Kao shto i sam naslow kaze,koji je bolji???
Imam P990i i smorio me zestoko (malo RAM-a,ekran losh na suncu,tromost...),a i smorio me UIQ...swidja mi se Qtek 2020,jer ima ekran 3.5",128mb RAM-a,brz je,wishe programa na net-u...,a i hteo bih da probam Windows.Ako imate da mi preporuchite josh neki model slichnih karaketristika,recite??????
bOOdala,
Ma super je sve to ,ali moras da budes svjestan da je u pitanju mnogo star model, pa ne znam kako ces ga nabaviti, i da li uopste mozes.
Isto nemam pojama ni koliko kosta, ali za specifikaciju moram reci da je zmajevska, i kod 2020 i 2020i, narocito ako imas u vidu datum izlaska, tj. 2004god.
Ako nadjes nesto odgovarajuce, uzmi ga, ipak je 3,5" i 128 mb RAM-a pojam i za vrhunske htc modele danas.
Eto ni htc touch nema takvu specifikaciju.
Stvarno nema sta drugo da ti se preporuci, ovaj model je u rangu po specifikaciji sa htc tytan
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo napisao:
ali moras da budes svjestan da je u pitanju mnogo star model
Znam da je star i da je malo poweci,ali mi ne smeta,wazno je da nadjem ocuwan,a ima ih po oglasima oko 200e...e,sad ne znam,specifikacije su
xtra,ali bih woleo da cujem nekog korisnika 2020,ako uposte ima na owom forumu.
bOOdala, telefon je super. Postoje dva na izgled slicna modela Himalaya(2020) i Andes(2020i), 2020i je nesto brzi ali ne moze da se fleshuje WM5 ili WM6. Na 2020 moze. Razloge kupovine si vec naveo ram, lcd...Osim 2020 mogao bih da sukupis jos malo kesa i uzmes 9600.
igord ovako win se baš lepo ne snalazi sa našim signalom pogotovo za 063 jer slulajno imam 2 moba sa winom i oba sa 063 imaju varijacije.ok idemo dalje imam još 3 drugara koji imaju win os i oni imaju isti problem.dalje kao što i palm nije za našu mrežu nije ni ovo.ne ispada ali varira signal i ima smetnje u prenosu govora.i to je to
napisano je ono što je provereno.možda i grešim ali signal prekida
bOOdala sa mpx200 i 064 i win 2002 sve je radilo ok tj signal nije toliko varirao kao kada sam ubacio 063.e ali wm2005 je nepodnošljiv jer je trošio bateriju samo tako na 063
Znaci jedino je kod nas GSM signal poseban? Posto se bavim sa Win OS duze vreme i imao sam 6 razlicitih sto smartphone sto pocketpc Win pda znam o cemu pricam.
darkado, uparavo tako treba probati razlicite verzije radio roma, jel je svaka verzija drugacija .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.