6630 vs s700
6630 vs s700
Jako mi je bitno da glasate.U nekoj ,,svadji,, je bilo pitanje koje bolji 6630 ili s700i.Naravno da sam za 6630,ali mi je jako bitno vase misljenje.
Dragoon
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Glasao sam za 6630, ali moje mišljenje je totalno subjektivno, od kad sam počeo da koristim Symbian, ne pada mi na pamet da pređem na običan telefon. I nije mi toliko bitan proizvođač, bitno je da je mob kvalitetno urađen, da mogućnosti odgovaraju mojim potrebama i da dizajn bude koliko-toliko funkcionalan, naravno, i cena treba da bude u skladu sa mogućnostima.
● PRAVILA FORUMA ●
Imam s700, ali 6630 je ipak bolji da se razumijemo.
Ali kome ne treba symbian, ili ga ne voli a ima takvih ljudi, to je druga priča. S700 može parirati 6600,7610 nije bolji ali parira ladno, sve sam imao i tako mislim, ali 6630 je druga priča.
Još jedna bitna stvar, telefoni se prave za pojedine grupe korisnika i to treba imati u vidu, meni treba puno memorije dobar mp3, radio, brzina, jednostavnost, volim velik i dobar displej i takav sam telefon uzeo. Naročito mi je bitno externo vađenje kartice i to je naj minus 7610 modela.
Ali kome ne treba symbian, ili ga ne voli a ima takvih ljudi, to je druga priča. S700 može parirati 6600,7610 nije bolji ali parira ladno, sve sam imao i tako mislim, ali 6630 je druga priča.
Još jedna bitna stvar, telefoni se prave za pojedine grupe korisnika i to treba imati u vidu, meni treba puno memorije dobar mp3, radio, brzina, jednostavnost, volim velik i dobar displej i takav sam telefon uzeo. Naročito mi je bitno externo vađenje kartice i to je naj minus 7610 modela.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ufff...nashliste shta ce te da poredite....al ste pametni....
6630 je symbian fon tako da kome to treba neka izvoli...a s700 je jeko kvalitetan fon i slazem se sa miljexom da ako ti ne treba toliko symbian onda s700..ima radio,mp3,extra displey i tako to....
Ja bih pre uzeo s700(mozda zato shto mi ne treba josh jedan symbian fon
...ne znam) mnogo mi se svidja s700 ima radio i mp3,jako je jednostavan...hmm....
..tako da svako po svojim potrebama... 

Ja bih pre uzeo s700(mozda zato shto mi ne treba josh jedan symbian fon

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
[quote][/quote]Glasao sam za 6630, ali moje mišljenje je totalno subjektivno, od kad sam počeo da koristim Symbian, ne pada mi na pamet da pređem na običan telefon. I nije mi toliko bitan proizvođač, bitno je da je mob kvalitetno urađen, da mogućnosti odgovaraju mojim potrebama i da dizajn bude koliko-toliko funkcionalan, naravno, i cena treba da bude u skladu sa mogućnostima.
Sve gore navedeno,do zadnje reci.
Sve gore navedeno,do zadnje reci.
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Miljex, mozda mogu da se porede sa 7650 sada, ali kad je taj mobilni izasao, nijedan telefon, nije mogao ni da mu pridje po funkcijama, kameri, melodijama, kvalitetu..............
Kao sto ni danas ne moze ni jedan NE symbian telefon da se poredi sa SE-om P910 ili Nokiom 6630.
Sto se tice teme, mislim da smo o ovome pricali u jos bar 3 posta. Pogotovo akki, srbin i ja
. Moje misljenje je da je 6630 bolji, trenutno ga koristim, a pre jedno mesec dana sam prodao s700. Jedina stvar je sto s700 ima malo bolju kameru, i mozda malcice bolji mp3 (bolji zvuk).
Kao sto ni danas ne moze ni jedan NE symbian telefon da se poredi sa SE-om P910 ili Nokiom 6630.
Sto se tice teme, mislim da smo o ovome pricali u jos bar 3 posta. Pogotovo akki, srbin i ja

Tebi je bolja.
Ja sa 6230 ne mogu ni jedan posao da obavim, a sa 7650 sam mogao itekako da zavrsim.[/quote]
To je to Srbine, svaka čast, ti si shvatio poentu onog o čemu govorim, sve zavisi šta kome treba, zato je poređenje bilo kojeg telefona vrlo rizično (izuzev kad se radi o potpuno različitim telefonima npr 3310 i 6600 haha
)
Kod mene ljudi kupuju recimo samsung e700, bezveze telefon, ali nekim ljudima je on super, a 6600 (moj omiljeni telefon) im je cigla.
Ja sa 6230 ne mogu ni jedan posao da obavim, a sa 7650 sam mogao itekako da zavrsim.[/quote]
To je to Srbine, svaka čast, ti si shvatio poentu onog o čemu govorim, sve zavisi šta kome treba, zato je poređenje bilo kojeg telefona vrlo rizično (izuzev kad se radi o potpuno različitim telefonima npr 3310 i 6600 haha

Kod mene ljudi kupuju recimo samsung e700, bezveze telefon, ali nekim ljudima je on super, a 6600 (moj omiljeni telefon) im je cigla.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ovako, 6630 posle nekoliko dana testiranja, jos je ostao kod mene
, sad mogu da kazem razlike izmedju ova 2 tel-a!
Ekran: BOlji na s700i mada je i na 6630 jako dobar, razlika vidljiva ali ne velika, ali video klipovi daleko bolji na s700i zbog velicine ekrana!
Kamera: Bolja na s700i, u svim uslovima, razlika vidljiva ali ne velika
mp3: na oba fenomenalan, malo bolji bass na s700i, rekao drugar muz. producent, ja razliku i nisam primetio!
Brzina(meni, sms...): neuporedivo brzi 6630 u svim segmentima
Signal: oba fenomenalna, nikakvih problema
Ergomnomija: oba dobra mada 6630 zacudjujuce dobro lezi u ruci, iskreno nisam ocekivao ovako nesto! Imam veliku saku!
Opsti utisak: 6630 ala od telefona, s700i dobra multimedijalna spravica za ljude koji ne vole symbian ili bi da se pokazuju pred ljudima, svi ostali :arrow: 6630!
Ako vas nesto zanima pitajte, samo napominjem da nisam instalirao programe na 6630 jer nisam hteo da nesto sj..., moram da vratim tel a mozda i necy!
Popste, izgleda da smo obojica bili u pravu!

Ekran: BOlji na s700i mada je i na 6630 jako dobar, razlika vidljiva ali ne velika, ali video klipovi daleko bolji na s700i zbog velicine ekrana!
Kamera: Bolja na s700i, u svim uslovima, razlika vidljiva ali ne velika
mp3: na oba fenomenalan, malo bolji bass na s700i, rekao drugar muz. producent, ja razliku i nisam primetio!
Brzina(meni, sms...): neuporedivo brzi 6630 u svim segmentima
Signal: oba fenomenalna, nikakvih problema
Ergomnomija: oba dobra mada 6630 zacudjujuce dobro lezi u ruci, iskreno nisam ocekivao ovako nesto! Imam veliku saku!
Opsti utisak: 6630 ala od telefona, s700i dobra multimedijalna spravica za ljude koji ne vole symbian ili bi da se pokazuju pred ljudima, svi ostali :arrow: 6630!
Ako vas nesto zanima pitajte, samo napominjem da nisam instalirao programe na 6630 jer nisam hteo da nesto sj..., moram da vratim tel a mozda i necy!

Popste, izgleda da smo obojica bili u pravu!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
To je to, potpuno isti utisci su i kod mene,
s700 je super za onog ko ne voli symbian, ja sam svog juče prodao, uzeo 7610 i ostavio 150e u džep.
Jednu stvar si akki izostavio: cjena
6630 je jeftiniji za 100e u Banja Luci, ne znam kako je drugdje, ali to ga po meni čini boljim izborom, od e700 može biti samo bolji, a cjena niža, račun jednostavan.

Jednu stvar si akki izostavio: cjena
6630 je jeftiniji za 100e u Banja Luci, ne znam kako je drugdje, ali to ga po meni čini boljim izborom, od e700 može biti samo bolji, a cjena niža, račun jednostavan.
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Vidish akki. Bili smo obojica u pravu
. I sad konacno: kome treba dobra kamera na telefonu, bolje je da uzme s700. Kome treba muzika, opet je bolje da uzme s700 (zbog fm-a i mozda malo boljeg mp3-a, sto se iskreno nisam uverio, ali neka bude). Kome treba telefon sa dosta boljim funkcijama 6630 definitivno. Kome treba korisniji (pre svega zbog Symbiana) telefon 6630......
Sve u svemu, moj izbor je 6630 kao sto je i akki rekao.

Sve u svemu, moj izbor je 6630 kao sto je i akki rekao.