DILEMA: Samsung galaxy s4 ili Samsung A5 ili LG G2
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: DILEMA: Samsung galaxy s4 ili Samsung A5 ili LG G2
Baraba,kad bi znao da na G3 ima opcija da napravis super amoled prikaz,nebi postavljao to pitanje 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Eto vidis, kad i kutijagreha od ips-a pravi super amoled onda tu nesto nije kako treba 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nije lose da se proba ko ima G3
Zaista bude ostriji contrast,i bolja vidljivost na suncu. Cak i tema postoji na xda
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/t ... y-t2817248
Ubuduce takva opcija da se metne u svaki telefon i nema frke

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/t ... y-t2817248
Ubuduce takva opcija da se metne u svaki telefon i nema frke

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Čisto informativno, mare-ss i 1808 su udaljeni sa foruma. Prvi na par dana, drugi na nešto duži period. Mislim da ne treba da objašnjavam zašto, a iskreno se nadam da me neće još neko staviti u nezgodnu situaciju da moram da određujem kazneno-vaspitne mere.
Nemojte se nadovezivati sa komentarisanjem u vezi gore napisanog, nije tema za to. Hvala!
Nemojte se nadovezivati sa komentarisanjem u vezi gore napisanog, nije tema za to. Hvala!
● PRAVILA FORUMA ●
Ja i dok sam imao jedno pola godine ips i lcd i obicne ekrane,tvrdio sam da su meni superamoled najbolji za moj ukus,pravo je uzivanje gledati takav ekran.Kome se ne dopada,pa boze moj sirok je izbor telefona
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Evo ja sam nesvrstan
,sve sam ekrane promenio i najvise bio bas na amoledu ali definitivno je ips prijatniji za gledanje
Sto se tice ova dva telefona jedan sam imao 2 nedelje S4,drugi oko 3 nedelje ,ne bas previse vremena ali ni premalo
Obzirom da sam generalno naklonjen Samsung modelima(njih sam najvise koristio i najduze)moram reci da po meni je G2 bolji u skoro svakom pogledu i izgled,izrada,fluidnost u radu a koliko sada vidim i izuzetna podrska zajednice koja je i tekako pomogla da se od ovoga telefona napravi zver
Daleko od toga da mislim da je S4 los telefon ,naprotiv,ipak moj glas dajem G2

Sto se tice ova dva telefona jedan sam imao 2 nedelje S4,drugi oko 3 nedelje ,ne bas previse vremena ali ni premalo
Obzirom da sam generalno naklonjen Samsung modelima(njih sam najvise koristio i najduze)moram reci da po meni je G2 bolji u skoro svakom pogledu i izgled,izrada,fluidnost u radu a koliko sada vidim i izuzetna podrska zajednice koja je i tekako pomogla da se od ovoga telefona napravi zver
Daleko od toga da mislim da je S4 los telefon ,naprotiv,ipak moj glas dajem G2
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
i ja sam imao oba modela,ne znam sta da kazem,jeste sve to a g2,ALI da se socivo ljusti samo,zute mrlje,prislanjanje telefona uz bradu da bi te sagovonik cuo ne isprekidano,mislim da je to previse,da ja treba da gledam u pasulj dali ce mi se nesto od toga desiti necu,drugo mi ovde dosta sebicno posmatramo stvari,tacnije mi ovde na forumu smo se nasli i svi smo slicni,svi volimo da cackamo telefone,rutujemo,ubacuje fikseve,ali sta je sa stotinama hiljada drugih koji koriste samo to,ubdejt ako dobije telefon,kameru kakvu kupe i slicno,to zaboravljamo,a na tom polju i gore spomenutim bagovima da sada imam mogucnosti a da sam obican korisnik kao milioni ljudi izabrao bih S4,a da su se ovi iz LG potrudili da ne stavljaju lepak fuseraj na ekran i slicno oko kamera itd...uvek cu reci da bi tada izabrao g2,tako da sta znam.Mala malecna prednost za s4,ali ni sa njim bas nisam bio zadovoljan,tipa baterija i pojacano grejanje telefona koje je mene iritiralo
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Slazem se. Koja verzija s4, jel exynos?majkon80 napisao:Mala malecna prednost za s4,ali ni sa njim bas nisam bio zadovoljan,tipa baterija i pojacano grejanje telefona koje je mene iritiralo
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Za grejanje i ne mogu baš da potvrdim, verzija snapdragon je kod mene , ali za bateriju itekako, nažalost savršen telefon sa očajnom baterijom. Mada opet to se može srediti koliko toliko uz Greenify i titanium..
Xвала свима ма одговорима ! Читао сам и неке тестове, погледао телефоне уживо. Мтс тренутно у понуди нема с4 ( распродат ), тако да, уколико им се понуда не промени до 1.04.2015. када продужавам уговор, најближи сам да узмем A5. Тренутно имам lg l70 и задовољан сам брзином рада, поузданошћу. Једино збох чега га мењам је боља камера и нешто већи екран, мислим да а5 то испуњава. А има и 2gb рама у односу на 1gb колико има l70. Екран такође делује добар код a5.