K800i ili K610i STA KUPITI
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 13. Sep 2007. 20:11
K800i ili K610i STA KUPITI
ne mogu da se odlucim koji od ova dva telefona da kupim,cuo sam da k800 ima jako spor softwer pa me zanima da li je to tacno i kakva su vasa iskustva.? hvala puno na svim komentarima i savetima,unapred 

imao sam k800i i definitivno mogu da kazem da softver nije spor,a da je kamera genijalna,i da je za ove pare za koliko se prodaje,ubedljivi best buy.muzika sasvim dobra,odlicna kamera,lepo dizajniran softver sa dobrim odzivom,nemam zamerki....k610 mi je ipak za nekoliko nijansi slabiji aparat i ja ih licno nikad ne bih poredio
-
- Slučajni prolaznik
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Postoji tema za poredjenje telefona...
Postoji tema za k800i...
Poklopac je ok, ako ces ga stalno bacati po stolu onda ce se deo poklopca na kome lezi telefon malo izlizati, kad se stavlja u dzep ne smeta, i samo mi se jedom dogodilo da se otvorio u dzepu, kod mene se klima od kako sam kupio, znaci sa leve strane pomera se za 1mm.
Pa ti ne moras ubaciti acoustic drajver, ali sa njim je zvuk dosta bolji i jaci.
Ko se grebe?? Ja nemam nijednu ogrebotinu, a imam ga pola godine...
Postoji tema za k800i...
Poklopac je ok, ako ces ga stalno bacati po stolu onda ce se deo poklopca na kome lezi telefon malo izlizati, kad se stavlja u dzep ne smeta, i samo mi se jedom dogodilo da se otvorio u dzepu, kod mene se klima od kako sam kupio, znaci sa leve strane pomera se za 1mm.
Pa ti ne moras ubaciti acoustic drajver, ali sa njim je zvuk dosta bolji i jaci.
Ko se grebe?? Ja nemam nijednu ogrebotinu, a imam ga pola godine...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Definitivno K800i. Softver brz i pouzdan, vratanca savrseno odradjena, ne klimaju se, za 4 meseca koliko ga posedujem nista se nije izlizalo ni ogrebalo... Jedino sto polako ali sigurno pocinje dzojstik da zeza, ali to se da resiti brzo i lako... Svaka preporuka - najbolji odnos cena-kvalitet.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
space laki K800 uzmi i neces se pokajati, sto se tice poklopca kamere, moj drug ima doticni telefon i bas i nepazi na njega i poklopac se drzi jos uvek.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Slučajni prolaznik