Sta umesto W950???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Sta umesto W950???

Post od Dream Weaver »

Resio sam da promenim W950 sa kojim nisam bas nesto zadovoljan tj. nisam zadovoljan sa zvukom na slusalicama, suvise je tih. W810 koji sam imo pre neke pola godine je imao glasniji zvuk.
Pitanje je: koji od SE W serije ima najjaci (najglasniji) zvuk???
Koji bi ste mi preporucili???
Ja se razmisljam izmedju w800, w810, w300. Cena nije bitna ali bih sto jeftinije da prodjem jer to uzimam kao drugi fon.

U obzir dolazi samo SE W serija, ne zanimaju me Nokije (N91, N70me ili N73me) ili neki drugi proizvodjaci. Kamera mi je takodje bas ne bitna ni da li ima giga 512 ili 256 mb memorije. Jedino je bitno da zvuk bude sto glasniji na prokletim slusalicama :D :D :D
and justice for all...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Dream Weaver, brate pa ja sam imao w800 i zrtvovao ga zarad funkcionalnosti za p990,jeste w800 glasniji od mog p990i...ali zasto lepo se ne vratis na w810 mnogo je bolji od w800...a i neces imati muke sa dzojstikom i btw w810 sa novim softverom prosto przi...ps mozes da uzmes nov kad menjas w950 za w810..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

kljaja jesi li siguran da W810 sa novim softverom ubija (przi :lol: ) na slusalicama? Procitao sam negde ( na ovom forumu ) da je na novijim verzijama utisan zvuk.
and justice for all...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Dream Weaver,
Identicnu dilemu oko jacine zvuka sam imao i ja i na kraju nakon konsultacije sa ljudima koji su imali identican problem a i iskustvo sa razlicitim spravama, dosli smo do zakljucka da je ipak plejer plejer, i da tu telefon nemoze ni da mu primirese. Ja trenutno koristim creative zen stone 1Gb + koss plug in slusalice, zvuk je ekstra, i sad se spremam da uzmem jos jedan, samo se dvoumimi izmedju irevera i creativa. Opsirnije o ovome imas na temi pod nazivom Moja prva tema,lud sam vise, i tu je kolega jones bas lijepo objasnio. inace tacno je novije software na w810 mu je osakatio zvuk, tj stisao ga je a verzija softvera je r4ae031 ili nesto slicno
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

A niko se ne pita da li je dobro po usi tako glasan zvuk? Ja sam kupio juce w810, nisam ni gledao koja je verzija software-a posto cu ga update-ovati tek kad me smori. A za zvuk, nemam komentara....od onih 8 crtica-kvadratica kako god ja ga drzim na 5.5 i super se cuje u gradu, u prevozu, ne mogu da pojacam vise zato sto mi ne prija usima.Dream Weaver, na koliko ti odvrnes w950?
5130+Koss the plug....

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Masterokrata,
Ajde provjeri molim te koju verziju softvera imas, jer ja sam odustao od kupovine tog fona zbog price o osakacenom zvuku :dry: , tj on je veoma cist ali i tih :smutny: . O tome ima i tema na ovom forumu. inace slazem se da jak zvuk nikako neprija usima, to je mac sa dvije ostrice, eto ja sam na pocetku sa plejerom slusao muziku nekih 2-3 crtice ispod maximuma, ali sve cesce se zaboravljam, i tjeram ga u maximum. Prvih dana sa koss sluskama, maximum mi je bio uf ovo je stvarno previse, a sad vec ne, pa zato ozbiljno razmisljam, da mu preko drajvera, koje sam skinuo, ogranicim maximalnu jacinu, bar 2-3 ctrice, inace ce me skupo kostati. :(
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Dream Weaver, uostalom proveri sa nekim ko ima w810 istu pesmu-przi sigurno sa pravim hpm bubicama...mada pogledaj sta je sve popravljeno novim softverom...imas cini mi se na esato forumu...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Dream Weaver,a da razmislis o kupovini boljih slusalica? Mislim da bi dosta izvukle stvari,sto se tice jacine.Dao bi manje para,a mislim da bi ti resilo problem.
W950 je sjajan fon,ne bih ga menjao w800,810itd :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

mene ove hpm da izvinete *ebu kao nikog danas stojim i cekam bus do merkura i slusam radio odlicna muzika itd kad ono odjedno pocne telefon gubiti kontakt sa sluskama i tako stalno ocistio sam kontakte nije do toga jel imate ideju st aje?E da mene hpm ubi toliko me bole usi neverovatno dok Sennheiser opusta stvarno jedva cekam cx300
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Jao nemoj da menjas w950 to je tako mocan phone,treba da si srecan sto ga imas,kao sto recePhantom Lord, da uzmes bolje slusalice,mislim ipak w800 mesto w950 prilicno bezveze.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ja sam uporedjivao k750 sa softverom od w800 i w950 mnogo je slabiji probao na HPM -82 originalu ne KOPIJI,jedino nisam probao w810 mozda je nesto bolje...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Dream Weaver,imamo iste verzije sw i mogu ti reci da je zvuk sasvim dovoljno jak,a i ja sam veoma zahtevan sto se tice jacine muzike na slusalicama!
Cak i kod nekih pesama ne stavljam na max. tako da mi nije bas jasno kako ti je toliko tih zvuk,meni je sasvim dovoljno jak da ne cujem nista dok se vozim gradskim saobracajem,setam ulicom...znaci cujem samo pesmu i nista vise sto mi i treba!
Ja bih pre razmislio o promeni slusalica nego o telefonu,uzmi od nekog drugara neke Sennheiser ili Koss sluske pa ih ubaci i vidi da li je jaci zvuk! :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

madness99, sto se tice tih hpm sluski kontakt se gubi ako se kabl previse savija i vremenom se zicice prekinu i gube kontakt a hoce npr da se odvoje samo kontakti npr dok se trci pa se izgubi konekcija fon sa slusalicama bilo bi najbolje da se tel sa sluskama nosi okacen oko vrata i sl...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Mozda sam ja gluv ali zvuk na slusalicama mi nije dovoljno jak, koristim neke sonijeve slusalice i sad sam kupio koss-ove i isto sra*e.
Jos ako slusam pesme sa fabrickim plejerom zuk je jos tisi, zato sam instalirao jukebox koji malo izvlaci na glasnoci.

Pitanje i dalje stoji koji od W serije ima najglasniji zvuk???
and justice for all...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Dream Weaver, pa w810!a na zvucniku w550...sam se secas da kad si imao w810i da je bio bolji zvuk.....

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Brine me sto kazu da je na novijim verzijama softvera utisan zvuk (w810) a i zanima me da li mozda neki drugi fon iz W serije ima glasniji zvuk na SLUSALICAMA (zvuk na zvucniku me ne zanima). ???
and justice for all...

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Pa sacekaj da dodje w960 on je jos bolji od navedenix telefona a sigurno ce biti jos i bolje sluske za njega...
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Danas sam uporedjivao zvuk izmedju W950 (mog) i W300 i W800 (koje ima koleginica) . W300 i W800 imaju glasniji zvuk nego W950 kome sam jos instalirao Jukebox i tako malo jacao glasnocu na slusalicama.
Skrz sam razocaran u W950 (sto se tice walkman funkcije) pa cu ga prodavati i zamenicu ga sa W300 najverovatnije.
and justice for all...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Danas sam se malo igrao sa muzikom i cini mi se kao da u zadnjem SW malo slabiji zvuk ili sam ogluveo.W300 ima bas glasan zvuk

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Ma W950 je skroz njesra sto se tice zvuka, ladno ga W300 ubija po glasnoci a i kavalitet zvuka je takodje dobar na W300.
Mozda je zvuk na W950 bio glasniji sa starijim softverom i kad je bio skuplji pa kad je pocela cena da mu pada pocela je i glasnoca zvuka da se smanjuje :lol:
and justice for all...

Zaključana tema