Treba u subotu da kupim telefon, pa se dvoumim izmedju ova dva modela.Izgled mi je najbitniji. Ja sam prvo bio siguran da cu kupiti prism al mi deluje kao malo velik telefon (dugacak) , 5310 NEMA takav problem .
Razmisljam i o 6300 . Mozda cak pre 6300 nego prism. Ali videcu kad odem u prodavnicu pa kad ih uzmem u ruku.
Interesuje me sta vi mislite....neke preporuke....vrline ,mane ovih telefona
prism i 6300 su u suštini isti telefoni,razlika je samo u dizajnu.Po karakteristikama su identični.5310 je takođe tu negde,osim što je za muziku daleko bolji od ova dva.Što se tiće dužine,svi su tu negde,nema skoro nikakve razlike,jedino što je 5310 tanji i širi,pa deluje kompaktnije.Ako je izgled najbitniji,ja bih uzeo Prism,jer jeste najlepši,a nudi sasvim dobre funkcije.
Slažem se sa araphel-om. 6300 i prism su isti telefoni! Kada bih ja birao izmedju ta dva izabrao bih 6300 , a kada bih morao da biram izmedju sva tri...glas ide za 5310!
@araphel .... Slozio bih se da su u principu ova 3 telefona ista. Mislim sve je isto. Al se ne bih slozio da PRISM nije duzi od MNOGO telefona....jedan je od najduzih koje sam ovih dana video na mobilnomsvetu. (npr. 5310 Xpress 103.8x44.7x9.9 mm a 7500 PRISM 109x43.9x14.4 mm i debeo je puno) . Ali na dizajn ne moze da postoji zamerka , jedino sam cuo da ima tvrd dzojstik.
Mislim da cu kupiti 5310 ali ako kojim slucajem ga nema ili tako nesto, onda cu videti koji mi bolje 'lezi' u ruci (7500 prism ili 6300)...
Pazi, generalno su isti, a imao sam prilike da uporedim direktno 6300 i prism... 6300 mi se vise svidja samo zato sto ima metalne delove i nema dzojstik, al je generalno shit tel... Prizma je super al je plasticna nekako i ima vrlo tvrd dzojstik.... Moj glas ide 5310... jos imas lep muzicki fon.
Prizmina jedina mana je ta sto ima malo tvrdji dzojstik od onog na koji ste mozda navikli, nikako nije debeo telefon, ne znam zbog cega tvrdis suprotno, elegantan je i funkcionalan, posebno za manje zahtevne korisnike. Koristio sam je oko godinu dana i savrseno me je sluzila...
KUPIO SAM 7500 PRISM...kad sam ga video sve sam zaboravio..
odlican telefon...samo sto me nervira...odjednom pocelo nesto da mi skripi..(jako malo al me nervira...drugi ni ne kontaju)....kod dzojstika..kad stisnem dzojtik ono malo 'skripne'..ako neko zna sta je neka javi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.