ROKR E1 vs W300i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

ROKR E1 vs W300i

Glasanje se završava Čet, 29. Mar 2007. 21:09

ROKR E1
6
50%
W300i
6
50%

Ukupno glasova: 12

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

ROKR E1 vs W300i

Post od MilančeBGD »

Posle dugog razmisljanja da li da uzmem k800i,ili k550i ili mozda w810i.Ipak sam odlucio da uzmem neki jeftiniji telefon,a ostale pare potrosim na nesto drugo :) 8) A na leto da uzmem neki SE.
E ovako posto kad sam se susreo sa E1 tako me je prijatno iznenadio,on mi je prvi pao na pamet.Ali pogledam koji jos telefon ima tu do 130e i vidim w300i.Za sad kod mene je E1 60%,a w300i 40% :D ajd da cujem i vasa misljenja.
Prednosti E1:
iTunes
bolji ekran,dobra rezolucija
stereo zvucnici
jeftinije kartice

W300i:
walkman player
dobre sluske
odlicna baterija
radio
flash teme

Za E1 nemam nikakve primedbe mislim da je sve na odlicnom nivou,na w300i problem su mi to sto je na preklop,losa rezolucija displeja,tastatura malo neobicna.Kamere su iste i to ne gledam,znaci pretezno cu koristiti za muziku,sms,poziv.Nego me sad buni ovo E1 ima u 2 radnje,ko zna da li ima i u te dve.Sutra cu da zovnem pa da vidim,ali da li su ti telefoni mozda polovni pa malo prepakovani i sad se prodaju kao novi :dry:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Stwarno, nemam pojma! Moj drug ima w300 i zadovoljan je s njim, a opet rokr e1 se meni licno svidja zbog stereo zvucnika koji su jako glasni i da uz rokr dobijes adapter za 3,5mm sluske tako da mu mozes staviti hpm-70. :lol: Moj glas za motorolu!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: ja bih w300, ako ni zbog cega drugog, samo zbog softvera! Motorola je spora, kucanje sms-a ubija na njoj! (ja sam koristio v3 vishe od pola godine i uvek sam cupao kosu kada sam trebao da kucam sms)... itd...

w300 ima ULTRA BRZ INTERFACE!.... display se dosta lepo vidi na suncu (sto je jedino i bitno!), a tastatura je meni bash dobra, nemam primedbe na nju.

Jedina mana koju ja nalazim kod w300 je to sto je na preklop (ima flat kabl), ali ono... ima josh mnooogo telefona na preklop i nista im ne 'fali, valjda nece ni tebi.

Takodje mislim da w300 peva bolje od E1 a i dobijesh bolje sluske.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

w300 je noviji i bolji i jedina mana koju mogu da nabrojim je to sto je na preklop.....dobro i kartice su malo skuplje ali uz fon se dobija 256mb, sto ipak nije mala stvar, a i na E1 se brzo oguli maska i guma i onaj srebrni deo.
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ali jbg meni je najveci problem displej,pomislim samo na slike,onda na igrice gde naci to sve u toj rezoluciji :uhuh: A da dodam ja jos 20e i uzmem k750i :lol:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, znas da sam imao i w300 i rokr e1...w300 sam drzao 3 nedelje a rokr vise od pola godine....Mislim da sam bio jasan Masteru
milan91, ja ti rekao....a sto se tice rezolucije i nalazenja igrica ima da se namucis ko i ja...Brate to vise ne mozes iskopati pa da si ziv!!!sve ispod 176*220 na netu se tesko nalazi...
Ok je w300 za muziku ali treba cuti i Rokr a i znam iz iskustva da ima jaci zvuk...jacinu daje skoro ko mp3 plejer i to oni iz vise srednje klase...Ne dao Bog da mozes da ubodes neke dobre sluske u Rokr to bi bilo :o :o
Josh nesto Rokr nema gumu....Maska se ne guli tako lako...Vasa ga bas cuva....A za srebrni deo onaj kod kamere si u pravu... 8)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ima gumeni deo,koji pokriva ulaz za sluske :wink: sigurno je na to mislio

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ja da sam na tvom mestu dodao bi jos malo para,i kupio k750i(kao sto si vec pomenuo)
Na k750i mu nabacis walkmen softwer od w800,i skupis jos malo kesa za neke bolje sluske.A pritom dobijes extra kameru,i sve ostalo sta ide uz dobar telefon. 8)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sam malo razmislio i ipak sam odlucio :) da uzmem k800i,ali prosto mi zao da dam tolike pare kad ce za koju nedelju biti jeftiniji.Pa cu ipak sacekati koju nedelju/mesec i uzeti k800i :) A rokr e1,mozda uzmem polovan kao drugi fon 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan: poslao sam ti pm u vezi sa ovom temom.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori