čime da se počastim za novu godinu?
miodrage, kako god okrenem,mislim da je mala šansa da ću se vraćati na Symbian telefon kao privatni.Jedino ako se možda odlučim za tan n78,ili uspem da dočekam 5800.Evo,E61 sam malo stavio u penziju,pošto već neko vreme sve "pametne" opcije završavam na BB.Privatni fon mi je samo za sms,pozive i muziku do posla i nazad,već neko vreme tako....
Počinje mnogo da mi se dopada ovaj SE w980,ali je dooosta skup u odnosu na druge modele koji me zanimaju,a donosi jedino lepotu i mnogo memorije.Ok,i tradicionalno ugodan SE interfejs.
Počinje mnogo da mi se dopada ovaj SE w980,ali je dooosta skup u odnosu na druge modele koji me zanimaju,a donosi jedino lepotu i mnogo memorije.Ok,i tradicionalno ugodan SE interfejs.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ti odu u divlju radnju samo da probas fon!araphel napisao: U Roamingu ti dozvoljavaju samo da upališ fon,ne smeš da stavljaš karticu u njega,a M3510 neće da radi bez kartice.U divljim radnjama ne kupujem.
Što se tiče N78,malo sam se sa istim poigrao,i u suštini jedina zamerka mi je što i zadnja maska nije crna,i što se pri sredini malo ugiba,ako se baš stisne.Ostalo...sve super,stvarno ok fon.

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
araphel, moram ti priznati da se i ja dvoumim izmedju w980 i nekog symbiana (pre svega e71,66,ali u kombinaciju ulaze i n79,82,95 8gb)...tako da sam u pravoj dilemi
Najvise me ka w980 vuce sto je u svim testovima oznacen kao pravi povratak na w seriju,da mu je muzika extra itd...
a ove ostale razmtram jer sam pozeleo smartphone(mada mi veci deo posla obavlja 6915)...
Najvise me ka w980 vuce sto je u svim testovima oznacen kao pravi povratak na w seriju,da mu je muzika extra itd...
a ove ostale razmtram jer sam pozeleo smartphone(mada mi veci deo posla obavlja 6915)...
D500&E71
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
tehno maniac, pa crno crveni mi je nekako najlepši.Cela leđa su crna,a napred je tastatura tamno crvena,i onaj okvir oko ekrana je crven,a ostalo je crno.Odlična kombinacija!Misliš li da ima temu koja bi odgovarala toj crvenoj boji?Samo me ubija to što nisam siguran može li na tim novijim Samsung telefonima MP3 za SMS.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Dakle,prijatelji dragi,subotu sam proveo cirkulisuci po radnjama i razgledajuci telefone koji mi se dopadaju.Imao sam prilike u jednoj radnji da cackam m3510,sa sve karticom unutra i tako to....i moram reci da ne verujem da telefon nudi sve to za tako malu cenu.Shake kontrole za muziku su kul,ali ono ukidanje tona okretanjem ekrana na dole je zaista korisna stvarcica!Plus sto konacno svi zvuci direktno sa kartice mogu na ringtone,bez obaveznog kopiranja!Jedina zamerka je sto za razliku od bele i crno zute kombinacije,crveno crna nema odgovarajucu temu,koja bi se uklapala sa telefonom,barem je ja nisam nasao.
Ono sto mi je jos privuklo paznju je takodje samsung,samo f480,koji mi se jako dopao kako funkcionise touchscreen!Takodje,i muzika mu je bas na nivou,a o fensi izgledu ne treba pricati.Iznenadjenje za mene je bio Treo 750,kojeg sam malo procackao onako,iz ljubavi prema proslosti.Kvalitet je stvarno extra,ali kao i bilo kom drugom wm,multimedia je jadnjikava.N78 mi i dalje drzi zavidnu poziciju,mada i dalje nigde ne nadjoh da je i zadnja strana crna.Najblize tome je neka tamno braon.Nikako mi nije jasno zasto neko pravi telefon sa razlicitim bojama jednog dela maske???
Ok,zakljucak:razmisljajuci dobro o svemu,zakljucio sam da definitivno nema potrebe da ulazim u nove smartphone varijante.WM mi nece pruziti muzicko zadovoljstvo koje trazim,a symbian mi bas ide na ganglije.Istrpeo bih ga samo ukoliko ne bih morao da instaliram nista nesertifikovano,a svi znamo koje su sanse za to....
Dakle,koliko god bili razliciti,izbor je koncano dosao na Samsung m3510 VS Samsung f480 VS LG Viewty,koji je i dalje u igri.
Definitivno pada nesto od ova tri,hajde sad direktan predlog.Jesu razlicite cene,ali svi odradjuju muziku jako dobro,samo je pitanje ostalih mogucnosti,i naravno sminke
Ono sto mi je jos privuklo paznju je takodje samsung,samo f480,koji mi se jako dopao kako funkcionise touchscreen!Takodje,i muzika mu je bas na nivou,a o fensi izgledu ne treba pricati.Iznenadjenje za mene je bio Treo 750,kojeg sam malo procackao onako,iz ljubavi prema proslosti.Kvalitet je stvarno extra,ali kao i bilo kom drugom wm,multimedia je jadnjikava.N78 mi i dalje drzi zavidnu poziciju,mada i dalje nigde ne nadjoh da je i zadnja strana crna.Najblize tome je neka tamno braon.Nikako mi nije jasno zasto neko pravi telefon sa razlicitim bojama jednog dela maske???
Ok,zakljucak:razmisljajuci dobro o svemu,zakljucio sam da definitivno nema potrebe da ulazim u nove smartphone varijante.WM mi nece pruziti muzicko zadovoljstvo koje trazim,a symbian mi bas ide na ganglije.Istrpeo bih ga samo ukoliko ne bih morao da instaliram nista nesertifikovano,a svi znamo koje su sanse za to....
Dakle,koliko god bili razliciti,izbor je koncano dosao na Samsung m3510 VS Samsung f480 VS LG Viewty,koji je i dalje u igri.
Definitivno pada nesto od ova tri,hajde sad direktan predlog.Jesu razlicite cene,ali svi odradjuju muziku jako dobro,samo je pitanje ostalih mogucnosti,i naravno sminke

- kapoerista90
- Expert
M3510 ce verovatno potuci ova dva kad je muzika u pitanju... mozda ne previse, al ce sigurno biti bolji... F480 je po meni izuzetno lep telefon. e sad, kakav je stvarno ne znam, jer ga nisam ni video uzivo a kamoli cackao... viewty... pa reci su suvisne
znas kakav je... znas sta nudi... pa gledaj. 

Nokia E71... Elegant, but deadly
kapoerista90, sad kad sam prodao 9300,imam nesto kesa,pa i ne moram da se cimam za varijante kupovine na karticu...izbor radnji se siri,mada i dalje gledam samo po legalnim radnjama,a primecujem da ih je sve vise koji su sad ovlasceni distributeri za ovo i ono...jedino me smara sto LG za normalne pare ima samo po bas divljim radnjama,inace bih odmah njega pazario
- kapoerista90
- Expert
pa ja ne znam ko je za njega uopste generalni zastupnik... vidim, nemas ga u potpisu vise... w980 izgleda simpa, al mi je previse plastican i sjajan... To mu strasno zameram, i ima odvratne tastere... tako da ti ga ni necu predloziti... Pa ja viewty nesto ne uzimam u obzir zbog g600, koji bi trebalo da popunjava uslove kamere (osim videa
)...

Nokia E71... Elegant, but deadly