tice te garancije itd ? ..

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

E ovako Kvaka ... molio bio te za savet pomoc bilo sta ... javio bih se ranije al nesto ocigledno nije bilo uredu sa forumom nije mi dao da pristupim uopste na forum :) ...

javio mi se onaj covek , decko , momak sta god da je :) u vezi onog Mate 7 sto sam pitao u vezi misljenja dal je dobra ponuda ... rekao mi je da ce mi se javiti za par dana kad dodje od preko.. da mi kaze detalje oko fona sve ... i javio mi se citiram ga ovako :

evo ovako, tel radi sa mts i sa vip karticom, nema razloga da ne radi i telenor...znaci sim free! Na njemu je android 5.1.1. poslednja verzija i njegov emui 3.1 ! kada idem na update kaze da je sve poslednje vec azurirano...Sto se garancije tice, nemam je fizicki jer je uzeto vise telefona na paket pa garancija ide preko mene u slucaju da zatreba, u garanciji je do septembra 2018 ! tel je bele boje u full pakovanju, nisu mu skinute folije, od prvog dana je u silikonskoj masci tako da je kao iz radnje.

e sad ovako sta raditi dalje :) ? sta mi vredi sto mi je napisao da je telefon u garanciji ako ta garacnija nije kod mene nego kod njega .. sta da radim sa telefonom ako se nesto desi :) da ga zavijem u foliju i bacim :) .. molim za savet tebe kvaka pre svega posto si mi se javio na prethodni post da li je dobra ponuda ... a onda i sve ostale koji ovo budu procitali .. drom , bata , i ostali koji su diskutovali u ovoj temi oko M7 i GP2 ... Hvala unapred :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Roki, ja to ne bih uzeo. Nešto mi tu ne štima. Računam da firme mogu da uzmu odjednom više telefona za svoje radnike - tako je možda uzet i taj telefon koji on prodaje - ali mi je nelogično da za sve tako uzete telefone daju jednu (kolektivnu) garanciju. Možda i jeste tako, ne znam, nemam to iskustvo jer moja firma ne veruje u kupovinu poslovnih telefona zaposlenima. :D
Uglavnom, da sam baš zapeo da kupim od njega takav telefon, ja bih mu ponudio, recimo, 30℅ nižu cenu od one koju traži.
PS: jedva sam čekao da forum proradi, pa da se raskucam. :D

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

:)))smrdi i meni jako ovo ... al vidis da on napominje da je garancija do 2018 do septembra ... pa sta mi napominje ako ni je nece dati :) to mi smrdi ... pustio sam mu poruku sta da radim u slucaju da mi se nesto desi sa telefonom da ga zavijem u foliju i da ga bacim hm sacekacu da vidim sta ce mi odgovoriti za garanciju :) .... on se meni javio na oglas pre neki dan koji sam ja licno postavio na jednom drugom sajtu ... obratio mi se ovako

Imam ja kao nov mate 7, beli,model sa 1 karticom(nije dual) kupljen u mts-u u septembru.Nisu skinute folije jos, extra stanje!Garancija je 24 meseca, tel je besprekoran.Dao bih za 280e ali tek od subote kad mi stigne mate8 nov.Javi ako te zanima pa se dogovaramo

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Pozdrav druze
Uzmi od ovoga drugoga ,sacekaj par dana ,nema tu sta da se razmislja
Mene licno garancija ne zanima samo ako uzimam nov telefon pri cemu je i cena dobra

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Kvaka Druze mislim da me nisi razumeo :) nema drugog lika to je taj isti lik :) samo mi se prvo javio da ima garanciju i sve kao sto sam naveo ... pa mi je posle 2 .. 3 dana odgovorio da ima garanciju do 2018 god koja je na njegovo ime ... al da je uzeo par telefona na za firmu .... u prevodu ima garanciju al ne moze da mi da :) koliko sam ja razumeo jos cu videti sta ce mi odgovoriti :)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Aha ok,ali ako je mint stanje telefona ja bih ga uzeo ,u svakom slucaju cena mora dole bar 20-30 eura
Lepo mu napises ,kazes, sta li vec ,telefon je star 8 meseci ,nema garanciju ,ja nudim max 250 i to je moja poslednja ponuda ili 260
E sada ,hoces ga ili neces je do tebe,ne ocekuj da ti neko proda telefon u mint stanju za sitne pare ,imao garanciju ili nemao
Da forum nije radio oko dva dana ,zaboravih napisem
Verovatno je Baraba nesto ceprkao

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Ok vicecu sta ce da napise pa javljam :) hvala ti na savetu u svakom slucaju ;) i tebi a i drugima :)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Znas kako je mate 7 nema bas na oglasima mnogo,tu i tamo nalecu
Iskreno ja da prodajem mate 7 bez papira u mint stanju ne bih ga dao ispod 270
Mozda ti neces uzeti mozda neko drugi nece ,ali ima ko hoce veruj mi
Iskrzani bez kutije su se prodavali po 230-240,pa ti sada vidi koliko vredi odlicno ocuvan sa full opremom

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Znam vidim sve .. i sve sam skontao sto si napisao :) ne zurim nigde jos imam fore :) ;) mozda naleti jos nesto bolje ... i stigne mi ponuda u poruke :) vec sam malo postao nestrpljiv al ok tako to uvek ide ;)

p.s
Kvaka Poslao sam ti pp ... pa kad stignes odg :) da ne pisem ovde , posto nije za ovde :)

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

ono sto sam pitao dobio sam misljenje u privatnim porukama ... sve sto me je zanimalo pa ide izmena ovde jedino to mogu da uradim ... ne mogu da ih izbrisem kao sto se zna pa cu ovako

Odgovori