Koji tablet kupiti?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Koji tablet kupiti?
Ništa, javi u svakom slučaju šta si na kraju uzeo. 

Ja odustao 10000000% od Tesle.Coni napisao:Ne znam, sumnjicav sam sto se Tesle tice
Zasto? Ma najverovatnije ce biti Acer, ipak je cist android, a i mogu da ga uzmem u Pozarevcu, bolje je u slucaju da ga kasnije reklamiram, studentski dani gotovi za desetak dana, necu biti u Beogradu...
Poslednja izmena od Coni u Sub, 13. Sep 2014. 18:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Coni, mozda izgleda smesno pitanje jel ovo cena za polovne uredjaje? Ili nove sa minimalnom garancijom onom od 6 meseci?
Ne, uradjaji iz radnje, prava, fiskalna garancija. Nisam gadljiv na oglase ali nisam video nesto povoljnije za ove pare osim nekih no name sa losijim specifikacijama. Ima na oglasima dobrih ponuda ali za skuplje modele, preko 200 evra.
Coni, pa jbg, slab zvučnik i ghost touch, za moj ukus previše.
Možda jer je prva serija u pitanju, ne znam, a realno ni ne zanima me zašto je to tako, odustao sam od Tesle.
Možda jer je prva serija u pitanju, ne znam, a realno ni ne zanima me zašto je to tako, odustao sam od Tesle.
Pa to. Ja prodavcu rekao za te probleme, on se pravi Englez. "Niko nam nije reklamirao". A sta ce da kaze prodavac.
Ljudi, koja je razlika izmedju ovih Toshiba Encore, Acer Iconia W4, Lenovo Miix 2, Dell Venue Pro 8 tableta? Bukvalno su im iste specifikacije. Kako covek da odluci. Doduse u Srbiji imaju da se kupe samo Toshiba i Acer. Sta bi ste vi preporucili?
Nokia Lumia 1520
Imas Miix 2 na oglasima, 235 evra. Ali koliko mi se cini, Acer je 250 u prodavnicama... Meni se taj koncept bas svidja, ali bih radije uzeo nesto od 10 inca.
Coni, ajde molim te reci mi gde si nasao za 12k acer,jer sto gledam po netu svuda je cena 14k,jeste da nije neka razlika al opet,ovo je sa dve godine garancije.
I da pricao si za LG g pad 7 i za to ako nije problem da mi das link od prodavnice gde ima da se uzme..
I da pricao si za LG g pad 7 i za to ako nije problem da mi das link od prodavnice gde ima da se uzme..
Bio u Gigatronu u Imo Centru, poslušao Teslu 7.87, mnogo slab zvuk, razočaravajuće slab.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nemoguće, mada ima primeraka gde je i zvuk feleričan. 

Možda je prva serija felerična, možda je izakan izložbeni primerak, previše možda je ........
Zvuk je slabog kvaliteta i još slabije jačine.
G2 je pokretna diskoteka za Teslu.
Zvuk je slabog kvaliteta i još slabije jačine.
G2 je pokretna diskoteka za Teslu.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne znam stvarno šta je u pitanju, imaš na drugim forumima primer jednog videa, nekima se na 100% slabo čuje dok drugima kome je sve u redu sa tabletom, isti video se na 30% čuje odlično.
Ne možeš nikako da porediš jedan od najboljih telefona u svojoj klasi koji pritom košta 300€ sa tabletom od 100€.
Ne možeš nikako da porediš jedan od najboljih telefona u svojoj klasi koji pritom košta 300€ sa tabletom od 100€.

Poslednja izmena od Joxy u Pon, 15. Sep 2014. 11:55, izmenjeno 1 put ukupno.
A baš sam se nameračio na beli, kad ono međutim
.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
G2 važi za tih fon. Tek sa twikovanjem se pojačava.
Adams, kolko se ja secam dok sam pretrazivao, encore, venue 8 i mix 2 su maltene isti proizvodi posto su zasnovani na istom cipsetu a vrlo moguce i na istoj ploci, posto sam citao dok nisu sredili drivere za toshibu da su radili driveri od venuea na toshibi.
Ostatak cine male razlike tipa encore jedini ima 8mp kameru, samo iconia i encore imaju hdmi, venue je najlepsi i ima najbolje zvucnike a mix 2 IPS ekran i digitajzer tj mogucnost da dokupis olovku slicnu one sa Samsung Note serije.
Sve u svemu isti klinac, vidi da li ima razlike u ceni.
Moj encore me malo zivcira posto svaki put zakuca kad ga stavim da se puni, pa moram da radim hard reset, al mislim da je to zbog idiota iz M$-a koji izbacuju lose updateove.
Ako ne budem lenj, mozda cu da napravim neki review, posto su ovi tablet ekstra kupovine zbog ne prevelike cene a teraju pravi windows
edit: evo primer fotke sa encore (ako ti ista znaci
)

Ostatak cine male razlike tipa encore jedini ima 8mp kameru, samo iconia i encore imaju hdmi, venue je najlepsi i ima najbolje zvucnike a mix 2 IPS ekran i digitajzer tj mogucnost da dokupis olovku slicnu one sa Samsung Note serije.
Sve u svemu isti klinac, vidi da li ima razlike u ceni.
Moj encore me malo zivcira posto svaki put zakuca kad ga stavim da se puni, pa moram da radim hard reset, al mislim da je to zbog idiota iz M$-a koji izbacuju lose updateove.
Ako ne budem lenj, mozda cu da napravim neki review, posto su ovi tablet ekstra kupovine zbog ne prevelike cene a teraju pravi windows
edit: evo primer fotke sa encore (ako ti ista znaci

hibiskus, hvala na objasnjenju. 
Tablet gledam za caleta i neke njegove specificne potrebe na terenu tako da mi jacina zvucnika i kamera uopste ne igraju neku presudnu ulogu. Zanima me da li preko usb-otg moze da se nakace oni telenor, mts ,,interneti".

Tablet gledam za caleta i neke njegove specificne potrebe na terenu tako da mi jacina zvucnika i kamera uopste ne igraju neku presudnu ulogu. Zanima me da li preko usb-otg moze da se nakace oni telenor, mts ,,interneti".

Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Adams, ako je full win PC, onda moze bez problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
E pa 'vako, da napisem par misljenja o full win8 8'' tabletima.
Bio sam juce na Uscu u radnji na trecem spratu, valjda je Gigatron u pitanju.
Probao sam Toshibu Encore i Asus Memopad __ nesto...
Uglavnom, izlozena Toshiba je bila ukljucena, ali je prikazivala samo onaj metro UI i kad god bih pokusao bilo sta da uradim, izlazio bi neki sivi ekran i vracao se na pocetni. Ja pitam onog sto radi: Prijatelju, sta je ovo? A on: Pa znas, hehe, nesto njemu nije u redu BIOS, ali bi trebalo updateom da se popravi....
Ok, show me the Asus... Asus je vec druga prica, lepo radi ali nije mi jasno zbog cega kosta 38 000, a Toshiba 30 000 s obzirom da imaju iste specifikacije.
Sto se tice koncepta, prilicno mi se svidela nosivost s obzirom da je full windows u pitanju, jos samo da sacekam da cale dodje do Bga jedan dan pa da pazari koji mu se vise svidi i da dokupimo jednu BT tastaturu.
E sad, s obzirom da Windows Phone 8.1 nije ispunio moja ocekivanja (mogucnost kacenja tastature) i da Lumia 1520 ima odredjene nedostatke oko kamere koje sam navodio (tragican low light, i slike i video), ovi uredjaju su me podstakli na razmisljanje da batalim koncept all in one i predjem na L1020 uz neki od ovih 8'' win tableta. Jeste da su svuda Atom procesori u koje nemam poverenja i 2GB RAM-a, ali postajem znatizeljan da probam ovu varijantu.
Bio sam juce na Uscu u radnji na trecem spratu, valjda je Gigatron u pitanju.
Probao sam Toshibu Encore i Asus Memopad __ nesto...
Uglavnom, izlozena Toshiba je bila ukljucena, ali je prikazivala samo onaj metro UI i kad god bih pokusao bilo sta da uradim, izlazio bi neki sivi ekran i vracao se na pocetni. Ja pitam onog sto radi: Prijatelju, sta je ovo? A on: Pa znas, hehe, nesto njemu nije u redu BIOS, ali bi trebalo updateom da se popravi....
Ok, show me the Asus... Asus je vec druga prica, lepo radi ali nije mi jasno zbog cega kosta 38 000, a Toshiba 30 000 s obzirom da imaju iste specifikacije.
Sto se tice koncepta, prilicno mi se svidela nosivost s obzirom da je full windows u pitanju, jos samo da sacekam da cale dodje do Bga jedan dan pa da pazari koji mu se vise svidi i da dokupimo jednu BT tastaturu.
E sad, s obzirom da Windows Phone 8.1 nije ispunio moja ocekivanja (mogucnost kacenja tastature) i da Lumia 1520 ima odredjene nedostatke oko kamere koje sam navodio (tragican low light, i slike i video), ovi uredjaju su me podstakli na razmisljanje da batalim koncept all in one i predjem na L1020 uz neki od ovih 8'' win tableta. Jeste da su svuda Atom procesori u koje nemam poverenja i 2GB RAM-a, ali postajem znatizeljan da probam ovu varijantu.

Nokia Lumia 1520