Ok po tebi kakav je k zoom?reci mi iskreno misljenje ako si video primere fotografija?Azimuth napisao:Pa i za S5 postoji fix za kameru. Fora je u stock kamerama bez fixa, bez igranja. Znači poredi kamere out of the box.
K Zoom - vase misljenje
Re: K Zoom - vase misljenje
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Asus...ne bi ja imao previse poverenja u njih sto se tice telefona.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ne znam stvarno zbog cega? Ja imam asus fonepad 7 , tablet tj telefon je super za novac. Odlicna izrada. Ne stuca. Jos nijednom nije zabagovao evo vec vise od 6 meseci koliko ga imam. Zenui prelep. Tj aosp android sa asusovim ikonicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
majkon80, po onome sto sam uspeo da vidim i procitam na internetu, K Zoom ne moze da pridje 808\L1020. Jedina prednost mu je taj zoom i eto, sto je dobar i kao telefon (mada je i L1020 odlican izbor za primarni telefon). Sto se samog kvaliteta slike tice, pravi odlicne slike za jedan mobilni telefon, ali slabiji je od pomenutog dvojca. Ako si prodao 808, onda ti ne vredi kupovati duplo skuplji K Zoom. Moje misljenje.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
majkon80 napisao:Ok po tebi kakav je k zoom?reci mi iskreno misljenje ako si video primere fotografija?
Zaista ne bih ništa komentarisao. Video jesam neke slike ali bez exif-a pa ne znam da li je i šta rađeno na njima. U okruženju nemam nikoga sa tim aparatom pa da mogu direktno da ga poredim sa bilo kojim drugim koji sam koristio.
Ono što sam u prethodnom postu napisao se odnosilo ne samo na fix, prosto na sve propratne spravice, objektive itd. kojima se iz zaista loše kamere izvlače odlične fotke.
Većina ljudi uzme telefon i koristi ga u takvom stanju u kom ga i kupi. Malo nas je koji smo spremni da se igramo, a još manje je onih koji neće slikati na automatici nego će podešavati svašta nešto kako bi što bolju fotku dobili. Uzmi kutijugreha za primer. Čovek ima gomilu fantastičnih fotki sa G2, dok vi ostali niste ni izbliza toliko dobre postavljali (uključujući i mene pre godinu dana).
-
- Mobil fan
Ja sam uzeo 808 i bas je dobar ali pored njega nosim jos jedan, sad ozbiljno razmisljam da ga prodam i to veoma povoljno:) i da idem na 1020 kao jedan univerzalan telefon.
drdekzar, upravo sam gledao test fotografija k zoom vs lumia 1020,po meni lumia ima prirodnije boje,ali takodje lumia 1020 mislim da ne moze da pridje 808,ali njega sada ne spominjem.
-
- Mobil fan
Ja sam siguran, odnosno znam imao sam na nekoliko dana 1020 kad se pojavila, 808 je bolja ali je 1020 kompletniji uredjaj ako hoces samo jedan da nosis.
Mislim da je i k zoom komletniji uredjaj.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ne znam gde sam gledao test, mozda ima u temi o lumia 830 na benchu. Ispade da 830 ima bolju kameru od 930, skoro kvalitetnu kao 1020
pogledaj poruke,dao sam ti link testa,saglasan sam za 1020,ali k zoom nista posebno,veruj mi.jeste kompletniji od 808 ali on je rradjen kao kamera telefon, i kao takav treba da ima kameru bar kao s5 ali ni priblizno.drdekzar napisao:Ja sam siguran, odnosno znam imao sam na nekoliko dana 1020 kad se pojavila, 808 je bolja ali je 1020 kompletniji uredjaj ako hoces samo jedan da nosis.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja vec 20ak dana koristim PV kao primarni telefon i ne fali mu nista
Sem par aplikacija, ali ostalo sve radi lepo - internet, whatsapp, fb, viber, mail, i sve one osnovne stavke. Plus Delight sljaka kao lud sa nekim efektima koje nema ni Nova Prime 

808 ubedljivo najbolja za slike,ali mene je mrzelo da se cimam i podesavam,posebno jer je imao ponekad manu da mu slike budu plavicaste,i to nije samo kod mene,proverio sam i kod drugih,ali zato sluzi podesavanje,kada stavis na 38 mpx,nema jasnije slike moblnim telefonom napravljene od 808,ekran odlican na suncu,ma vrh.
-
- Mobil fan
Moze on da se koristi daleko od toga da ne moze ali ja volim bar 5" ekran to mi je glavni problem da bude glavni.Facebook ne koristim, viber retko, najvise mi treba mail, dobar podsetnik/kalendar i naravno kamera:) nekako me zaro vuce 1020.
- El Laki
- Prijatelj foruma
drdekzar, dobro, za vec neko profesionalnije, da tako kazem, koriscenje, onda je 1020 bolji izbor zbog softverskih resenja, aplikacija, itd. Inace ja sam sa 5.9" na 4.0 koliko ima 808. Ma izlomih prste dok kucam poruke, ali evo vec se navikavam 

-
- Mobil fan
Zato sam i skoro prelomio da prodam 808 i uzmem 1020
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Što se tiče kamere, 808 je bolji. Ovo profesionalniji 1020 je pogrešno, pogrešan izraz mnogoEl Laki napisao:drdekzar, dobro, za vec neko profesionalnije, da tako kazem, koriscenje, onda je 1020 bolji izbor zbog softverskih resenja

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nisam mislio na slikanje, nego ovako upotrebu. Tipa beleske, podsetnici, itd. WP i Android imaju brdo aplikacija za tu namenu, sinhronizaciju koje kakvih naloga, pa je sigurno mnogo lakse i preglednije nego na Symbian.
-
- Mobil fan
Koristio sam kratko 1020 i koristim 808, nema dileme da je 808 bolji sto se tice slika.Sa 1020 bi imao jedan uredjaj za sve namene telefon, slike....
Ocekivao sam puno k zoom,gledajuci onaj test,ali kada sam prelistavao brdo sajtova gde su slike sa pomenutog modela,nije to to,cak sta vise jako slican kavlitet sa s4 zoom,a kosta 80 eura vise.808,g2,s5 ga siju popreko,a i 1020 gledajuci slike,tako da mislio sam da uzmem k zoom od one smiljane ali necu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma koja crna Smiljana
Da je proverena, za 220e K Zoom je odlican izbor, ali ovako..