Vec se dugo dvoumim između ova dva telefona. Znam da je jedan vise specijaliziran za kameru a drugi za glazbenu reprodukciju. Problem je sto se meni sviđa i jedno i drugo. Pa sad me zanima koji je mob po vama bolji.
Planiram dosta glazbu slušati, ali me privlači i kamera od k800. Kakav je k800 kao plejer?
k8oo moze da posluzi kao plejer ali ce ti za miziku trebati memoriska kartica a to je kod k800 M2 koja je skuplja od ostalih jer kod nas to jos nije rasprostranjena kartice a nema e mnogo ni u evropi dok w850 ima strava zvuk dobru kameru i uz njega dobijes memory stick od 512 mb cini mi se a i ako ti malo bude 512 mb mozes kupiti veci memory stick koji je skigurno jeftiniji od M2 memoriske
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
K800i moze da se priblizi w850i,ako se uzmu bolje slusalice i veca mem.kartica.Kartica ima dovoljno samo sto jos drze visoku cenu,preko mogu da se nadju jeftinije
Uz w850i ide 1GB
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
zato je meni bolji w850 jer platis fon i dobijes 1gb karticu i miran si extra zvuk i dobra kamera sta ces bolje dok za k800i moraju nove sluske ako ces da ga koristis kao mp3 i mora memoriska tako da se ne isplati
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
ma posto ja vise cijenim muziku nego slikanje , ja bih se odlucio za w850 , na tebi je da jednostavno ocjenis sta ti vise treba jaka kamera ili vise memorije , bolja reprodukcija i sl....
ako ti nije samo muzika bitna uzmi K800i jer i on itekako moze da sluzi kao music player...nije W serija ali nije uopste los...naravno kupi vecu karticu i to je to, mada jesu malo skuplje...pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.