Novi telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja sam nasao na autobuskoj stanici na trafici novcanik pun maraka(preko hiljadu, mozda i dvije) al sam prepoznao lika sa licne karte, to je bio neki Madjar koji je putovao istim autobusom kao i ja pa je zaboravio novcanik na trafici dok smo pravili pauzu na putu.
Odmah sam mu odneo novcanik u bus i bukvalno ni hvala mi nije rekao a svi iz busa su me gledali ko najveceg debila...sto sam mozda na kraju i ispao...sta cu kad mi je cojstvo i postenje na prvom mjestu... :lol:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sensei, brate koji je to smrad od coveka :o mogao je makar pivo da ti kupi, pa je.... ljudi gde mi zivimo? Pa ovo stvarno nije normalno :smutny:
5130+Koss the plug....

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Koliko razlichitih misljenja...
Mislite sta hocete, ali ja sam za te pare kupio sebi par sitnica koje me chine srecnim, a taj sto ga je izgubio sigurno vec ima neki novi fon, i uziva. (cisto da se zna ja sam 1 fon izgubio, i jedan mi je na ochi ukraden, tako da Neeeemojte meni o raznim nekim osecanjima i sl...., to su samo STVARI, ako ne mozes da priustis skup fon, nemoj odvajati od usta samo da bi ga POKAZAO DRUGIMA) hi hi
Nek' sam i rek'o!

Koja je ovo tema uopste? O chemu bi trebalo da se pricha??

:lol: :lol: :lol:
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kako ti je ukraden na oci!?Cim kazes ukraden znaci da nisi reagovao i uzeo ga nazad lopovu?Jer da jesi onda bi bilo"pokusaj kradje"pa...?
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Bila je to neka shema, drugarica ce mi ga prodati za sitne pare, ja ne pitam sto, samo platim i uzmem fon. Za par dana dodje meni neki bilmez do stana i kaze "to je moj fon, plati punu cenu ili ga vracaj", ja imao neki kesh, rek'o ajd da platim, ionako sam zeleo taj fon, sta sad, necu da se svadjam s budalom. Za koji dan pokvari se meni fon, tad sam vec po****o, i pozovem tu 'drugaricu' kaze ona, kao da mi se iskupi, ima drugara koji ce mi popraviti fon za dzabe. Tako dam ja njoj fon....... i to je to..... nisam ga vise video.

Sad cete me pitati 10000 stvari! Ovo je kratka i jednostavna verzija, da je moglo, dobio bih ga nazad, ne pitajte zasto....

8)
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Necu te pitati vise nista,ne brini,samo cu ti reci da promenis drugaricu nakon sto se naj... keve i njoj i tom bilmezu jer je ocigledno da rade u semi!
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E, cccccc znaci ima nas svakakvih........ uglavnom ne treba kupovati telefone od neproverenih i sumnjivih likova....... ja sam ono kad se pojavila motorola t191 upao u slicnu situaciju, kupio fon od jednog narkica, samo sto kad je mene presreo lik i ispricao mi kako je fon njegov i bla, bla, ja sam mu samo mrtav ladan objasnio da sam fon platio toliko i toliko i da sam ga uzeo od toga i toga, on nastavio pricu kako ja treba da mu vratim fon, ali ja iskulirao, okrenuo se i otisao. E tako treba raditi, covece ti si to platio a gde je to bilo pre tebe to te uopste ne zanima. Ko je njemu kriv sto telefon ostavlja na stolu u kaficu? Pa i treba da mu maznu, sta se exponira, e u ono vreme ta motorolica 8)
5130+Koss the plug....

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Hehe da, ima ih koje poznajem izvade extra fon a riba ima placa pice u kaficu u istom gdje su na sto stavili tel haha a na racunu krompir ccc. :D 8)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

b_udder, ma to nije bio stranac vec neki nas vojvodjanski Madjar, vidjeo sam da ima nasu licnu kartu....ma stoka nezahvalna bre...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Sensei napisao:ko najveceg debila...sto sam mozda na kraju i ispao...
Veruj mi, nisi ispao budala. Zamisli sta bi radio onaj covek kada bi sisao iz autobusa (gde je vec putovao) i ono da vidi da mu nema novcanika! A to znaci da nema ni para (cak ni za povratnu kartu) ni dokumenta ni nista (a plus ako je putovao negde van zemlje pa da ostane na granici samo on sa koferom!).... Pokusajte da skontate u kojoj bi se situaciji nashao...

I ne brini, sve sto uradish dobro, vraticeti se nekada, kad tad!

@blade_bre: opusti se, covek nije odavde nisi ni mogao da mu vratish, sve je OK :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, savrseno mi se j... ako ga izgubim (w810)...gubio sam i bitnije stvari u zivotu i niko mi nikad nista nije vratio niti bih ja postupio isto sem da su u pitanju vazna dokumenta i sl. inace fon,kajla,kinta bla,bla zaboravi...zlatno pravilo ko nadje njegovo 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmmm,kakva je ovo tema ? :?

Bolje da naslov teme ona bude: Ispovedaonica... :wacko:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

fain2daniel, pa nije bas tako ..... ako nadjes nesto cemu moze da se utvrdi vlasnik (kao sto je telefon, novcanik itd) nemas prava da to zadrzis :D

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

b_udder, stvarno???waw...ocigledno moram na rehabilitaciju tj hard reset mozdanih vijuga da bi se unistila cinjenica da zivimo u korumpiranoj zemlji i kada ceo zivot gledamo kako se "glavonje" bogate iz nasih dzepova zasto mislis da je bitno ko je izgubio-vratio fon i sl. to su sitnice koje nikog nece uciniti humanijim ili manje vise blizim bogu :disgust: mislim da ova tema nema smisla pogotovo sto zivimo u takvom okruzenju a da smo negde na zapadu... :dry:
kakav off... :lol: :lol: :uhuh: :chytry: :disgust:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

fain2daniel, pa brate ako svi tako razmisljaju.... :| ....... u ostalom ne radi se o telefonu nekog, sto ti kazes "glavonje", vec o telefonu nekoga slicnog tebi i meni ....... ja znam da bi mene obradovalo da mi neko vrati telefon ako bih ga izgubio ...... i svakako da bih ga castio...

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

u nekom postu je lik rekao kako je vratio novcanik pun love nekih par hiljada evra ili sl. vlasniku i ovaj mu nije ni hvala rekao :unsure: ima nas raznih...ako je moguce doci do vlasnika ok ali ako ne sta onda?? pustiti oglas tipa: pronasao fontel...molim vlasnika da se javi??!! :wacko:
mozda sam lud po pitanju nekih stavova ali ima nas razlicitih jel :wink: b_udder, opushteno bre zezamo se ali i dalje se slazem za ogroman OFF :lol: :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ako nadjesh telefon onda preturash po imeniku i pokusash da dodjesh do vlasnika a ako npr. nadjesh novcanik sa parama negde na ulici (a u njemu nema nikakva licna karta, niti ista sto bi moglo da vodi do vlasnika) onda je narvano da treba "prisvojiti" novcanik jer vlasniku ne mozesh da vratish a bolje da uzmesh ti pare nego neko drugi (zar ne? :D ) pa ako njemu nije bilo sa srecom sa tim parama, mozda ce tebi biti :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dario, eto, ne moram ja da pisem - sve si rekao :)

fain2daniel, taj lik koji se nije zahvalio je nevaspitani kreten ..... sto bih mu verovatno i rekao da sam bio ucesnik u opisanoj situaciji ;)

pozdrav...

Odgovori