Šta za 350€?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Šta za 350€?

Post od Baraba »

Sale_M napisao:Boga mi vredi.Brzina i stsbilnost rada je mnogo na strani P10 a i kamera.Taman tih 150 evrica :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Aj snimi video sa kamerom dok hodaš, baš me zanima kako su odradili video. Na P9 to nije bilo to.

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Ajooj,ja sam malopre gledao na youtubu poredjenje kamera s7 i p10,i sve do video snimka je bilo egal,a onda bup: s7 ga je pregazio! Jel ima ovaj p10 ois? Znaci strasno koliko se trese dok snimas hodajuci! [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Samo sam to hteo da skrenem pažnju... Trenutno kompletne kamere imaju Samsung i iP, do cene koju ti gledaš.
Kad već ne dobijaš to što hoćeš sa skupljim telefonom, uzmi A1 ili plavi M6. LG G6 se vrti malo iznad, on je možda i najbolji izbor, pa Mi 6. Za manje love A1. Ili dodaj lovu i uzmi...

dachakragujevac80
Expert
Expert

Šta za 350€?

Xiaomi su interesantni,ali me odbija nedostatak garancije (uglavnom). Ja i ne snimam mnogo telefonom,tako da mi ovo drhtanje i ne predstavlja neki problem. Videcu,samo da uzmem kes,pa cu polako [emoji16]

Edit: sad me podseti,ja sam na g6 totalno zaboravio,a cena mu je tu negde kao i P10! Ali zar nije neko pricao ovde na forumu da ima nekih problema sa ekranom i sl!?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Baraba napisao: Aj snimi video sa kamerom dok hodaš, baš me zanima kako su odradili video. Na P9 to nije bilo to.
Dobro radi OIS na P10.Videcu da snimim nesto pa da bacim na yt.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

dachakragujevac80
Expert
Expert

Izgleda da ce danas konacno da ode jabuka. U 15h treba da se nadjem sa kupcem,i jedino ako me ne ispali,mada ne bi trebalo. Lepo sam mu sve objasnio u vezi telefona i on je prihvatio.
Ajde da podvucemo crtu,pa da krenem veceras u potragu: P10,G6...gledacu prvo da uzmem novini to sa garancijom,pa onda neki dobro ocuvan (garancija se podrazumeva)!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

dachakragujevac80 napisao: Edit: sad me podseti,ja sam na g6 totalno zaboravio,a cena mu je tu negde kao i P10! Ali zar nije neko pricao ovde na forumu da ima nekih problema sa ekranom i sl!?
G6 je viša klasa od P10. On se ipak poredi sa S8, dok je P10 bio pozicioniran sa S7, bio je jeftiniji od S7 kada se tek pojavio, iako je S7 prošlogodišnji model, i sada je P10 jeftiniji od S7 preko operatera.
Ekran G6 ima probleme? Možda sam nešto propustio? Keširani, kakva je situacija?

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

MI6 možeš uzeti u mobilnishop.com. Kod njih imas godinu dana garancije. Ja sam koristio Mi5 i prezadovoljan sam bio telefonom, od dizajna, fluidnosti, ekrana pa sve do kamere. G6 isto odlican uređaj ali u prošlosti, neka me neko ispravi ako grešim, nema koji flagship nije bio po nečemu problematičan.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

dachakragujevac80
Expert
Expert

@Baraba, Pa bas se vodila duza polemika na temi LG G6,gde je jedan od clanova rekao da mu se vide neki obrisi na ekranu,pa smo ustanovili da je to zato sto je non stop drzao na 100% osvetljenje,pa nije zbog toga...uglavnom imao je garanciju nekog servisa,pa mu nisi#u priznali defekt,i na kraju je rekao da ce da ga zameni za s8 uz doplatu...mislim da si i ti ucestvovao u raspravi... :D

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Moj predlog bi bio G6 ako nadjes sa garancijom. Imao sam ga, odlican telefon.
Posle njega P10.

Mitsubishi Trium Galaxy

dachakragujevac80
Expert
Expert

Nasao sam par likova na KP koji prodaju G6 sa "navodnom" pisanom garancijom od 12 meseci. E sad,moram da proverim sta ta garancija podrazumeva,da ne bude posle sto nisi citao "sitna" slova. Ima novih od 380 do 400 evra.
Jel ima neko mozda da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca sa kp koji ce sigurno da ispostuje ono sto je napisao i obecao?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

dachakragujevac80 napisao:@Baraba, Pa bas se vodila duza polemika na temi LG G6,gde je jedan od clanova rekao da mu se vide neki obrisi na ekranu,pa smo ustanovili da je to zato sto je non stop drzao na 100% osvetljenje,pa nije zbog toga...uglavnom imao je garanciju nekog servisa,pa mu nisi#u priznali defekt,i na kraju je rekao da ce da ga zameni za s8 uz doplatu...mislim da si i ti ucestvovao u raspravi... :D
Sada sam se setio, mislio sam da LG nije napravio neki propust oko ekrana, ti misliš na pojedinačni slučaj člana sa foruma. Nemoj zezati, on nije koristio automatiku, mesecima odvrno 100%, moj komentar:
Baraba napisao:5 meseci je izdržao korišćenje na 100% osvetljenja! Jbt, pa taj displej je top, ali bez zezanja.
Pogledaj neki Galaxy izoložen kod operatera koji tako radi mesecima na 100%, njima je urezan status bar i neka slika sa ekrana koja stoji najviše na ekranu.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ok,to smo resili. Jos samo da nadjem nekog pouzdanog prodavca sa garancijom i G6 stize! Naravno,ako prodam danas Iphone! :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Šta za 350€?

Post od Joxy »

Moja preporuka ide za clana Dado sa KP, sa kojim sam imao prilike vise puta da saradjujem. Ima preko 500 pozitivnih ocena i bas ima ogroman izbor i uz to je jako korektan lik.
Doduse svi ti iz SU imaju brdo pozitivnih ocena, tako da verujem da ni sa jednim ne bi imao problema.
Samo mala napomena, ako zelis da koristis SD karticu onda vijaj dual sim model koji je kod Dada 390e cini mi se, 32GB verzija dok je 64GB oko 410e. Single sim model nema mogucnost prosirenja memorije, cisto to da imas u vidu ako se odlucis za G6.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Šta za 350€?

Iskreno,meni je 32GB sasvim dovoljno,ali hvala i za tu informaciju! Kako da nadjem tog Dada na kp? Jel moze to nekom pretragom na sajtu?

Edit:
Nasao sam ga! Pa ti likovi iz Subotice imaju ubedljivo najvise tih pozitivnih ocena na celom sajtu! A sta garancija podrazumeva? Jel isto kao i sto daju operateri?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Šta za 350€?

Post od Joxy »

Uglavnom to bude garancija od godinu dana. Iskreno, da kucnem u drvo, nisam imao prilike da iskoristim takvu garanciju (iskreno se nadam da i necu imati priliku [emoji1]) ali mislim da u tih godinu dana ne bi imao nikakvih problema sto se toga tice, ako se nesto ne daj Boze desi ti im saljes telefon, oni ga tamo srede i salju ti nazad. E sad ako dodje do toga da taj tel ne moze da se popravi iz nekog razloga onda bi valjda izasli u susret nudjenjem novog ili nekog drugog modela. Sta znam, u neku ruku to i jeste kocka u neku ruku i ne, samo se trudi da ne razmisljas previse oko toga a ako se slucajno desi imas tih godinu dana sigurne garancije i to je to.
Na osnovu dosadasnjih iskustava i uopste komunikacije sa dosta tih prodavaca iz SU stekao sam takav utisak da nema razloga za brigu. A neki iz BG-a, NS-a itd daju i po 6m tako da je ovih god dana najvise sto mozes da dobijes kupovinom van ovlascenje radnje/operatera. [emoji3]

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ok,i ja se iskreno nadam da mi garancija nece trebati! Taman ce i trajati dok mi ne istekne ugovor u Vipu [emoji16]

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Upravo tako. Dosli smo u vreme gde je godinu dana jako dug period za promenu telefona, masa je primera gde se ljudi vec posle par meseci zasite telefonom pa gledaju nesto novo. Znacajno je manji broj ljudi koji telefon menjaju tipa na par godina. :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Mislim da preprodavci iz Subotice daju godinu dana garancije, jer sam na par online prodavnica iz Mađarske video da daju toliku garanciju.
Pošto oni odatle nabavljaju telefone, možda je zato tolika garancija. [emoji6]

dachakragujevac80
Expert
Expert

Otisao Iphone :D Sad da krenem u potragu polako! :)

Odgovori