sto manji telefon po dimenzijama,sa sto boljom kamerom
sto manji telefon po dimenzijama,sa sto boljom kamerom
Pozdrav drustvo...hteo bih da mi date preporuku,dosta sam citao ovde,ali nista konkretno nisam nasao,hteo bih da uzmem sto manji telefon po dimenzijama,sa sto boljom kamerom,znaci sto vise MPX! cena trenutno ne igra ulogu...Vise pretezem ka nekom slajder telefonu,ali zelim da cujem vasa misljenja...gledao sam Samsung G600 i U900soul,al su podeljena misljenja,cuo sam da se ljuste maske,ali mi je bitno ovo za kameru i ako je Samsung model da ima mogucnost postavljanja MP3-a za zvuk poruke! Hvala unapred...
da nisi postavio ovaj uslov o mp3-u za zvuk poruke, odmah bih ti rekao Samsung e590.
imam ga i osim nekih nebuloza u meniju, koje su izgleda neizbezne kod samsunga, bas je dobar.
skroz je mali, a ima kameru 3mp.
a kad vec kazes da ti vise odgovara slajder, evo ja se mucim da se oslobodim jednog, idi na
podforum Proba, na temu Kupujem/Prodajem , pa nadji moju poruku za detalje.
imam ga i osim nekih nebuloza u meniju, koje su izgleda neizbezne kod samsunga, bas je dobar.
skroz je mali, a ima kameru 3mp.
a kad vec kazes da ti vise odgovara slajder, evo ja se mucim da se oslobodim jednog, idi na
podforum Proba, na temu Kupujem/Prodajem , pa nadji moju poruku za detalje.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Uzet je U900,pre svega zbog izgleda,odlican mi je za ruku,za kameru preko dana sam prezadovoljan,uvece dok mi je da tako nazovem na preview rezimu,malo mi je mutna slika,dok kad pritisnem dugme,autofocus odradi svoje slika se izostri i bude jasna i cista! Jel postoji neko podesavanje da bude cista i na preview,posto tamo ima podesavanja contrasta i cuda! I zamolio bih,posto nikako da nadjem ovde na forumu,kodove za pojacanje tona,da mi malo jace zvoni i ako neko zna kako da iskljucim T9,nervira me kad svaki put ulazim u poruke moram da ga iskuljucujem! Hvala vam...