7390 vs N73
7390 vs N73
Lud sam , procito sam gotovo sve teme o n73 i mob je super ali ni 7390 nezaostaje za n73 po funkcijamo osim po simbyanu.
Ljudi pomagajte !!!!
p.s. DO sad nisam koristio simbyan mozda je vrijeme da mu dam priliku
7390 Plusevi- Pre super dizajn koji me strasno privlaci
N73 plusevi- isto dobar dizajn,monoblok je i sijena u vip-u (niza za oko 200kn od 7390)
Znam da je opet usporedba dummy vs simbyan ali stvarno se nemogu odlucit
I kakva su iskustva sa n73-cinim jojsticom i za koliko brzo se rasklima
Ljudi pomagajte !!!!
p.s. DO sad nisam koristio simbyan mozda je vrijeme da mu dam priliku
7390 Plusevi- Pre super dizajn koji me strasno privlaci
N73 plusevi- isto dobar dizajn,monoblok je i sijena u vip-u (niza za oko 200kn od 7390)
Znam da je opet usporedba dummy vs simbyan ali stvarno se nemogu odlucit
I kakva su iskustva sa n73-cinim jojsticom i za koliko brzo se rasklima
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ma uzmi n73,ovo su dva totalno dijametralno suprotna modela.Da ih ne uporedjujem posto se iz aviona vidi razlika,recimo da je meni 7390 zenski mob pa makar bio i u tamnoj verziji,na n73 djojstik i maska nisu bas sjajni,ali ostalo je vrh-pre svega mislim na ekran.
,jos ako mozes da nabavis n73 me,pravi pogodak 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
meni izvuce kako kad. ima dana kad ne slusam ni muziku ni radio vec koristim za osnovno, tada izvuce i do 5 dana, jednom cak i 6 i po i to bez nocnog gasenja. doduse, to je bilo kad sam bio u gomili obaveza, ali posto nije tako, obicno izvuce 3 dana uz normalno koriscenje, znaci radio i muzika oko sat ukupno na dan plus 20ak sms-ova plus 20ak minuta razgovora sto je, slozicete se veoma dobro. inace bateriju nisam formirao, samo sam prva 3 puta cekao da se isprazni do kraja i punio onoliko koliko traje punjenje, mozda malo duze i mislim da je to pun pogodak jer kad god sam formirao 3x15 sati zeznula bi mi se baterija, dakle, uputstvo je merodavno a ne saveti prodavaca iz radnji!!!