Samsung E500.....

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Samsung E500.....

Post od vostezmaj »

Ovako,moja devojcica oce da kupi ovaj telefon.E sad mene je pitala dali je dobar,ja sam joj rekao da jeste na papiru,a sad kakva iskustva imaju ljudi(devojke) sa njim,to sam hteo vas da pitam.Uglavnom sad ima brdo telefona koji su extra po karakteristikama,ali samo na papiru,nikako uzivo,pa bi molio nekog ko je imao prilike da se upozna malo bolje sa ovim modelom da to iskustvo podeli samnom.Meni se cini dobar fon,ima sve osim slota za mem,karticu,ali zato ima 70mb-a na sebi.Kamera me zanima,dali je tih 1.3 mpx-ela dobra?(imam losa iskustva sa kamerom na mpx220 :smutny: )....

Mozete da mi date jos predloga za neki zenski telefon do 200eura,a da bar nesto valja.
p.s.200 eura je zadnja granica,znaci eventualno do nekih 10 eura vise preko toga ne.I da gledao sam one nokie serije 73.. i nesvidjaju se mojoj devojcici,a i nisu nesto.

Premestio:gameforce

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vostezmaj, pa kada je vec zapela za samsung (eh zene :D ) preporucio bih joj e530,to je pravi zenski tel,ima oko 80 mb interne memorije,1.3mpx i sto je najvaznije u jarkim bojama je,e sad ako joj je mem kartica bitna mislim da bi joj odgovarao samsung e770,isto ima 1.3 i oba su na preklop-naravno ako joj 3g nije bitan.....
A sto se tice kamere zadovoljavajuce su,video snimak je skroz ok kao na e720.......
D500&E71

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ja mislim da je ovaj e770 ipak nekako lepsi,e530 sam imao priliku da drzim,i nije nesto ostavio utisak na mene,ali posto fon nije za menje,onda ostaje na njoj da odluci.Sve u svemu hvala,i voleo bi da cujem jos predloga,i da mi neko kaze nesto konkretnije o ovom E500 modelu.

Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vostezmaj, jel videla ona z400? Em je jeftiniji (za 30 evra), em ima bolju kameru (1.9 mpx), meni je i mnogo lepši, bolja rezolucija ekrana (240x320 piksela), a pored svega toga podržava i memorijske kartice (microSD - Trans Flash)...A fon je stvarno dobar, ima ga moja drugarica i extra je s njim zadovoljna, a i ja sam se malo igrala s njim i nemam nikakvih primedbi... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

E ninolina,ti me uvek prijatno iznenadis.Preporucicu joj taj z400.Da se ja pitam uzeo bi ga odma,pazi kad se meni mnogo svidela i cena i funkcije i izgled.....

Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

vostezmaj, a stvarno i izgleda extra, a i funkcije sa papira su se prilično dokazale... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Super,znaci to mi je najvaznije,da su se funkcije sa papira barem malo poklopile i u stvarnosti.Reci mi samo kakva mu je kamera(mislim znam da je 2mpx ali kvalitet?) i ako bi znala da mi kazes sta se sve dobija uz taj fon?(mislim od opreme,usb,sluske.......)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

vostezmaj, uh, što se tiče dodatne opreme jedino mogu da proverim šta je drugarica uz njega dobila, ali ona ga je uzela preko telenora uz neki paket sa pretplatom, tako da to neće biti prava informacija... :wink: ...ali ipak ću je pitati... 8) :roll:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

vostezmaj, neverovatna koincidencija, i moja "skvo" isto menja aparat i hoće (naravno :dry: ) Samsung...D900 je bila neka moja (skupa) preporuka ali "otkrili" smo i bestbuy - Z400 (kupuje možda uskoro). Nema tu ništa extra (al'za te pare... :) ), super obrada, extra slide, super ekran, 3G, kamera 1600x1200 (ISO podešavanje), ADP2 podrška (ali mp3 plejer nema EQ :dry: , priključak za sluške je "Samsung", nije 2,5mm...), baterija 2-3 dana, otvara (bez edita) Excel, Word files, slot za mc... Kartica se mislim ne dobija u paketu. To "onako", više kad (ako) kupi. :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Z400 stwarno extra fon ... Drug ga ima u siwoj warijanti ... Ali je licno meni lepsi crni ... A sto se tice pouzdanosti u radu ... slajda i ostalih stwari stwarno je O.K. ...
Vlada Zem ... Sreca ta ti dewojka nije kupila D900 ... Ja imam jako lose iskustwo ... Slider mi se wremenom ne rasklimao wec su oslabile opruge ... tesko je isao gore/dole i nije wise imao funkciju poluautomatskog otwaranja (morao si kao kod N-80 da ga guras od dole ka gore ili obrnuto)... A taj moj drug na Z400 iako ga nije cuwao kao ja uopste nije imao takwih problema ... Nzm da li se to jos nekom desilo ... Ja wam kazem kakwa su moja iskustwa ... A i to se desilo posle 1.5 mesec koriscenja ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Z400 je super telefon,jedina zamerka mu je neshto slabiji zvuk... :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

vostezmaj, na kraju karajeva ostaju ti dve opcije:
kao slajder z400,i kao malo skuplja opcija ali u isto vreme ima bolju kameru
kao preklop e770,losija kamera,ali je preklop a to devojke obozavaju
Mada u igru moze upasti i e900 sa senzorskim tasterima,takodje se uklapa u cenu,ima kameru kao i z400,slot za mem kartice i takodje je veoma lep!
Razmisli
D500&E71

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi,hvala vam puno.
loki13,sad sam u dilemi,ali opet to nezavisi od mene,vec od nje.Znaci dilema je izmedju z400 i e900,oba su extra,samo mi se na e900 vise svidja kapacitet interne memorije.

Javljam cim saznam koji joj se vise svidja...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Po meni,mislim da e900 vise prilici neznijoj ruci,ipak ti senzorski tasteri daju potpuno drugaciji izgled,a to devojke obozavaju,takodje i on postoji u drecavo rozoj boji.....
D500&E71

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ovom prilikom bih hteo da se zahvalim svima koji su ucestvovali u temi,i pomogli meni i mojoj devojci.Danas smo bili da ona kupi fon,i kupila je E900(sivi).Bilo je u ponudi:crni,sivi i roze,ali nekako se i meni i njoj najvise svideo sivi.Telefon je vrh,pravi zenski,elegantan lep,a pogotovo u ovoj sivoj varijanti.Istina je da nije za muskarce,mislim za mene i moje cevape od prstiju :D ,ti senzori su malo osetljiviji,pa im treba nezna zenska ruka.Sve u svemu telefon je full.Kupili smo ga u trznom centru milenijum(u knezu),za 180 eura,sve u full pakovanju,sa 1 god garancije.

Jos jednom Hvala svima.Pozz
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Odgovori