Imam SE K800i (star nekih 12 mjesecii i u zadnjih par dana mi je ispala prilika da za iste pare za koje bih prodao k800i kupim Samsung U 700 (nov kupljen preko neke mreze u Srbiji koja ih daje na pretplatu (ne znam o kojoj je riječ jer živim u RS)).
Sa ovim sadašnjim nemam ama baš nikakvih problema i super me služi.
Molim one koji imaju iskustva sa ovim modelima da mi pomognu u odluci, jer sam pročitao neke komentare za U 700 gdje kažu da ima neke probleme (preosjetljiv tipke, u toku razgovora prekida na neki sec jer se dešava koliko sam shvatio refresh mreže,).
P.S. Izvinjavam se ako ovo baš i nije mjesto za ovu temu ali pošto vidim da mnogo diskutujuete ovdje o ovom modelu tel. vjerovatno mi možete pomoći.
Unaprijed zahvalan...
Premestio iz K800i:gameforce:
SE K800i Samsung U700
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
E ljudi hvala vam mnogo na savjetima. Prevagnulo je da ne mijenjam. Danas sam baš gledao ovaj Samsung i lijep je ali nikada mi nije bilo presudno kod tel da je samo lijep, više cijenim funkcionalnost i sve ostalo. Ostajem pri svom, već dobro provjerenom SE, ipak je (po meni) klasa više za Samsung.
Ono što mi je davalo osnova za nedoumicu je cijena. Samsung kod nas košta neki 500 KM (oko 250 evra), a ja bih ga dobio za nekih 350-380 KM. To mi je bilo primamljivo, ne znam da li ste obratili pažnju na tu činjenicu?
Ono što mi je davalo osnova za nedoumicu je cijena. Samsung kod nas košta neki 500 KM (oko 250 evra), a ja bih ga dobio za nekih 350-380 KM. To mi je bilo primamljivo, ne znam da li ste obratili pažnju na tu činjenicu?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49