Telefon do 400 evra
Re: Telefon do 400 evra
Problem je što nisam iz Beograda, živim u gradu blizu Pirota, tako da nemam opciju da ih pogledam side by side...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Moj glas ide Lumiji 930, zver od telefona a opet jeftinija od nekih budža koje su trenutno aktivne, a i Windows Phone sa 2gb rama je

Festina lente.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Windows mozda i ima smisla do 150e. Nema on sta da trazi izmedju G2P i N4
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A što nema smisla kupiti skup wp. Ajde napiši neki razlog, samo nemoj spominjati aplikacije i dali si imao nekad wp i tog cenovnog ranga pa praviš poredjenje.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ledjo, a da mi objasnis smisao uopste i razmatranja bilo kog Android uredjaja? Cisto da upotrebim tvoju analogiju...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Argument zasto kupiti wp pre androida u cenovnom rangu 100-150e je sto wp fluidnije radi. Android sa 2gb rama radi kao san, sa 3 jos bolje
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Aman više! Držite se teme, dosta više wp vs Android, dal ste realni?!
Night napisao: Nisam gadljiv na iOS, ali s obzirom da želim što veći ekran, 5s ispada iz igre, a za 6 (+) nemam para, windows phone bih preskočio, tako da ostaje android.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Stvarno, ko voli wp uzece njega, ko voli android uzece njega, covek nece wp, meni licno ne odgovara wp, a i Night-u ocigledno i nema ljtnje. Covek zna sta mu odgovara i to ce uzeti. 

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Čovek lepo napisao da iOS ispada iz igre, WP bi preskočio, a vi počeli raspravku Android vs Windows.
Pomozite čoveku da kupi neki dobar android za pare koje ima, a raspravke ostavite za odgovarajuću temu
Pomozite čoveku da kupi neki dobar android za pare koje ima, a raspravke ostavite za odgovarajuću temu

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
S obzirom da se sve svelo na Note 3 vs G Pro 2, a da je naveo pad cene za slučaj buduće prodaje, mislim da je Note bolji izbor. Mada, teško da ima nov za 400.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pa za te pare sve je dobro i nece se zeznutiBošković napisao:Pomozite čoveku da kupi neki dobar android za pare koje ima, a raspravke ostavite za odgovarajuću temu

A ostali mogu da pricaju koliko zele da je Android bagovit(Note 3, G2pro) i da ne moze prici WP-u ccc

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
To bi isto bilo kao kad bi neko instalirao Win 7 na komp sa single core procesorom i 768mb rama i smarao kako je win bagovit itd...
Ma kakav wp, uzimaj g pro 2 i uživaj.
Hvala dobrim ljudima koji su se trudili da odgovore na moja pitanja, i pomognu mi u odabiru pametnog telefona.Mislim da ću izabrati LG G Pro 2, jer jednostavno Samsung softver znam napamet, i neće mi bidi neka velika promena, sa druge strane, nisam posedovao LG smartphone.Ali, ponovo, razmisliću ponovo.Hvala puno, još jednom. 

Nisi pogresio u izboru.
.
.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ma ne bi on pogresio ni sa Note trojkom 
Sve je vec receno...Le izbor

Sve je vec receno...Le izbor

Dobar izbor, javi utiske posto cu ja uskoro da pazarim isti 
Do duse, to uskoro je malo relativno, al ajd

Do duse, to uskoro je malo relativno, al ajd

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Lumia 1520 je vrhunski telefon ali ne bih je uzimao jer je prevelik telefon. Medjutim svakako je 930 isti po karakteristikama, takoreci predstavlja manju verziju 1520. Sve u svemu ne moze covek pogresiti koji god da uzme, pitanje je samo da li volis veci ili manji telefonbata bogdan napisao:Pa za te pare onda moze lumia 1520,koja je verovatno bolja od 930.

Festina lente.