Nokia 5800 VS HTC Hero

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

E najbolje ti je da kupis iPhone 3g 8gb za nekih 250e+ i da resis problem!
Po pitanju aplikacija a pogotovo igrica razbija 5800,koji tu ne moze ni da pridje sa symbijanom
a hero manje vise ali za aplikacije i ostalo iPhone OS je best buy!!!
Nokia 6220 Classic

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Da ali taj iPhone je polovan (nikada ne bi kupio polovan telefon od 250+ eura) ima preko godinu dana. Nisu svima bitne igre i smaranje sa iTunes-om.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Ma ok,ne samo igre,bitne su i aplikacije koje moras priznati iPhone ima vise...
A i hero je perfektan,nece pogresiti ako ga uzme...

edit:ima i starih iPhone-ova po par meseci npr. 3-4..ne mora da je star god dana
Nokia 6220 Classic

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ma naravno da ih ima vise na iPhonu, i oba su daleko bolji izbor od Nokie 5800, bolje dati malo vise para pa biti zadovoljan onim sto si kupio.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Koliko sam video ove iPhone polovne,retkost je da nadjes da nije izgreban i da stvarno lepo izgleda. Ali ja sam takav da volim da je novo :) Radije cu kupiti nesto jeftinije i da bude novo,nego polovno pa ko zna sta i gde je prosao taj telefon. Jeste da moze maska da se zameni,al nije to to . . . :D Za pola sata idem za NS,pa cu tamo obici malo radnje da vidim sta i kako. . .

I naravno da cu radije dati vise para pa da budem zadovoljan sa telefonom,nego da kupim neki sa kojim necu biti zadovoljan,ali jedino da se racuna da imam nov telefon, , ,

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

Godzilla koliko to aplikacija možeš da staviš u telefon, ili koliko je aplikacija potrebno čoveku na telefonu? malo malo pa krene priča o 150.000 aplikacija, to je kao da kažeš da imaš 10.000 filmskih kanala, koji svi vrte iste filmove, to je samo gađanje brojkama koje u praksi ne znači puno. na stranu što je iphone veoma zatvoren sistem, za razliku od androida, i da čovek mora o koječemu da vodi računa. plus moraš na komp da staviš bloatware kakav je itunes, bez koga se ništa ne može uraditi.

neka čovek kupuje hero dok ima, jer je apple tužio htc za kobajagi neke patente, možda htc i propadne ako im google ne pritekne u pomoć :uhuh:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Tacty nece HTC da propadne ma taj nacin sigurno...Uostalom Apple moze samo da tuzi HTC za hardwer telefone a za softwer malo teze.Uostalom bolje je appleu da malo pogleda se be jer je nokia pokrenula takodje spor i tuzila apple za vide od 10 paenata koji su oni iskoristili a nisu platili prava nokii....Uostalom to ce da se vuce po sudovima barem jos 3-4-5 god do konacne presude ili se mozda i nagode pa ne bude nista... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Tacty, to ti je marketinski potez...tuzbu okaci macku o rep. :wink:
A koliko je aplikacija potrebno?
Pa zasta ce ti dobar telefon ako ga ne ikoristis? A to da je iPhone OS zatvoren sistem,neko te je opasno slagao. :wink:
Nokia 6220 Classic

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

HTC Hero, jako zanimljiv telefon. Prijatno me iznenadio, ima brdo aplikacija, igrica, zanimljivih opcija itd...Dobar posao su odradili.... :wink:

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

A jel znate gde ima za Heroja zastitna folija i ona gumena navlaka? :roll: U slucaju da kupim,hteo bih da mi potraje sto duze. Inace danas sam obisao ceo Novi Sad,i nasao sam HTC hero samo na jednom mestu (nisu imali cak ni u v*p-u ). Najjeftinija nokia 5800 je bila 210E sa godinom dana garancije a Hero je 410E. Ipak sam se odlucio za heroja. Danas sam ga drzao u ruci i lezi mi ko bonbonica :D

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Pimpdude, imas htc hero nov da kupis u nekim od prodavnica u Bg-u koje prodaju telefone na "crno" (sa 6 meseci garancije) za 300e. Licno sam se uverio... :wink:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ja sam kupio najobičniju foliju za ekran od 250 dinara (hteo sam da uzmem Invisible Shield ali nisam, mrzelo me). U kojo radnji si našao u Novom Sadu (na crno ili legalno), ja kada sam kupovao nije ga bilo nigde u radnjama, a u vipu sam uzeo poslednji koji su imali. Inače ja sam odlučio da od sada kupujem legalno telefone jer sam se uverio u razliku u kvalitetu između tih i ovih "novih" na crno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

to za gumenu navlaku/futrolu za hero i mene zanima, zna li iko gde to može kod nas da se nabavi? mislim na silikonsku navlaku za zadnji deo telefona, slično kao za iphone?

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

Radnja se zove xxxxx.Koliko vidim po novom sadu imaju vise radnji,ja sam bio u Jevrejskoj. Koliko sam video da je legalno.Firma izgleda dosta ozbilnjo,i kad mi je pokazivala telefon,lepo sve spakovano u orginalnoj kutiji,i sve sto treba da ide sa njim. . .

A ako neko zna to za invisible shield i onu gumenu navlaku,to bi bas hteo :-)

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Tamo sam ja kupovao telefone i nijedan nije bio legalno (mada kao imaju nešto u izlogu ali nisam siguran da li je to samo onako reda radi), nikada nisam imao problema sa njihovim telefonima (skoro svaki telefon sam dobio u originalnoj kutiji sa ful opremom). Mada mi je to skupo bolje pogledaj u BG-u ima jeftinije sigurno nego u NS-u (mada kontam da oni ispod 300 eura i nisu baš "novi" kako se to kaže).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

Da niste mozda upoznati sa firmom xxxxx? Koga interesuje vise saljem sajt na PM,mada kucajte samo u googlu a nacicete :D Dosta su jeftini,pa verovatno nisu legalni (tj. sverc-komerc :lol: ) ali koliko mi tvrde da imaju orginalna pakovanja,pa se nadam da je to kakva takva garancija da nije skidano sa mreze. . .

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Pimpdude, Koliko košta u toj radnji? Inače verovatno je skidan sa mreže, pošto na crno su velika većina sa mreže.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

U xxxxx-u je 410E i kaze da su ostali samo dva komada,a u onom xxxxx je 390E . . . E jbg sad budi pametan . . . Mnogo mi je da dam za telefon 520E koliko je "orginalan''. . . Koliko sam video na Amazonu,vec ima opcija za rezervisanje HTC legend i onaj drugi cini mi se dream,i Legend kosta 460E a Dream 480e a ovi nas ovde peljese. . . :shock:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Pimpdude, Pa dok te oderu na carini neće sigurno izaćo toliko, samo ako neko može da ti donese.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Slazem se u potpunosti da je bolje uzeti legalno uvezen aparat, ali nema svako novca za to zadovoljvstvo... :)

Zaključana tema