strpi se onda malo, sakupi koji euro vise ,pa kupi neki bolji telefon ,sem naravno ako ti je hitno ili ti se ne daje vise para
Sta kupiti do 220e
- kvaka33
- Expert

- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Sta kupiti do 220e
Dojce,
strpi se onda malo, sakupi koji euro vise ,pa kupi neki bolji telefon ,sem naravno ako ti je hitno ili ti se ne daje vise para
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Dojce, izašao je L7 II, ne znam koliko košta, malo manje memorije ima nego L9, a lakši za nošenje
.
ne daje mi se vise od 200e i ocu veliki ekran... mislim da za te pare je lg l9 najbolji
jel hocete da kazete da se ne isplati dati 200e za nov l9 p 768 ako je tako sta da kupim onda za te pare
jel hocete da kazete da se ne isplati dati 200e za nov l9 p 768 ako je tako sta da kupim onda za te pare
LG
Dojce, ako hoćeš veliki ekran L9 je najbolja kupovina za te pare
.
pa ja o tome pricam meni je vazan samo ekran velicina i da bude ok prikaz i dizajn telefona ostalo me ne zanima
LG
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Dojce, Pa dodaj još 10 evra i kupi nov L9, košta tačno 210evra.
http://www.kupimobilni.com/mobilni-tele ... 0L9%20P760
http://www.kupimobilni.com/mobilni-tele ... 0L9%20P760
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
pozz posle razmisljanja i dvoumljenja odlucio sam da sacuvam neki dinar i kupim LG L7 II, i naravno zajebem se, uzeo sam ga starog 2 tri dana sa svom opremom i garancijom vipa na 24m. Posle samo nekoliko sati koriscenja poceo da baguje. Kad ostavim telefon da se sam zakljuca, i posle pritisnem ono dugme na sredini da se aktivira ekran da ga otkljucam ono se pojavi nesto sareno preko ekrana, ekran radi(znam zato sto mi je ukljuceno da kad ga dodirnem cuje se zvuk) ali se nista ne vidi samo neke sarene linije, cim opet zakljucam i otkljucam on radi lepo, tokom koriscenja telefona se ne desava nista cudno radi sve lepo savrseno, i ovo mi se ne desava uvek desi se jednom u 10 zakljucavanja. Molim da mi date neki odgovor cisto da znam sta da ocekujem, da li je mozda neki softverski bag ili ipak neko fizicko ostecenje. truduio sam da skratim
al nisam mogo 
LG
Dojce, koliko si platio mob
?
170 eura. ma dobro nije mnogo s obzirom da je nov i da imam papire samo ne znam kolko je ovo ozbiljno
LG