Cuj ga, opet meni pa meni.
Napisao sam sta je bolje, ostali neka zakljuce. Kod mene nema, "meni je bolje".
A pazi HTC 10 (IMX377) deli mesto sa S7.znemanja napisao:Aha, a kojom logikom ste vas dvojica zaključili da je kamera na 6p bolja?
Evo prema ovom sajtu kamera na s7 edge je bolja
http://www.dxomark.com/Mobiles/Column-r ... ile-Scores
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
znemanja napisao:telep, AMOLED je meni bolji, nije na 5x ekran loš, ali za moj ukus je previše taman. Kamera je takođe, po meni, bolja na Samsungu, volim malo jači intenzitet boja koji daje kamera na Samsung uređajima.
Nekada si na ms mogao procitati i nesto pametno, sada samo naklapanja.Zile995 napisao: Dxo i testovi... Pazi, Z5 na drugom mestu. Fo real! Novac igra kljucnu ulogu.
Pazi "nadlezni entitet" je tako rekao/napisao, pa to mora da se postujetelep napisao: Nekada si na ms mogao procitati i nesto pametno, sada samo naklapanja.
Z5 i drugo mesto po kameri na bilo kom testu je smehotresno (osim ako se mere najgore kamere). Flagship telefon sa najgorom kamerom u zadnjih ko zna koliko godina.
Znaci kamera na 5x je neuporedivo bolja od j7 ali to njega ne obavezuje da tvrdi i dalje da j7 ima bolju kameru. [emoji38]
Dobro, a sto to pises da ti se nesto vise svidja? Kakva je korist od takvih postova onda pri odabiru telefona, kad za 250e ima 5X koji poseduje bolju kameru? Pokretac teme je to i trazio.znemanja napisao: to sam i rekao, ali ja imam puno pravo da kazem da se meni kamera na j7 više sviđa.