7390 vs N73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 19:46

7390 vs N73

Post od tomi44 »

Lud sam , procito sam gotovo sve teme o n73 i mob je super ali ni 7390 nezaostaje za n73 po funkcijamo osim po simbyanu.
Ljudi pomagajte !!!!
p.s. DO sad nisam koristio simbyan mozda je vrijeme da mu dam priliku
7390 Plusevi- Pre super dizajn koji me strasno privlaci
N73 plusevi- isto dobar dizajn,monoblok je i sijena u vip-u (niza za oko 200kn od 7390)
Znam da je opet usporedba dummy vs simbyan ali stvarno se nemogu odlucit
I kakva su iskustva sa n73-cinim jojsticom i za koliko brzo se rasklima
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma uzmi n73,ovo su dva totalno dijametralno suprotna modela.Da ih ne uporedjujem posto se iz aviona vidi razlika,recimo da je meni 7390 zenski mob pa makar bio i u tamnoj verziji,na n73 djojstik i maska nisu bas sjajni,ali ostalo je vrh-pre svega mislim na ekran. 8) ,jos ako mozes da nabavis n73 me,pravi pogodak :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od tomi44 »

MA bi ja uzeo samo me strah jojsica jer imam neugodna iskustva sa sony ericssonima i njihovim jojsticima :unsure: :unsure: :smutny:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma nemas frke dosta je to bolje odradjeno,samo moras malo pazljiviji da budes,ma uzmi n73,ako do sada nisi imao symbian pravo je vreme da probas,a posle ces videti sta si sve propustio :roll: .Mada mogao bi neko ko ima n73 da napise samo utisak sa djojstikom 8)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Pa evo ja cu da kazhem da zavisi od telefona,na svakom je drugachiji filing :) Ja sam promenio dva komada i sa djojom nisam imao problema. Moglo je to dosta bolje da se odradi ali shta je tu je,mislim da nije prepeka za kupovinu. :)

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od tomi44 »

Jedno pitanje u vezi N73 kad slusam muziku u music playeru jel moram za play,stop i pauzu stiskat jojstik :D :D

p.s. odluka je pala na n73

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Da,morash! Imash varijantu da kupish adapter AD-41 koji ima komande na sebi ako vec slushash na slushalicama i tako motash,stiskash,preskachesh itd. :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

na n73me je maska kvalitetnija, ne ljusti se, a dobijas i adapter za slusalice na kome imas komande tako da dzojstik ostaje netaknut. inace sam dzojstik ima pomalo cudan hod i deluje kao da se klima ali je vrlo vrlo ugodan za rad
::luv phonez::

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Jeste ... U prawu si djoxie kwalitetnija je maska na ME werziji ... Ja sam razmisljao da zamenim za ME ... Ali ne ceka se N-76 ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

jeste, n76 jeste jako lep telefon ali ce mu baterija trajati 1dan, pogledaj specifikacije. ne znam za tebe ali meni ide na nerve kada treba svako vece da punim fon. n73me je za cenu koju kosta trenutno najbolje resenje na trzistu
::luv phonez::

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od tomi44 »

Koliko n 73 traje baterija sa normalnim koristenjem :roll: :roll:
znaci 3 sata muzike i 20 minuta poziva i 10-ak sms-ova

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Mislim da tim tempom teško da može dva dana,da kažemo maximum 2 dana. Meni se kreće od 2 do 3 dana. Telefon nikada ne isključujem :)
Dosta zavisi od podešavanja,tema i tralalala ...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

meni izvuce kako kad. ima dana kad ne slusam ni muziku ni radio vec koristim za osnovno, tada izvuce i do 5 dana, jednom cak i 6 i po i to bez nocnog gasenja. doduse, to je bilo kad sam bio u gomili obaveza, ali posto nije tako, obicno izvuce 3 dana uz normalno koriscenje, znaci radio i muzika oko sat ukupno na dan plus 20ak sms-ova plus 20ak minuta razgovora sto je, slozicete se veoma dobro. inace bateriju nisam formirao, samo sam prva 3 puta cekao da se isprazni do kraja i punio onoliko koliko traje punjenje, mozda malo duze i mislim da je to pun pogodak jer kad god sam formirao 3x15 sati zeznula bi mi se baterija, dakle, uputstvo je merodavno a ne saveti prodavaca iz radnji!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj predlog bi išao za n73. pre svega zbog sw a druga stvar zato što sam imao prilike da vidim drugi model i uopše mi se ne svidja.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori