K800i ili w850

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bubi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Apr 2007. 20:42

K800i ili w850

Post od Bubi »

Vec se dugo dvoumim između ova dva telefona. Znam da je jedan vise specijaliziran za kameru a drugi za glazbenu reprodukciju. Problem je sto se meni sviđa i jedno i drugo. Pa sad me zanima koji je mob po vama bolji.

Planiram dosta glazbu slušati, ali me privlači i kamera od k800. Kakav je k800 kao plejer?

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

k8oo moze da posluzi kao plejer ali ce ti za miziku trebati memoriska kartica a to je kod k800 M2 koja je skuplja od ostalih jer kod nas to jos nije rasprostranjena kartice a nema e mnogo ni u evropi dok w850 ima strava zvuk dobru kameru i uz njega dobijes memory stick od 512 mb cini mi se :wacko: a i ako ti malo bude 512 mb mozes kupiti veci memory stick koji je skigurno jeftiniji od M2 memoriske :D
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

K800i moze da se priblizi w850i,ako se uzmu bolje slusalice i veca mem.kartica.Kartica ima dovoljno samo sto jos drze visoku cenu,preko mogu da se nadju jeftinije :wink:
Uz w850i ide 1GB :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

zato je meni bolji w850 jer platis fon i dobijes 1gb karticu i miran si extra zvuk i dobra kamera sta ces bolje dok za k800i moraju nove sluske ako ces da ga koristis kao mp3 i mora memoriska tako da se ne isplati 8)
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma posto ja vise cijenim muziku nego slikanje , ja bih se odlucio za w850 , na tebi je da jednostavno ocjenis sta ti vise treba jaka kamera ili vise memorije , bolja reprodukcija i sl.... :wink:
rocK for ever

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako ti nije samo muzika bitna uzmi K800i jer i on itekako moze da sluzi kao music player...nije W serija ali nije uopste los...naravno kupi vecu karticu i to je to, mada jesu malo skuplje...pozz 8)

Odgovori