V3 vs Z1010 vs 6260
V3 vs Z1010 vs 6260
Koji od ovih telefona vam je najbolji.Meni je ubedljivo najbolja motorola V3 ali zaista je šteta da je motorola stavila samo 5.5 mb,bez mmc solta.Tu je ova dva konkurenta stizu.Pitam se da li je moguce motoroli V3 proširiti memoriju?Cena mi nije bitna.Hvala
Shark
Ovako, prvo si trebao da naglasis sta trazis od tela! Najbolja je nokia, jer je "pametna", motorola u startu otpada zbog memorije, ako je tako kao sto ti kazes, jer nisam neki strucnjak za motorole, a SE je dummy fon, mada odlican ali... ! Sad zavisi sta ti treba to je izbor drugaciji!
Bez obzira na f-je moto mi otpada zbog pre malo memorije! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Nokia je definitivno najbolja, ali je ogromna. Ja bih uzeo V3, ipak je tako tanak preklop ekskluzivan, i ne viđa se svuda, bićeš "faca". Z1010 je 3G telefon, ali je dosta nestabilan u radu, te ako hoćeš 3G telefon sa video razgovorom, ja preporučujem da sačekaš njegovog naslednika, V800. 

U susret novim izazovima...
Uskoro bi trebalo da izadje V800 sa SE menijem( ne Vodafon verzija) koji ce biti ludilo, video sam neke preview-e i izgleda da ce biti odlican, naravno ovo nije 100% tacno
Kad smo kod stabilnosti 3G telefona, citao sam na nekim forumima, svi Englezi se jako zale na 3G i kazu da je jako losa pokrivenost! Mnogo njih je za opciju wi-fi, sa hot spotovima na vise mesta! Doduse svi kazu da ce se stanje popravljati sa povecanjem 3G baznih stanica, ali do tada...

Pitam se kakvu ce pokrivenost 3G imati kod nas, verovatno samo centar Bgd, NS, eventualno jos nesto!

Kad smo kod stabilnosti 3G telefona, citao sam na nekim forumima, svi Englezi se jako zale na 3G i kazu da je jako losa pokrivenost! Mnogo njih je za opciju wi-fi, sa hot spotovima na vise mesta! Doduse svi kazu da ce se stanje popravljati sa povecanjem 3G baznih stanica, ali do tada...

Pitam se kakvu ce pokrivenost 3G imati kod nas, verovatno samo centar Bgd, NS, eventualno jos nesto!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Ludak,nije ona ogromna,jer su dimenzije slicne sa z1010.Pa sada,Rekao bih da je z1010 najbolji izbor,iako sam bio za nokiu.Drug je kupio i dobio los ekran,lose okrenut.Isti kao u testu 6260 na ovom sajtu.Ludak napisao:Nokia je definitivno najbolja, ali je ogromna. Ja bih uzeo V3, ipak je tako tanak preklop ekskluzivan, i ne viđa se svuda, bićeš "faca". Z1010 je 3G telefon, ali je dosta nestabilan u radu, te ako hoćeš 3G telefon sa video razgovorom, ja preporučujem da sačekaš njegovog naslednika, V800.
Dragoon
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59