D900i, N72 ili SE k800i
D900i, N72 ili SE k800i
Hteo bih da kupim D900i,pa me interesuje vase misljene,u igri je jos Nokia N72 i SE k800i.
Do sada sm koristio samo SE i nisam bio zadovoljan.
A ovaj telefon i ne izgleda lose a i ima dobru kamericu.
Hvala unapred
Do sada sm koristio samo SE i nisam bio zadovoljan.
A ovaj telefon i ne izgleda lose a i ima dobru kamericu.
Hvala unapred
Malo sam sumnjiv u vezi SE,uvek sam imao problema sa dzoistikom iako ga nisam mnogo koristio(a i znam mnogo njih koji su se zalili u vezi sa tim).Neznam dali su nesto promenili u vezi toga.A ostala dva su malo veliki za nosenje u dzepu :|Potrebno mi je da ima sto bolju kameru,koja su vasa iskustva na tom polju?
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Dzojstik na k800 je dobar, nece se kvariti. Mada, ni na ostalima se nije kvario, vec je samo upadala prasina. Dakle, sve sto je trebalo da se uradi je da se skine maska i ocisti dzojstik.
Inace, na n72 je kamera jako losa, ako si vec stavio kameru na prvo mesto, onda nema potrebe da vise razmisljas... K800 definitivno...
Inace, na n72 je kamera jako losa, ako si vec stavio kameru na prvo mesto, onda nema potrebe da vise razmisljas... K800 definitivno...
iPhone + CX300
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Zasto ja imam utisak da se mi na forumu malo ponavljamo,sto neko rece dovoljno je malo pretraziti forum i bez pitanja dobiti odgovor,jer pojedina poredjenja su po nekoliko puta prezvakana.Zaista pocinje da me nervira poredjenje smart i dumb telefona. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
@Alien pa bas zbog toga sto si ti naveo,zar to vec njie mnooogo puta pomenuto na forumu.Ali ti vec vrsis segmentaciju telefona i to je u redu kada ga poredimo po segmentima ali to je potrebno naglasiti ako vec trazimo pomoc,ali ovako generalno 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Samsung osvaja samo izgledom a mnogima je to presudno da se odluce za kupovinu.(Samsung je pretekao motorolu i sada je na drugom mestu po prodaji telefona u svetu).Naravno da je bitan i izgled ali ne po svaku cenu.
K-800 je odlican telefon sa odlicnom kamerom ali ima veliki nedostatak da bi bio izbor broj 1-Nazalost nema simbian o.s.
Nokia n-72 je lep telefon,sa dobrom kamerom i videom,simbian o.s-om,povoljne cene i sa ogromnim brojem besplatnih aplikacija koje odgovaraju i od 6630,n-70 i sigurno ti ne moze dugo dosaditi kao obican java telefon bez obzira da li ima 3,5 ili 10 mp.
Moja preporuka-Nokia n-70,n-72
K-800 je odlican telefon sa odlicnom kamerom ali ima veliki nedostatak da bi bio izbor broj 1-Nazalost nema simbian o.s.
Nokia n-72 je lep telefon,sa dobrom kamerom i videom,simbian o.s-om,povoljne cene i sa ogromnim brojem besplatnih aplikacija koje odgovaraju i od 6630,n-70 i sigurno ti ne moze dugo dosaditi kao obican java telefon bez obzira da li ima 3,5 ili 10 mp.
Moja preporuka-Nokia n-70,n-72
LG G2 Black,16GB