N95 ili N82
N95 ili N82
Evo ovako.Zanimaju me ova dva modela,uskoro kupujem novi,pa ne znam sta da radim.Kakva su vasa misljenja?Na kom modelu se jace cuje muzika?Razlika u ceni nije velika.Ne znam sta da radim...pomozite.
Najbolje bi bilo da detaljnije pregledas teme pa da onda odlucis.Meni je N82 nekako za nijansu funkcionalno bolji ako nista,bar zbog xenon blica,a razlika u displeju je po meni zanemariva,mada kao sto mozes vidjeti u drugim temama vec sam pisao o svojoj sumnjicavosti prema upotrebljivosti tastature,s druge strane N95 ima sasvim solidnu tastaturu ali je slajder sto meni,kod Nokie, bas i ne uliva mnogo sigurnosti jer sam vidjao neke telefone nove u prodavnicama koji lagano ,,setaju,,
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
-f-, dosta jace se cuje N95, tacnije N95 ima vjerovatno i najjaci i najkvalitetniji zvuk na spoljnim zvucnicima(kada se podesi ekvilajzer) koji sam ja cuo, a imao sam dosta telefona sa jakim stereo zvucnicima(motorola e398, nokia 6233, N73ME...)
A sto se tice zvuka na slusalicama vjerujem da su tu dosta slicni...(po meni sasvim dobri)
A sto se tice zvuka na slusalicama vjerujem da su tu dosta slicni...(po meni sasvim dobri)
Poslednja izmena od Sensei u Pon, 04. Avg 2008. 19:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Definitivno se je jaci zvuk na zvucnicima na n95,ali nije mi jasno kome je to od velike vaznosti za kupovinu telefona?
Inace na N82 se cuje takodje vrlo kvalitetno i glasno.
Inace na N82 se cuje takodje vrlo kvalitetno i glasno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Zadnja verzija softvera N82-ojke i zadnja verzija N95-ice su izasle u isto vrijeme(par dana razlike), a oba telefona koriste OS 9.2 tako da tu i nema neke razlike...
Akcelerometar ima naravno i obicna N95-ica, samo treba da se instalira plugin da bi on radio, ali to je sitnica...
Akcelerometar ima naravno i obicna N95-ica, samo treba da se instalira plugin da bi on radio, ali to je sitnica...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Jeste odvratna tastatura ma n82,ali je i odvratan slajd na n95 tako da i ja dajem glas za n82.Ko kaze da nokia tel nemaju dobar slajd,ja imam e65 i iskreno sam odusevljen kako je odqadjen jer nama da klimne.Imam par drugara kojima je slajd stradao extremno brzo na njihovim samsuzima
Note IV N9100 dual
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Mirko BGD, zvanicno sigurno nije podrzan jer je ngage cisto nokiina aplikacija!
Mada bi mozda proradio ako bi se instalirao na normalan nacin, ili na neki od nacina na koje se instalira na ostale nokia telefone, koji nisu zvanicno podrzani...
Drugim rijecima ne mozemo biti nikako sigurni dok neko ne proba
Mada bi mozda proradio ako bi se instalirao na normalan nacin, ili na neki od nacina na koje se instalira na ostale nokia telefone, koji nisu zvanicno podrzani...
Drugim rijecima ne mozemo biti nikako sigurni dok neko ne proba