n6630 vs se k750i... Pomazite!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ako ti treba kamera,a nemas love za digitalac nemoj da menjas SE... 6630 je samo za prvu pomoc,a sa tom na SE mozes da radis fine slike... Sestra se vratila sa puta i donela 500-600 slika,ne znas koja je lepsa!
...shit happens... keep d smile!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Treba mi mnogo kamera,a ne bih da bacam pare na digitalac,jer sa njim samo mogu da slikam,i nista vise.Zato cu se igrati sa k750i,pa kad ga izgustiram uzecu neki symbian sa dobrom kamerom,ili druga varijanta,da mi ostane k750i,pa da uzmem n-gage qd,da se malo igram sa symbian-om,ili mozda cak uzmem 6630.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

hehe
Sto komplikujes. Ako hoces Symbian, biraj nesto sto je BRZO! I ne gledaj kakav je ekran (jer su svi valjani, samo su nijanse u pitanju). A pored njega uzmi normalan Digitalac. Ne postoji takva optika ni u jednom mobilnom (sem nekih budzotina popun onog Samsunga sa 10mpx) kakvu ima jedan posecan digitalac od,recimo,200e!

Licno! (ali stvarno LICNO) najbolja kombinacija u ovom trenutnku mi je SE p910i + nikon 5200. (nikona imam, p910i jurim... al nikako da ga stignem :wink: )

:)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

evo ja vam se josh jednom zahvaljujem prilikom ovog javljanja...
uzeo sam n6630 juche i prezadovoljan sam njegovim mogucnostima! :D
nego, neshto me zeza... Ne mogu da nadjem pravi 3gp converter, zato shto za svaki treba registracioni code, koji mora da se kupi...
pa ako neko zna, ili sazna gde mogu da skinem converter, neka javi/poshalje link...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@blade_bre: postoji :P :P :P. SHARP 903 (slike su perverzija, pravi bolje slike od svih digitalca do 200 evra, garant. Imam neke slike od sharp-a 903 i od cannon-a a510 i meni se sharp mnogo vishe svidja (jeste da su pod drugim uslovima, ali mogu da se kladim da kada bi radili uporedni test da bi 903 oduvao a510 ko' niko).

btw mislim da je Canon A530 bolji izbor od Nikon 5200.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja mislim da je najbolji izbor Sony dsc-s600 kosta 190e.Samo treba kupiti dosta veliku mem.karticu,jer ima malo memorije,inace ima 6mp.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Dario (asdf), milan91, nemojte, ali nemojte nikako ulaziti u raspravu o digitalnim foto-aparatima samnom!! Necu da idem offtopic... Ako ikada, kad porastete, budete imali mogucnost da probate SVE sto je u ponudi do odredjene cene, ONDA mi pricajte sta je bolje! A taj sharp je mozda napravio nekoliko lepih slika, BRE ne moze on da ima modove za slikanje kao jedan UREDJAJ NAMENJEN ZA FOTOGRAFISANJE !!!! :angry:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Samo mi reci zasto je bolji taj nikon od ovog sony-a.Video sam sony i znam aparat,koristio sam ga mnogo puta,i nemam nikakavih zamerki,cak mislim i da je bolji od tog nikona.Necu sad da tvrdim da je mnogo bolji,jer taj nikon nisam imao prilike da vidim.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ljudi otisli ste u Offtopic , covjek se dvoumi izmedju dva telefona , a ne izmedju dva digitalna fotoaparata. 8) :wink: :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@blade: napravio je nekoliko PRELEPIH slika. Tacno je to sto ti kazesh, ali ako posedujesh takav sharp, nema poente vise kupiti neki digitalac do 200 evra (osim ako nisi pun kao brod pa bi da bacish 300-400evra za digitalac).

@milan: ok, bolji je taj sony, kao da je i bitno.

@vlaki: 3gpconverter nije freeware, treba da nadjesh sam crack ili reg. key, nije dozvoljeno da se sada prica o tome ovde. Ja ti kazem da skinesh mp4converter. Ni on nije freeware, ima ogranicenje na 5minuta pa nije ni potrebno registrovati a ako ti bash hocesh da stavish neke snimke duze od 5minuta onda skini Xvid Codec za telefon i SmartMovie + converter (ni ovo nije besplatno, ali imas ga na svakom cosku zajedno sa crackom, tako da....)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

hvala... samo sam to hteo da saznam... :D slobodno vi nastavite o digitalnim, ali mislim da se u ovoj temi to ne trazi, ali sta sad... :D

Pozz! 8)

Odgovori