Neću, na toj verziji nema kinova. [emoji38][emoji38]Drafer napisao: Verzija je 6.5.6 pa ako nekome treba neka mi se javi
Čestitke za novi telefon. [emoji1303]
Moj zet ga ima duže vreme i ne namerava da ga menja dok mu ne izvadi dušu. [emoji1]
Neću, na toj verziji nema kinova. [emoji38][emoji38]Drafer napisao: Verzija je 6.5.6 pa ako nekome treba neka mi se javi
Ako je tako, onda nemamo više o čemu da pričamo. [emoji38][emoji38]Drafer napisao:Ne znam sta su ti kinovi
niko1a napisao:pretpostavljam da je rock mislio na zakljucavanje app u ramu ili kako se to vec zove, ne na bukvalno zakljucavanje iz sigurnosnih razloga
Sinoć bio u gradu sa nekom ribom i ostavim joj oba telefona na čuvanje dok sam bio u VC-u. Po povratku me je pitala što sam ih zaključao otiskom prsta. [emoji1787][emoji1787]rock9855 napisao:Danas svako zabada nos u tudje stvari pa zakljycavanje aplikacija sifrom je dobra stvar.
Ta opcija mi se jedino svidjala na kameri kod Mate 10pro. slike preko dana su bile ok, ali nocu, ili pri smanjenom osvetljenju, katastrofa, ne znam da li se nesto promenulo kroz updejte. Lica ljudi na fotografijama su bila bas plasticna. Mozda je bolje kad se koristi blic, ja nisam koristio.Drafer napisao:slavisaj,
Probao sam to još na Mate 9 i ne sviđa mi se. Ja sam okretao jednu flašu i telefon je to spojio ali se kasnije trzalo kako se okreće, više nisam to probao jer nemam na čemu da isprobam.
Bilo koji rezim da sam stavio, fotke su uzasne u slabijem osvetljenju, cak i pro podesavanja. Pisem za fotografije gde su ljudi u tim slabijim uslovima osvetljenja. za staticne objekte, zgrade i tako to, nije problem, vec lica ljudi su plasticni.Drafer napisao: slavisaj,
Zavisi koji režim si stavio, nisam mnogo slikao ali sa nekoliko slika sam video da ako stavim noćno slikanje a ima previše svetla onda slike budu kao što si rekao, ali ako stavim portret mode onda u istom osvetljenju sa nekoliko sekundi razlike budu odlične slike, ali sa zamućenom pozadinom.
Šta crni viber?pero0000 napisao:Gde si ga "nabavio"?
rock9855 napisao:Napisi kratko poredjenje M10pro vs Mate 9.
Pro Je dosta kompaktniji iako ima isti ekran.
Lepseg dizajna, amoled ekran je super. Bices zadovoljan nadam se