N81 8Gb ili W960i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

N81 8Gb ili W960i?

Post od Simurgh »

verovatno je jedan ove dvojice moj sledeci izbor. dosta sam zadovoljan s sadasnjim e65, ali eto vreme je da se sta drugo uzme. da cujem misljenja ;)

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

pa ja bi se odlucio za w960 bez razmisljanja,zavisi za sta ti treba,sta mislis da ti je neophodno na buducem telefonu?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

realno,W960... bolja kamera,isto memorije,i jedan i drugi su smart tako da tu ne gubis... a i monoblok je
javi sta si uzeo
Nokia E71... Elegant, but deadly

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Simurgh W960 je moj izbor bez nekog velikom razmisljanja, lepsi mi je, mada mi se nesvidja olovka koja ide uz njega
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Moj glas ide za n81 8gb,jer je to jedini moguci izbor u trenutku dok ovo pisem,jer w960 se jos nije pojavio u prodaji kod nas.....(cekamo ga...),tako da se ta n81 iako losija po specifikacijama namece kao jedina.... :lol: :lol: :lol:
D500&E71

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Sacekaj jos malo,da se pojave,da cujes prve utiske i zapazanja,da vidis i cenu a sve sto bi ti mogli mi reci je cisto nagadjanje na osnovu prethodnih modela i utisaka.Ja bih na nevidjeno pre uzeo Nokiju jer sam pomalo razocaran SE p1 telefonom(slab izbor aplikacija,losa vidljivost ekrana na suncu,komplikovanije rukovanje i jos neke sitnice..)
LG G2 Black,16GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

citao sam po netu da ce se w960 u narednih 10-tak dana pojaviti na vecini trzista. za sad se poceo prodavati u sloveniji (podatak sa zvanicnog SE sajta)!
Eldar u reviewu o W960-ci nije bas bio odusevljen telefonom ali mozda kad ga uzivo isprobas ostavi na tebe drugaciji utisak!

Sacekaj jos malo pa sakupi sve + i - ovih tel pa ces videti sta ti vise odgovara!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pa ja bi uzeo Nokiu zbog podrske Ngage i zato sto je lepsi i bolji(ako se ne gleda kamera)... znaci moj brat koga ne zanimaju telefoni zeli da uzme N81 zbog Ngage platforme,inace W960 mi se nesvidja zbog touch skrina koji sam 100% rekao da smaaaraaa... oba fona su muzicka sem sto u poslednje vreme SE ide vise na Kameru...

I da Simurgh, mozes li mi reci neka iskustva sa Nokiom E65 posto je to moj sledeci fon...(sorry za off)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

Super Sayian reci tvom bratu da uzme n95 sa novim sw-om,u njemu takodje postoji ngage podrska,evo ti moj predlog uzmi n95 8gb :D

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Post od Simurgh »

hvala svima na odg. verovatno cu jos malo pricekati, jer oba mobitela imaju za mene neprihvative mane. w960(slab na suncu) n81(dosta nekvalitetna izrada slide sistema)
eh da, Super Sayian, sto se tice e65 ja sam stvarno super zadovoljan s njim. verovatno jedan od kvalitetnijih ako ne i najkvalitetniji slide tel. mislim mnogo kvalitetnije kuciste od n95 i recimo ovog n81. sto se tice symbiana, ako si ranije imao symbian tel ne moram ti previse pricati. spori je od user interface telefona ali dosta je prihvatljiva brzina. kamera je onako solidna, neki standar 2Mp, moze ti dobro doci. kvalitet zvuka sasvim pristojan, cak i odlican ako koristis blje slusalice. wifi radi bezprekorno. ekran je stvarno dobar, jako dobra vidljivost i dosta lepo izgleda. baterija drzi 3 dana s umerenim koristenjem. ako mnogo koristis wifi to negde pada na dan i po - dva. sve u svemu, odlican fon. ocena 9/10. topolo preporucujem.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja pravo da ti kazhem nisam nikad uzhivo video n81 tako da ne znam zapravo kakav mu je slajd ali po onome shto sam video na netu (youtube.com) chini mi se da je dosta kvalitetniji od slajdera koje je nokia pre n81 izradjivala! al dobro mozda samo deluje tako

Odgovori