Tel sa wifi nista preskupo
Tel sa wifi nista preskupo
imam duze vreme nokiu 6600 i to je extra fon. medjutim preminuo je na zalost.
sta sad?
razmisljam se izmedju:
nokie e51
hp ipaq 514
ili jos neki model koji poseduje wifi.
nista preskupo.
sta sad?
razmisljam se izmedju:
nokie e51
hp ipaq 514
ili jos neki model koji poseduje wifi.
nista preskupo.
Pa winmobile ne vjerujem da ces naci nesto jeftino kao kao sto mozes naci od simbiana a da je potpuno novo.Ako ti je vazan SAMO wifi mislim da ce ti e51 biti sasvim dovoljan,nisam imo prilike da ga isprobam ali cujem od drugara koji su ga cackali da nije nesto po pitanju mp3,kamere i tako to (to oni kazu!) al zato ubio se za surf i uopste kao biznis fon...
Nokia N95 8GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, je u pravu.
Jer veruj mi na rec, ja sam se odusevljavao sa e51 dok je nisam video uzivo.
Telefon kao telefon, ne ostavlja nista poseban utisak. Sve na njemu radi perfektno, ali, meni barem, je nekako sav obichan.
Dok e61, a pogotovo e61i, nisu telefoni, nego su spektakl.
Kvalitet, ekran, tastatura, brzina softvera, jesam li rekao
KVALITET:blinky:
A i oba ti upadaju u budzet, do dushe, e61i polovan.
Jer veruj mi na rec, ja sam se odusevljavao sa e51 dok je nisam video uzivo.
Telefon kao telefon, ne ostavlja nista poseban utisak. Sve na njemu radi perfektno, ali, meni barem, je nekako sav obichan.
Dok e61, a pogotovo e61i, nisu telefoni, nego su spektakl.
Kvalitet, ekran, tastatura, brzina softvera, jesam li rekao

A i oba ti upadaju u budzet, do dushe, e61i polovan.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Postoje, ima ih, gotovo sam siguran, i vise nego sto si ih imao na 6600. Rzlika je u tome sto sa WM nemas peripetija oko potpisivanja aplikacija nego jednostavno sta god pozelis to jedin klikom instaliras i kraj. I ja sam presao sa Symbiana na WM i nisam se pokajao ni jednog momenta... To je sto se samog OS tice, a da li da uzmes iPAQ514 ili E51 je na tebi, dva veoma slicna telefona, kontam da koji god da uzmes neces se pokajati a koliko sam skontao ne menjas cesto telefone tako da ce te i sluziti taj neki period koliko ih budes koristio.
- kapoerista90
- Expert
Razmisljaj se ti koliko god hoces, ali pazi, jedna stvar stoji: E51 je premali (tj ekran) za surfovanje na netu. Meni je na N82 (koji ima veci ekran od E51) mali... Znaci, ako ti je WiFi bitan, otpisi E51...
Pitaj Miodrage-a koliko je E61 mocan
to sto ti se ne svidja je najmanje bitna stvar!

Pitaj Miodrage-a koliko je E61 mocan

Nokia E71... Elegant, but deadly
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- kapoerista90
- Expert
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
sad sam u jos vecoj dilemi. mislio sam da odpisem hp zbogwin medjutim i to mi sada deluje kao ok sys za mene. ljudi mene ne interesuje qwerty tastatura. hteo da uzmem iphone zbog kul tastature ali ipak je to preskupo sranje za to sto nudi. pa sam mislio qteq s200. ali ipak bi uzeo neki "normalan" telefon koji ima wifi i naravno os, jer dugo koristim 6600 i nema sanse da se presaltam na dumb fon.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
obren08, ja ti rekoh da uzmes neki WM telefon i pogledas malo bolje kakav je OS. Mene je odusevio WM mnogo je jednostavniji, logicniji od Symbiana koji takodje nije ne znam kako kompikovan ali opet... Najpametnije ti je da odes u neku prodavnicu koja ima i taj HP i E51 pa ih uporedi i videces vrlo brzo sta ti vise lezi. Jedina bitna razlika jeste to sertifikovanje aplikacija, pa ako imas iskustva sa tim i nije ti problem da se zezas sa istim...onda je mrtva trka izmedju ovih telefona...
Azimuth, a dal na win ima mogucnost selektovanja teksta i daljeg kopiranja... kao na sym pomocu olovcice. jos me interesuje jel mozes da se prebacujes sa jedne aplikacije na drugu kao kod sym, mislim da rade u pozadini i da swich. posto kad uzmem da kucam poruku imam naviku da se prebacim u neki tekst da iskopiram nesto pa da se prebacim opet na nesto i tako da radim vise poslova od jednom. ima tema na forumu win vs sym ali nista konkretno razlike. dobro sertifikat je ok, nema problema sa tim. a sta mi vredi da gledam hp u radnji kad nikada nism koristio win. zato sam na forumu da me neko uputi.
- kapoerista90
- Expert