Koji tablet kupiti?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Koji tablet kupiti?
Pa nije samo zbog toga, opet kažem svaki je u svom cenovnom rangu definitivno best buy, još plus što Tesla ima važeću garanciju od 2 godine, za razliku od nekih kineskih modela koji mogu da se nabave iz Kine za sličan novac.
Ma 'de nije zbog toga, ogromno interesovanje je i nastalo zbog hajpa oko imena.
Uostalom, evo ga orginal na koji Vesa lepi nalepnice Tesla, aj sad realno, ko bi ga kupio pod ovim imenom?
Niko.
http://shenchuang.manufacturer.globalso ... et-PCs.htm
Uostalom, evo ga orginal na koji Vesa lepi nalepnice Tesla, aj sad realno, ko bi ga kupio pod ovim imenom?
Niko.
Da li uzeti Teslu 7.785? Svidja mi se jer je odnos strana bolji nego na tabletima od 7 inca, ali me odbijaju problemi o kojima sam citao (ekran). Sa druge strane, naleteo sam na Acer Iconia One 7, za 12000 (mozda cak i jeftinije, nisam trazio), a ima 1280 x 800 na 7 inca...
Koji problemi sa ekranom
?

Ekran sam reaguje, bez dodira. Navodno imali su problem sa tim.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Tesla, nije sto je nas ali je zaista impzantan uzeci u obzir da je prvi nas proizvod tog tipa.
Festina lente.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: Koji tablet kupiti?
^ +1
Da, ima problema sa ekranom, javlja se takozvani "ghost touch" koji može da se otkloni u servisu, dođe kurir uzme tablet, odnese u servis, oni valjda preinstaliraju softver i posle ga vrate, naravno sve besplatno jer je to sve u sklopu garancije.
Vidiš da ovaj uopšte i nema naziv. To ko želi da ima svoj brend, dođe u Kinu kod njih i traži toliko i toliko modela sa tim i tim nazivom, to se tako radi i svi tako rade. Ali naš Tesla ima važeću garanciju od 2 godine i obezbeđen servis, što je nezamislivo ako ovaj sa linka naručiš iz Kine pritom za skoro isti novac kao Teslu.cvoruga napisao:Ma 'de nije zbog toga, ogromno interesovanje je i nastalo zbog hajpa oko imena.
Niko.
Da, ima problema sa ekranom, javlja se takozvani "ghost touch" koji može da se otkloni u servisu, dođe kurir uzme tablet, odnese u servis, oni valjda preinstaliraju softver i posle ga vrate, naravno sve besplatno jer je to sve u sklopu garancije.
Dobro. To nije strasno. Ali bih ipak izbegao popravku novog uredjaja. Danas sam ga pogledao u Gigatronu i odusevljen sam. Izgleda kao da je mnogo skuplji. Ajde vi vlasnici, koliko vas je imalo problema sa njim? Da vidim je li ucestalo ili sporadicno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Misliš na 785? I na koje tačno probleme misliš?
Da, na 785. Ghost touch, gore pominjao kolega.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, postoji ta pojava, kod mene se povremeno javlja ali je rešavam tako što zaključam ekran na par sekundi, posle otključam i uglavnom sve dođe u normalu. Ne znam do čega je to, da li je softverski ili neki pak fizički kvar u pitanju. Mislim da u servisu samo preinstaliraju sistem, i valjda ne bi trebalo više da bude problema sa tim. Čitao sam negde da korisnici rešavaju taj problem tako što prebrišu ekran (krpom itd) i da posle bude sve u redu.
Citam temu na jednom forumu, izgleda da je to lutrija. Ne znam, sad sam vise ka Acer-u, iako je 7 inca...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne znam, ti najbolje znaš. Od mene imaš preporuku za Teslu svakako, pa ako nešto bude, tu ti je garancija.
To jeste, ali neko rece da mu se to desava i posle servisa...ili mi se ucinilo.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
E to za posle servisa ne znam. Postavio sam pitanje na jednom drugom forumu gde postoji tema za njega, pitao sam da li se to dešava i posle servisa. Čekam odgovor.
Dešava li se to i kod H7
?

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne znam za H7, probaj da pronađeš na netu.
Nova dilema. Acer Iconia One 7 b1 ili LG G Pad 7. Cena je ista. Lg ima IR, laksi je i malo vecu bateriju. Acer ima cist vanila android. Acer prodaje jedna velika firma a LG neke manje poznate (eventualni servis). Acer je Inter a LG Snapdragon 400. Znam da sam dosadan ali zanima me vase misljenje.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Koliko su oni?
Uzmi Teslu i ne razmišljaj.
Uzmi Teslu i ne razmišljaj.

Oni su 12000. Ne znam, sumnjicav sam sto se Tesle tice. U svakom slucaju hvala ti na savetima.