Nece Laki sa foruma,on to samo sa mnom prekida komunikaciju
Android ~350e
- kvaka33
- Expert

- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Android ~350e
Vratice se cvoruga,isto kao i rode 
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ovde cim neko otvori slicnu temu,nastaje haos i svadja. Besni smo mi narod,to cu samo reci. Zapitajte se samo koliko danas ljudi hleb nije pojelo. A vi se svadjajte ovde i dalje
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@stejer, ajde da cujemo, bar sta si odlučio sto se veličine ekrana tice, da eliminišemo neke modele.
Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
stejer, Veruj da nista epohalno neces dobiti sa 3gb verzijom. Reci sta sve planiras da radis na telefonu,i da li volis 'tezak' multitasking?
- bata bogdan
- Banned
Kutija, pa sta znam, nista specijalno necu raditi. Nego da ne bude posle "pih, sto onomad nisam dodao jos 40-50e kad sam vec imao pa da uzmem jacu verziju".
Edit: Aj da dodam neku rec za Huawei i Lenovo. Ne bih se kockao sa njima kao sto neko rece, isao bih na nesto provereno kad vec dajem ovolike pare. Mada nije ni do kockanja, ne svidjaju mi se, UI prvenstveno, ko zna kad ce Lollipop i naredni update-ovi, kamere nisu na zavidnom nivou takodje, itd...
Edit: Aj da dodam neku rec za Huawei i Lenovo. Ne bih se kockao sa njima kao sto neko rece, isao bih na nesto provereno kad vec dajem ovolike pare. Mada nije ni do kockanja, ne svidjaju mi se, UI prvenstveno, ko zna kad ce Lollipop i naredni update-ovi, kamere nisu na zavidnom nivou takodje, itd...
Poslednja izmena od stejer u Čet, 02. Apr 2015. 20:46, izmenjeno 3 puta ukupno.
- bata bogdan
- Banned
Da ne ispadne da te sad ubedjujem, posedujem Huawei x1,i pravo osveženje posle samsunga, lepo sve radi i nemam nikakvih problema, a mate7 sam bas dosta njakao i mogu ti reci da samo jos lepše radi sve.... Cisto da razbijemo pojam ne proverenosti.
Naravno tvoj izbor i tvoja volja, tu smo da komentarisem o različitim izboru za određene pare.
G3 je odlican izbor, po meni bolje od s5,opet je to moje misljenje.
Naravno tvoj izbor i tvoja volja, tu smo da komentarisem o različitim izboru za određene pare.
G3 je odlican izbor, po meni bolje od s5,opet je to moje misljenje.
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@stejer kao i kod tw ni kod miui neće ll ništa previše izmeniti. To će ostati taj ui sa svojim prepoznatljivim karakteristikama. Tako da ne polaži nade u to. Ako odustaješ od kineza, onda reci samo još - displej do 6" da ili ne? Čisto da znamo da li je gotova tema (ukoliko nisi za fablet, tema je G3 vs S5 a o tome je sve rečeno pa tema može pod lock) ili pak da predložimo neke veće modele.
Moze lock, ne bih 6". Hvala svima na ulozenom vremenu i trudu. [emoji2]
- Zile995
- Expert

- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
To sve 2GB moze da "svari", a verovatno i najslabija verzija LG G3. Problem kod lg-a sto ne utegne cpu, CPU drajvere ili slicno. UI im mnogo bolje radi, bolje nego TW koji je pretezak. Radice G3 bolje sa novim lollipopom, 5.1.1 trenutno izlazi pa se nadam da ce biti update za g3. Ne znam kako sada radi sa lizalicom, znam samo da radi bolje nego na kitkat-u, a ne znam ni kako kesira aplikacije...kutijagreha napisao:stejer Reci sta sve planiras da radis na telefonu,i da li volis 'tezak' multitasking?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ja gledao sad cene, najjeftinije u radnji za 2gb je 330, za 3gb 365, pa nemoj da zalis 35e , to ti je jedno vece u klubu , kafani 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
U telefon je bolje uloziti koji evro vise da sve radi kakonzelimo nego da se posle kajemo sto to nismo uradili 
Note IV N9100 dual
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Moj savet ti je da ulozis malo vise love i kupis bolju verziju G3, ipak aplikacoje napreduju, sve ce vise aplikacije trositi telefone, bice potrebno vise rama i procesora da bi radila, sve ide napred, pogledajmo samo messinger prosle godine i danas, meni messinger ide i do 150mb rama oduzima, a prosle godine, smejurija. Naravno ti ces koristiti neke druge aplikacije ili mozda messinger, to ne znam, ali stvar je ista, velicina i zahtevnost aplikacija raste.
Idem sigurno na jacu verziju, samo je bas retka, ne mogu da naletim na adekvatnu ponudu.