Baci pogled na Z1 samo da pariš oči, kakva kamera.. Nadam se da će Z1 mini da ima istu takvu i da zamenim ovaj SP za jedno godinu dana njime

Probaj Camera360. Besplatna, a odrađuje posao bolje kao sve ove što si nabrojala zajedno.Taca089 napisao:Cymera, ProCapture, Kamera FV-5 (i ako ima predlog za još neki)
To nije bug kod androida nego kod Alcatelovih telefona. Senzor koji koriste je previse osetljiv i dovoljno je malo da odvojis telefon od lica da bi se ekran ukljucio. Nisam to video do sada ni na jednom drugom uredjaju, samo kod Alcatela.slavisaj napisao:Kaze on telefon ima bug, da mu se prilikom razgovora upali ekran. Ali on ga i dalje hvali, kako je to android, najbolji, ali eto ima bug. Tako je i sa svim androidima, uzas od OSa
Tacooooooooooooooooooooo nulaosamdesetdevet! Vidimo da si tu! Napredne mogucnosti novog foruma jbgMiškoni napisao:Taco089, otkrij nam veliku misteriju tvog starog nick-a iz 2006.
miodrage napisao: Ja cu odgovorno da tvrdim da je najslabija tacka te Xperia, kao i svih drugih Xperia, OS. I ne postoji sila na ovome svetu koja moze da me ubedi u suprotno!
miodrage napisao: Moram da priznam da nikad nisam koristio Android telefone, niti cu.
Priča o androidu na SP koji je video u nekoj prodavnici i već zna da mu treba odgovarajući rom. Ne, ipak misli da svim android telefonima treba tražiti romove jer ovako ne rade kako treba. Na svaki moguć i nemoguć način pljuje nešto što nije ni koristio.miodrage napisao:Taca089, e vidis tu gresis. iPhone radi kako treba odmah po vadjenju iz kutije (inicijalna podesavanja ne racunam), isto kao i Lumia. Za Android uredjaje treba naci odgovarajuci ROM!
Tu i Lomnica i ja govorimo kako to nije tako i da je ekran prijatan za korišćenje, ali avaj..RandjaPO napisao:Preporucujem 920 a posebno ukoliko se bira izmedju ova dva uredjaja. Imao sam prilike da se poigram sa Sonijem i taj telefon je ostavio jako los utisak. Kamera osredja, izrada nesto bolja od proseka, dizajn je (barem po meni) odlican a kada se dodje do ekrana to je prica za sebe. On cini mi se da ima minimalne uglove gledanja, moze da ima engin koji hoce ali u svakodnevnoj upotrebi je katastrofa. Android radi solidno ali je to daleko od fluidnosti koju ima WP. Znaci sve u svemu glas za 920.
RandjaPO napisao:Taca089, I dalje tvrdim da je ekran ubedljivo najslabija tacka ove XperiJe a ostalo, kao sto sam i rekao, je sasvim ok.
RandjaPO napisao:Taca089, ne koristim ali sam imao prilike da se poigram sa njim.
Taca089 napisao: RandjaPO, rekao si da je ekran katastrofalno loš i da je ubedljivo najslabija tačka na telefona, a to je apsolutna laž![]()
RandjaPO napisao:I jeste najslabija tacka na telefonu jer je sve ostalo solidno, pa cak i kamera koju ti spominjes kao najslabiju tacku.
Taca089 napisao:Pa eto, ja kažem da nije, i svi ostali vlasnici telefona kažu da nijeI šta ćemo sad?
Ti ga druže i ne poseduješRandjaPO napisao:Onda svi ostali neka zadrze telefone, i neka kupe po jos jedan, ja ga necu posedovati sigurno i to je to. Svakom ko sta voli i resena stvar.
I Lomnica je učestvovao u diskusiji? Mora da mi je promaklo...Taca089 napisao:Tu i Lomnica i ja govorimo kako to nije tako i da je ekran prijatan za korišćenje, ali avaj..