telefon za sestru
telefon za sestru
mojoj sestri je za neki dan 18-ti rodjendan i voleo bih da je iznenadim sa jednim dobrim telefonom dvoumim sa izmedju n72 ili w850 ili k800 pa bih vas molio za pomoc njoj je vazna muzika obavezno fm radio i solidna kamera
N73 MUSIC ZAKON
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 21:30
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ok idemo ovako
n72 ok fon može da pusta muziku u roze varijanti veoma lep za žensku
dosta programa
lepa podrška
fina kamerica
ima radio
nedostatak kupovina mem kartice koja je oko 25e 1gb
w850 slajder radi posao music phone
fabrički sw ili kako ja to nazivam java fon
dizajn je malo ružniji tj dosta i to odbija samo tako koliko sam mogao da vidim retko ko se odlučuje u telekomu za njega što bi mu i bio nedostatak
kamera mu je ok
kartica ide uz njega sa dovoljan broj pesama.verzija koju sam ja gledao je imala 1gb ali mislim da se dobija 512mb
za radio nisam siguran jer nisam imao priliku da ga toliko čačkam
k800
lep dizajn
ali java fon
kamera je veoma dobra
ima radio sa rds-om kako piše ali taj rds nisam video na delu/radio display/
može da gruva mp3 veoma dobro
mana bi bila m2 kartice koje su užasno skupe.ako se ne varam 1gb je oko 50e.
eto toliko o ta 3 modela
n72 ok fon može da pusta muziku u roze varijanti veoma lep za žensku
dosta programa
lepa podrška
fina kamerica
ima radio
nedostatak kupovina mem kartice koja je oko 25e 1gb
w850 slajder radi posao music phone
fabrički sw ili kako ja to nazivam java fon
dizajn je malo ružniji tj dosta i to odbija samo tako koliko sam mogao da vidim retko ko se odlučuje u telekomu za njega što bi mu i bio nedostatak
kamera mu je ok
kartica ide uz njega sa dovoljan broj pesama.verzija koju sam ja gledao je imala 1gb ali mislim da se dobija 512mb
za radio nisam siguran jer nisam imao priliku da ga toliko čačkam
k800
lep dizajn
ali java fon
kamera je veoma dobra
ima radio sa rds-om kako piše ali taj rds nisam video na delu/radio display/
može da gruva mp3 veoma dobro
mana bi bila m2 kartice koje su užasno skupe.ako se ne varam 1gb je oko 50e.
eto toliko o ta 3 modela
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Pa ne znam bas,imao sam oba i mislim da je mozda bolji izbor da joj uzmes W850!
Rekao si muzika je dosta bitna,radio i da ima solidnu kameru i prema tome mislim da je W850 odlican izbor i to bele boje,mada ni crna nije uopste losa!
Sto se tice sw-a (sofware) tu su skoro identicni,znaci sve je isto sem kamere (K800) i Walkman player-a (W850)!
Sto se tice dizajna oba telefona izgledaju odlicno mada mislim da je W850 nekako vise za zensku osobu nego K800 koji izgleda onako ozbiljno,a i meni licno se bas svidja W850,mislim da bi bila odusevljena tim telefonom,jos dobije karticu od 1GB tako da moze dosta pesama da stavlja na fon,extra sluske... a i nema ga svaka druga osoba na ulici tako da...
I na kraju kamera je svakako bolja na K800,posebno u mraku jer ima Xenon blic,al po danu i W850 obavlja sasvim dobro posao!
Uostalom mozes i da skoknes do neke radnje pa da ih vidis uzivo pa ce ti mozda tako biti lakse da se odlucis!

Rekao si muzika je dosta bitna,radio i da ima solidnu kameru i prema tome mislim da je W850 odlican izbor i to bele boje,mada ni crna nije uopste losa!
Sto se tice sw-a (sofware) tu su skoro identicni,znaci sve je isto sem kamere (K800) i Walkman player-a (W850)!
Sto se tice dizajna oba telefona izgledaju odlicno mada mislim da je W850 nekako vise za zensku osobu nego K800 koji izgleda onako ozbiljno,a i meni licno se bas svidja W850,mislim da bi bila odusevljena tim telefonom,jos dobije karticu od 1GB tako da moze dosta pesama da stavlja na fon,extra sluske... a i nema ga svaka druga osoba na ulici tako da...

I na kraju kamera je svakako bolja na K800,posebno u mraku jer ima Xenon blic,al po danu i W850 obavlja sasvim dobro posao!
Uostalom mozes i da skoknes do neke radnje pa da ih vidis uzivo pa ce ti mozda tako biti lakse da se odlucis!

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
w850 je bas super fon malo ruzan ali kad se uzme bela varijanta milina.Slajder je bolji od mnogih drugih slider fonowa(kako sam cuo) e sad kamera je solidna mp3 super (ipak je to MP3 fon) a mozes da pogledas i nokiu 5700 nece nista da ti skodi
inace od ovih fonowa sto si ti nabrojao W850 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob