^ Nije moralo da te buni to sa garancijom jer je potpuno svejedno da li je ona usmena ili pisana kada se ne moze porediti sa onom koju daju operateri.
Ta pisana od godinu dana ti je isto sto i usmena. Kako moze pisana garancija trajati 12m?
Druga je stvar da ti on da garanciju i racun iz radnje ali u tom slucaju ona mora biti minimum 24m i cena naravno ide na gore.
Sve u svemu neka te dobro sluzi tel i javi utiske cim stigne. G6 je prelep model i definitivno ostaje pitanje vredi li S8 100+€ vise.
iLuka napisao:...sto bi rekao Brankisha, ''sta ti decko radis...''
prodao si S7edge i 6s da bi uzeo G6 LG?! znas kad ces da ga prodas posle i koliko ces da dobijes?! Pitaj Azimutha da ti objasni kako se prodaje LG...
Samo sam to cekao, klasican komentar prosecnog Srbende. [emoji1]
Mene su hteli da lincuju kada sam uzeo Xiaomi a pre toga imao Samsung i iP. Svi pitaju sta ti je to, ti si lud, ovo-ono... Klasicna neinformisanost nasih ljudi i prosecno razmisljanje. [emoji1]
Nemoj da mislis da tebe nesto prozivam licno, samo sam morao da se osvrnem na post. Po cemu su konkretno po tvom misljenju bolji gore navedeni modeli od G6 pa da nije morao da menja? [emoji3]
Svaka promena je dobro dosla a meni se cini u ovom slucaju da je napravio sasvim ok izbor. [emoji3]
Uostalom pitaj Barabu kako je zadovoljan posto non-stop pravi neke kombinacije a na kraju se uvek vraca na Xiaomi.