DILEMA: Samsung galaxy s4 ili Samsung A5 ili LG G2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: DILEMA: Samsung galaxy s4 ili Samsung A5 ili LG G2

Post od kutijagreha »

Baraba,kad bi znao da na G3 ima opcija da napravis super amoled prikaz,nebi postavljao to pitanje :-D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Eto vidis, kad i kutijagreha od ips-a pravi super amoled onda tu nesto nije kako treba :P

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nije lose da se proba ko ima G3 :) Zaista bude ostriji contrast,i bolja vidljivost na suncu. Cak i tema postoji na xda :)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/t ... y-t2817248

Ubuduce takva opcija da se metne u svaki telefon i nema frke :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Čisto informativno, mare-ss i 1808 su udaljeni sa foruma. Prvi na par dana, drugi na nešto duži period. Mislim da ne treba da objašnjavam zašto, a iskreno se nadam da me neće još neko staviti u nezgodnu situaciju da moram da određujem kazneno-vaspitne mere.

Nemojte se nadovezivati sa komentarisanjem u vezi gore napisanog, nije tema za to. Hvala!

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Ja i dok sam imao jedno pola godine ips i lcd i obicne ekrane,tvrdio sam da su meni superamoled najbolji za moj ukus,pravo je uzivanje gledati takav ekran.Kome se ne dopada,pa boze moj sirok je izbor telefona

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Evo ja sam nesvrstan :) ,sve sam ekrane promenio i najvise bio bas na amoledu ali definitivno je ips prijatniji za gledanje
Sto se tice ova dva telefona jedan sam imao 2 nedelje S4,drugi oko 3 nedelje ,ne bas previse vremena ali ni premalo
Obzirom da sam generalno naklonjen Samsung modelima(njih sam najvise koristio i najduze)moram reci da po meni je G2 bolji u skoro svakom pogledu i izgled,izrada,fluidnost u radu a koliko sada vidim i izuzetna podrska zajednice koja je i tekako pomogla da se od ovoga telefona napravi zver
Daleko od toga da mislim da je S4 los telefon ,naprotiv,ipak moj glas dajem G2
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

i ja sam imao oba modela,ne znam sta da kazem,jeste sve to a g2,ALI da se socivo ljusti samo,zute mrlje,prislanjanje telefona uz bradu da bi te sagovonik cuo ne isprekidano,mislim da je to previse,da ja treba da gledam u pasulj dali ce mi se nesto od toga desiti necu,drugo mi ovde dosta sebicno posmatramo stvari,tacnije mi ovde na forumu smo se nasli i svi smo slicni,svi volimo da cackamo telefone,rutujemo,ubacuje fikseve,ali sta je sa stotinama hiljada drugih koji koriste samo to,ubdejt ako dobije telefon,kameru kakvu kupe i slicno,to zaboravljamo,a na tom polju i gore spomenutim bagovima da sada imam mogucnosti a da sam obican korisnik kao milioni ljudi izabrao bih S4,a da su se ovi iz LG potrudili da ne stavljaju lepak fuseraj na ekran i slicno oko kamera itd...uvek cu reci da bi tada izabrao g2,tako da sta znam.Mala malecna prednost za s4,ali ni sa njim bas nisam bio zadovoljan,tipa baterija i pojacano grejanje telefona koje je mene iritiralo

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

majkon80 napisao:Mala malecna prednost za s4,ali ni sa njim bas nisam bio zadovoljan,tipa baterija i pojacano grejanje telefona koje je mene iritiralo
Slazem se. Koja verzija s4, jel exynos?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Za grejanje i ne mogu baš da potvrdim, verzija snapdragon je kod mene , ali za bateriju itekako, nažalost savršen telefon sa očajnom baterijom. Mada opet to se može srediti koliko toliko uz Greenify i titanium..

mp007
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 08:01

Post od mp007 »

Xвала свима ма одговорима ! Читао сам и неке тестове, погледао телефоне уживо. Мтс тренутно у понуди нема с4 ( распродат ), тако да, уколико им се понуда не промени до 1.04.2015. када продужавам уговор, најближи сам да узмем A5. Тренутно имам lg l70 и задовољан сам брзином рада, поузданошћу. Једино збох чега га мењам је боља камера и нешто већи екран, мислим да а5 то испуњава. А има и 2gb рама у односу на 1gb колико има l70. Екран такође делује добар код a5.

Odgovori