Nokia n75 u Srbiji ili tel oko 200-300 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
wllada2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2008. 23:43

Nokia n75 u Srbiji ili tel oko 200-300 eura

Post od wllada2003 »

Interesuje me da li je ovu nokiu moguce kupiti u srbiji, i da li neko zna gde?
Ne trazim reklame samo me interesuje da li je to uopste moguce posto sam pretrazio ceo net i nigde nisam mogao da nadjem neke informacije o kupovini ovde....

hvala :D

a ako ne da li mozete da preporucite neki telefon cija je cena 200-300 eura da bude namenjen muzici zabavi, da ima 16mil boja a da nije iz one music express linije nokiine jer je zaista barem meni ruzna.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

wllada2003, sto se tiche N75 u Srbiji, moraces jos malo da prichekash... To ti je moja topla preporuka... Mislim da moze da se nadje, nesto "ispod ruke" ali sachekaj koji mjesec... A shto se tiche drugog pitanja, teshko da na njega mogu da ti dam odgovor, jer si tu stavio 16 mil. boja...:)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

A jel tih 16 mil neophodno? Mislim,neces nesto posebno primetiti razliku,veruj mi :) Vidi N73ME... Nije los,lepo se cuje... Jedino tih 16mil nema... al sta sad :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

wllada2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wllada2003 »

u n73 mi je nekako bas ruzan ne znam zasto :oops:
ali hteo bih tako neki lep tanak telefon da moze muzika da se slusa sto se tice ostalih mogucnosti samo sms :D

ovaj
http://mobilnisvet.com/mobilni/1516/Nok ... pressMusic
mi je ruzan ne znam zasto samo neka crna i crvena boja sto po meni nije lepa kombinacija...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Imas ti i plavo-crnu :) pogledaj Nokiu 5610 Xpressmusic.... On je i lep i super za mjuzik... :) a oko 300 je... :) Plavo-crni :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Druže, ne vrijeđam i ne dijelim ljude prema afinitetima, ali kriterijumi su ti malo gej :) Šalim se, ali stvarno, nije neophodno da muškarac nosi tanak, lijep, fensi i sl. telefon, bar ne bi trebalo da su to kriterijumi... Ali, svakom po ukusima! Po mom mišljenju, u to što ti tražiš se najbolje uklapa neki SonyEricsson, moj favorit je W880i. Uklapa se i po izgledu i po muzici, ima ispupčene tastere, pa SMS ide samo tako (probao kod druga pa znam) i plus nije gej telefon!!! Ili W990, kako li se već zove onaj crveni fensi SE... Pogledaj uglavnom SE telefone, naći ćeš neki!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vincent, neka si mu rekao :lol: Ali i ti si kontradiktoran, prvo kazes da je to gay i onda kazes da po tim njegovim kriterijumima ti se svidja w880i... :uhuh: Nece to da ide jedno sa drugim... A sto se tice telefona za tebe wllada2003, pa mislim da bi ti odgovarao bilo koji telefon koji ima prosirivu memoriju ili evenualno vecu internu tipa 6500 classic koju ces zatrpati muzikom i teraj

wllada2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wllada2003 »

lol pa sada imam e51 koji uopste nije mob za muziku, e sad ovaj mob je tanak i bilo bi mi tesko da ponovo predjem na nesto debljine 6288 jer meni nije vazno da bude sad fensi ali da bude pristojno tanak posto postoje neki telefoni koji jedva stoje u ruci a kamoli u dzep...

e sad da da dobro si me podsetio tacno postoji i plava boja...

i kad sam rekao tanak mislio sam vise na monoblok tj da nije kliz ili preklop
e sad za n75 jeste izuzetak jer telefon jeste lep...

ne znam meni je vazno da telefon ima pristojne dimenzije ida bude koliko toliko privlacan za oko :lol: a ne verujem da su to bas gay osobine mislim prvi put sad cujem da postoje gay i strejt telefoni :D :D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Azimuth, ne čitaš... Po kriterijuma tanak, "lijep", za muziku i sl... Meni ne smeta da svako nosi koji mu se telefon sviđa, ali mislim da je potraga za telefonom po kriterijumima lijep, tanak, fensi, fine boje i sl. gej, a sami telefoni - ne znam kakva je njihova sexualna preferencija :) Dakle: što se tiče traženih kriterijuma, mislim da je najbolji telefon W880i, on se meni sviđa zato što je odličan telefon, a ne zato što je tanak i lijep... A I UKLAPA SE U TRAŽENO!!! To je valjda suština, da mu pomognemo da nađe telefon koji odgovara NJEGOVIM kriterijumima. Tako, nadam se da sad nisam kontradiktoran... :D

Ponovo predlažem isti telefon, ali važnije su druge stvari od izgleda... Ovo je odličan telefon! Pročitaj o njemu, pa ćeš vidjeti.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koliko ja vidim njemu ne treba nasa pomoc da bi se odlucio koji da uzme jer ti njegovi kriterijumi su izuzetno subjektivni tako da je svaka dalja diskusija na tu temu suvisna. Jednom davno je jedan dokoni covek rekao "o ukusima ne treba raspravljati" i ja se toga drzim a koliko vidim wllada2003 bas na to cilja... Njemu je bitno da je lep, tanak, fancy i da moze da slusa muziku tako da mu svi ovi dobri ljudi mogu pomoci samo oko muzike tj. svi ce mu reci jedno isto a to je da uz dobre slusalice i eventualno neki bolji player ispegla zvuk i to je to a za ostalo mora sam da se pobrine tj. sam da odluci oko ostalih kriterijuma...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Vjerovatno si u pravu... Mada, za lijep telefon je uvijek laka preporuka: Luna, Arte, Sirocco... :)

Nama je savjest mirna :)

wllada2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wllada2003 »

hehe pa na prvom mestu da bude kvalitetan naravno a posle izgled manje vise ne razumem se u to pa mislim da je tanji telefon - kvalitetniji ne znam tako sam ja povezao ali oceigleno pogresno, nisam imao nameru da kupujem Luna, Arte, Sirocco (hehe) za koje znam da je 3310 bolji.
Nego ne razumem se u telefone mnogo pa mi je lakse da kazem "da bude tanak" nego "e da bude symbian i to sa nekom verzijom tamo :D"
vi preporucujete sony ericson e sad ja nikad te marke telefon nisam imao pa ne znam kakvi su a nesto ne volim tu marku i nisam cuo toliko lepo o njoj

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

wllada2003, pa ako nisi vican igranju sa tehnikom onda ti ne treba symbian ( to je inace operativni sistem ili ti OS a ne novi brend ). Svi telefoni u tom cenovnom rangu koji si naveo su kvalitetni, neces pogresiti koji god da uzmes. Sto se tice dobrih i losih strana SE-a i ostalih brendova najbolje bi ti bilo da odes u taj deo foruma pa procitas sta ljudi hvale kao i koje su im boljke. Ovde da ti neko prica o tome...pa recimo da bi trebao ceo forum da se strpa u ovu temu. Tako da bolje se ti drzi tvoga da trazis "lep i tanak" nego da te boli glava kasnije zbog experimentisanja sa symbianom

Odgovori