Android ~350e
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Android ~350e
Pada mu već polako cena iako je relativno mlad na oglasima i kod operatera. Mislim da bi već za mesec dana mogla da padne cena koliko si rekao.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Laki, samo cekam dan kad ces uzeti mate7
Dobro si se ti zagrejao za njega.... Meni se takodje svidja mate 7, ali malo je to za mene
Nego, sto se tice izbora, mislim da mu je izbor pao na Mate 7 vs g3
bar sto se tice izrade i izgleda.

Nego, sto se tice izbora, mislim da mu je izbor pao na Mate 7 vs g3

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mislim i da sam nakon uzimanja Note-a, ali i juče ovde rekao, da je Note bio u tom trenutku najbolje rešenje iz nekih mojih razloga pre svega novca. Ali Mate 7 ostaje tu kao neostvarena želja. Samo čeka da se sve kockice slože, ali mogu da kažem da bih već tamo od jeseni mogao da pazarim jedan. 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ako vec udarate na egzotiku i lepotu,evo od mene predlog
Kamera mnogo bolja nego na Mate 7,1gb vise ram memorije,4000mah
Bas je mackast
Lenovo Vibe Z2 pro
https://www.youtube.com/watch?v=iO6DilDEI1g
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4374 ... 2-Pro-K920

Bas je mackast

Lenovo Vibe Z2 pro
- El Laki
- Prijatelj foruma
Koliko košta?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
El Laki, 400e. Malo vise nego Mate 7,ali i sa pravom 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne znam, nisam ga gledao uživo i ne mogu da komentarišem. Lično sam odbojan prema Lenovu, više poštujem i Meizu, Xiaomi i pogotovo Huawei. Lenovo treba još da se dokaže po meni, ali to je samo moje mišljenje. Ne kažem da na papiru ne deluje impresivno ali mnogo puta to i realni rad nemaju veze s vezom jer sitniji igrači neretko ne znaju da optimizuju sistem i uklope sve kako treba.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Gledao sam skoro review Vibe Z2 pro, medjutim Huawei Mate 7 vizuelno izgleda dosta lepse. Mozda je kamera prednost Vibe Z2 Pro, ali meni licno kamera nije primarna stavka, tako da mislim da je Mate 7 ipak bolja kupovina pogotovo kada se uzme u obzir garanciju koju taj uredja ima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
Jako nezgodno je rizikovati, kupiti nešto na ne vidjeno, ne znas ni kako radi ni nista... Ko moze da se usudi npr za bas taj Lenovo, svaka cast.
Licno sam tako na ne vidjeno kupio x1,ali u slučaju da nisam bio zadovoljan, mogao sam da ga vratim i nikom nista.
Moguce je da je lenovo bolji od mate 7,to ne sporim uopste, ali.... Treba lenovo jos da dodje do tog stadijuma sigurnosti kao npr huawei. Fon ekstra izgleda i specifikacije su bruka dobre, a u praksi kako je to sve, e to je ono pitanje i rizik....
Licno sam tako na ne vidjeno kupio x1,ali u slučaju da nisam bio zadovoljan, mogao sam da ga vratim i nikom nista.
Moguce je da je lenovo bolji od mate 7,to ne sporim uopste, ali.... Treba lenovo jos da dodje do tog stadijuma sigurnosti kao npr huawei. Fon ekstra izgleda i specifikacije su bruka dobre, a u praksi kako je to sve, e to je ono pitanje i rizik....
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Мој човек.kutijagreha napisao:Ako vec udarate na egzotiku i lepotu,evo od mene predlogKamera mnogo bolja nego na Mate 7,1gb vise ram memorije,4000mah
Bas je mackast![]()
Lenovo Vibe Z2 pro

Z2 Pro, Mi Note Pro, MX4 Pro... Нема даље.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Lenovo i MX4 Pro žestoko prelaze 350e. Za Mi Note Pro ne znam kakva je situacija.
Bilo bi dobro da se autor teme oglasi i kaže da li je doneo odluku bar po pitanju displeja, da li bi išao na ove veće ili ostaje na S5/G3.
Bilo bi dobro da se autor teme oglasi i kaže da li je doneo odluku bar po pitanju displeja, da li bi išao na ove veće ili ostaje na S5/G3.
- bata bogdan
- Banned
Pitanje za kutijagreha i jocu, da li bi vi kupili navedene telefone na ne vidjeno i zasto ih do sad niste kupili, umesto g3 i iphone 6?
Nista licno, vec ko sto rekoh, jako je to zeznuti kupiti uređaj koji bas i nije toliko zastupljen kod nas, dok je Huawei opet druga prica, bar je dostupan mate7 itd itd...
Nista licno, vec ko sto rekoh, jako je to zeznuti kupiti uređaj koji bas i nije toliko zastupljen kod nas, dok je Huawei opet druga prica, bar je dostupan mate7 itd itd...
Huawei
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ma naravno da ne bi,imali su toliko prilika i nista,narocito Laki nas jebivetar ahaha
Dobri su to telefoni ,da.ne misli neko da mislim da su losi,ali kao sto rekoh nema niko poverenja u njih
Zato ce poznate firme uvek biti u prednosti,bar za sada
Dobri su to telefoni ,da.ne misli neko da mislim da su losi,ali kao sto rekoh nema niko poverenja u njih
Zato ce poznate firme uvek biti u prednosti,bar za sada
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
I ja sam mišljenja da su to dobri telefoni, ali.... Velik rizik davati tolike pare, a opet ne znas sta dobijas...
Kao sto se zna sta se dobija sa s5,g3,g pro2 a takodje i za Mate7.
Konkretno mislim na lenovo taj sto je kutijagreha predložio, sve je to super, ali... Macka u dlaku.
Da ne ispadne da prozivam, ja da kupujem fon sada do 6",definitivno bi to bio mate7, ipak je drugacije kad imas prilike fon da vidis uživo nego kupovati a ne znas nista osim sto piše na papiru. Tako da ne treba predlagali nesto sto neko od nas ne bi ni sam kupio...
Pisao sam, licno sam i sam rizikovao, i nije svejedno...
Kao sto se zna sta se dobija sa s5,g3,g pro2 a takodje i za Mate7.
Konkretno mislim na lenovo taj sto je kutijagreha predložio, sve je to super, ali... Macka u dlaku.
Da ne ispadne da prozivam, ja da kupujem fon sada do 6",definitivno bi to bio mate7, ipak je drugacije kad imas prilike fon da vidis uživo nego kupovati a ne znas nista osim sto piše na papiru. Tako da ne treba predlagali nesto sto neko od nas ne bi ni sam kupio...
Pisao sam, licno sam i sam rizikovao, i nije svejedno...
Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Bato,nista ja ne kupujem na nevidjeno. Mnogo je to skupo uzeti tek tako. Pratim taj telefon na jos par foruma,pa cu videti jos sta kako. I da ga uzmem,i ne svidi mi se,prodacu ga posle,doduse ne po istoj ceni,ali prodacu.
Ako nista drugo spusticu cenu za 50e,oticice istog dana kod preprodavca. Ali sam bar probao
Neko da 50e za noc i proba
Mogu i ja bar za tu egzotiku od telefona toliko izdvojiti 
Ako nista drugo spusticu cenu za 50e,oticice istog dana kod preprodavca. Ali sam bar probao

Neko da 50e za noc i proba

- bata bogdan
- Banned
Naravno, svako ima svoj izbor, zato sam i rekao, na ne vidjeno kupovina svaka cast ko sme da rizikuje. U svakom slučaju, odlican fon, ali i dalje je moje misljenje da je mate 7 bolji, ali to je moj izbor... 

Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ljudi,cvoruga je vec otisao sa foruma. Nemojte da jos neko forum napusti. Manite se tih svadja,ovde smo prvenstveno radi druzenja,uzajamnog pomaganja.
Laki,kvaka,spustite loptu
Bato,tebi Huawei,meni Lenovo
Ko bi prenosio iskustva da ima samo Samsung? Ovako je zanimljivije
i vise naucimo o nekim modelima
Laki,kvaka,spustite loptu

Bato,tebi Huawei,meni Lenovo

- bata bogdan
- Banned
Tako je kutijagreha, slažem se u potpunosti. Nadam se da cu citati ovde na ms tvoja iskustva sa Lenovo, i to uskoro.
Manite se prepucavanja, daj da pomognemo coveka oko izbora, mada je jako zanimljiv izbor koji se malo i proširio.
I bilo bi lepo da se autor teme javi.
Kutijagreha, malo je to za mene, mislim na Mate 7
Manite se prepucavanja, daj da pomognemo coveka oko izbora, mada je jako zanimljiv izbor koji se malo i proširio.
I bilo bi lepo da se autor teme javi.
Kutijagreha, malo je to za mene, mislim na Mate 7

Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Искрено, зашто да не. Пре него што сам узео Јабуку рекао сам себи да ми је следећи телефон сигурно или неки Кинез или Јабука, да испробам нешто ново. За сада је овако што не значи да у будућности неће бити и неки Кинез.bata bogdan napisao:Pitanje za kutijagreha i jocu, da li bi vi kupili navedene telefone na ne vidjeno i zasto ih do sad niste kupili, umesto g3 i iphone 6?

El laki, тачно тако, наведени модели прелазе буџет од 350€.
Kud otvorih temu, posvadjah narod. Opustite se momci, diskutujemo, druzimo se, itd. kao sto vec kutija rece. Nema razloga za grube reci. [emoji1]
Verovarno ce moj izbor biti G3, sve nesto gledam da uzmem 32/3 verziju ali me boli sto je cena blize 400e dok je za 16/2 blize 300. [emoji16]
Verovarno ce moj izbor biti G3, sve nesto gledam da uzmem 32/3 verziju ali me boli sto je cena blize 400e dok je za 16/2 blize 300. [emoji16]
Poslednja izmena od stejer u Čet, 02. Apr 2015. 20:26, izmenjeno 1 put ukupno.