Kupovina 5700 , N73
Kupovina 5700 , N73
Pozdrav svima!
Zeleo bih da kupim 5700 jer mi se cini kao jako dobra ponuda za 170€(novi procesor,lep displej,novi symb,)
E sada potrebana su mi vasa misljenja o njemu jer ja nikako da uspem da ga isprobam tj. niko ga nema....
Unapred hvala
Zeleo bih da kupim 5700 jer mi se cini kao jako dobra ponuda za 170€(novi procesor,lep displej,novi symb,)
E sada potrebana su mi vasa misljenja o njemu jer ja nikako da uspem da ga isprobam tj. niko ga nema....
Unapred hvala
Слобода или смрт
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ako zanemarimo konstrukciju i dizajn koji se meni ne dopada,funkcijski je solidan telefon i najvise ga istice symbian 9.2 fp1,dobar procesor, i kvalitetan ekran.Kao muzicki telefon ne donosi nista revolucionarno i u rangu je sa n73me ako ne i slabiji.Ako te ove funkcije zadovoljavaju i dizajn ti odgovara kupuj.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 11. Mar 2008. 02:08
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Bestboy,pa nije MNOGO brzi al ima poboljsanja... i uopste nije TOLIKO los i toliko lose odradjen koliko ljudi pricaju... Zaharijevic,Ekran je malo manji cini mi se... Svivel je dobro odradjen,ova ortakinja ga bas drnda a nije se zalila ni jednom... pazi,90% se pravi u kini,i nema tu kopija... Osim onih Kineskih plagijata,ali to je potpuno druga prica...
Nokia E71... Elegant, but deadly
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Glas za nokiu N73 (obicnu) mislim da ima daleko bolji ekran,bolju kameru i sigurniji je,ja imam Nokiu 3250 i nemam nikakvih problema sa rotirajucim delom(ipak je to nokia) tako da neces imati problema sa nokiom 5700...5700 jeste noviji ali N73 je N73 ...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Glas za 5700.
Ipak je znatno jeftiniji od n73, za koje sam skeptican da su ovi najjeftiniji novi telefoni, tj. mislim da tu ima i malo pakovanja u smislu zamjene maske i vracanja tajmera.
Druga stvar tu je brzi procesor i neznatno vise rama.
Maska ni jednom ni drugom nije sjajna.
Znaci ipak je to noviji telefon i nije toliko masovan tako da dobijas i individualnost.
Ipak je znatno jeftiniji od n73, za koje sam skeptican da su ovi najjeftiniji novi telefoni, tj. mislim da tu ima i malo pakovanja u smislu zamjene maske i vracanja tajmera.
Druga stvar tu je brzi procesor i neznatno vise rama.
Maska ni jednom ni drugom nije sjajna.
Znaci ipak je to noviji telefon i nije toliko masovan tako da dobijas i individualnost.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Тако је.kefalo napisao: Znaci ipak je to noviji telefon i nije toliko masovan tako da dobijas i individualnost.
Ја купујем 5700

Не занима ме камера на мобу, већ брзина...
Испробао сам и н73 и ме и разочаран сам како споро раде, испут има их свака друга особа што је потпуно безвезе.
Слобода или смрт
-
- Slučajni prolaznik
pa najverovatnije je za 300e kod uvoznika a 160 kod ovih shto dovlache telefone iz inostranstva najverovatnije sa mrezhe! cenim da ce 99% razlika biti jedino to shto za 160e neces dobiti originalnu kutiju! dzojstik i nije neshto! ja sam uzeo 5700 polovni staru nekih mesec dana max i dzojstik je kao i na n73 tj. malo je "visio" a kad bih ga stiskao na gore trebalo je malchice ga jache gurnuti!
-
- Slučajni prolaznik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
zaharijevic nokia n95 ima symbian 9.2, Series 60 3.1, kao i 5700, ali ima nekih razlika u samom softveru izmedju ovih telefona.
sto se tice kamere, slike sa 5700 mozes videti ovde:
http://www.gsmarena.com/nokia_5700-review-163p4.php pa sam odluci jel ti bolja kamera od ovog modela ili od k750, naravno na k750 je bolja.
sto se tice kamere, slike sa 5700 mozes videti ovde:
http://www.gsmarena.com/nokia_5700-review-163p4.php pa sam odluci jel ti bolja kamera od ovog modela ili od k750, naravno na k750 je bolja.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik