Preklopni mobitel sa sto vecim slovima?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
markoiric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Maj 2007. 18:51

Preklopni mobitel sa sto vecim slovima?

Post od markoiric »

mobilni aparat-

jedini uslovi su da izgleda moderno

i

da ima ima sto veca slova (da i matori mogu bez problema videt)

(dakle, ne treba kamera nit ista drugo...)

fala :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa samsung ima uglavnom telefone na preklop sa velikim slovima.Nisi nam naveo samo koliko para planirash da dash za telefon?
Poslednja izmena od Dexter u Pon, 28. Maj 2007. 11:39, izmenjeno 1 put ukupno.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Da,da slazem se sa Dexterom samsung ima velika slova i otkucava velike brojeve,tako da je najbolje da pogledas par njihovih modela.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

markoiric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Maj 2007. 18:51

Post od markoiric »

do 150 eura,

bitna su mi samo velika slova (i to dovoljno velika da ljudi od 60 godina mogu da se bez problema sluze) i da ne izgleda (pre)staro..

koji samsung?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pogledaj Samsungovu X seriju, oni su ti jeftini i ima dosta modela na preklop... :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

markoiric, pa cak ti se uklapa i z230,koji je 3g,takodje je na preklop,ima extra dizajn,bt i kameru od 1.3 mpx,a cena oko 120e,ima ga u par zivahnih boja.........pogledaj na sajtu pa javi sta i kako dalje!
D500&E71

goranj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Maj 2007. 17:33

Post od goranj »

Benq-Siemens EF81. Mozes da podesavas velicinu slova. Cena 90* eur :) (ovo "*" u cenovniku valjda znaci da treba dodati i PDV ali mozes da proveris). Ostali detalji: 3G, kamera 2MPix, MP3, relativno veliki ekran pristojne rezolucije 240x320.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili neka E-Series Nokia, pa ubacis Psiloc Font Magnifier, i podesis slova preko celog ekrana :) Doduse, kostace te nesto vishe od 150 Evritji, skoro i duplo :P
Ok, salu na stranu, u nacelu se slazem sa ostalima da ti je Samsung izbor br 1
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Moze da se zalomi i koji LG npr ima ih dosta ja bi ti preporucio m4410 ima dosta velike dugmice lepo izgleda i velika su slova
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

goranj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od goranj »

miodrage napisao: Ok, salu na stranu, u nacelu se slazem sa ostalima da ti je Samsung izbor br 1
Osim sto Z230 je 30 evra skuplji i ima losiju rezoluciju od EF81 i manji ekran - posledicno manja slova?

http://www.mobilnisvet.com/compare.php? ... 1232&c=769

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ja ti preporucujem samsung x680=115eura,telefon je finih dimenzija i kompaktan je.
Slova su velika i brojevi,jos kad podesis da budu bold,ima da se vidi iz aviona :D
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

goranj, da ali kada dodje vreme da proda svoj benq :P :P :P ? Ko ce ga kupiti,a i njihove cene su nerealno niske jer je ta kompanija bankrotirala,pa tako za par meseci nece moci ni baterije za njega da se kupe,a samsung je stabilna firma kojaj jos dugo dugo ne planira svoj krah :D :D :D ,samim tim i ljudi imaju vise poverenja u njega!
A da ne pricamo o sw kod benqsiemensa......
D500&E71

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

ako je tako onda j za tebe motorola f3 tanak ogromna slova,osnovne funkcije 2 antene baterija traje po 6 dana minimum i kosta 40e :D :D :wink:
E71 je moj trenutni izbor:)

goranj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od goranj »

loki13 napisao:goranj, da ali kada dodje vreme da proda svoj benq :...
Ako kupuje za ljude od preko 60 godina kojima je bitno samo da imaju velika slova onda ga oni nece prodavati kroz 6 meseci da bi uzeli novi model tako da je prica o kasnijoj prodaji apsolutno nebitna. Inace za 2-3 godine ce pomenuti Samsung vredeti polovan 30-ak eura (upravo je toliko skuplji sada BS EF81) a EF81 je ce moci da proda za barem 15-ak eur tako da nece biti na nekom gubitku.

Sto se tice baterije to je tacno, ali ako ne bude baksuz da kupi neispravnu, zivotni vek baterije mu je opet barem 2-3 godine normalnog rada + jos toliko godina sa postepenim opadanjem kapaciteta. Imam jedan Siemens S10 koji koristi moja keva kupljen 2000 koji jos uvek koristi originalnu bateriju (1800mAh) koja drzi 5-6 dana.

Sto se tice bankrota, Benq je ziv i zdrav, bankrotirali su , odnosno, tacnije, zatvoreni su zbog gubitaka i radi smanjenja troskova, bivsi Siemens mobile pogoni u Nemackoj, dok Benq-mobile u Koreji radi i dalje.

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

e ja sam gledao caletu Nokia 6170 i to bi mu bio extra izbor da ga ne navukose bezdusnici iz telenoira i uvalise mu 6070. 6170 je u aluminijumskom kucistu i ima dovoljno velika slova...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

Odgovori