zanima me koji je bolji, ljepsi, kvalitetniji od ova dva mobitela. ne treba funkcije vec da ga mogu nositi oko vrata i da se pi*ke dive mom mobu, znaci sminka. Jer da mi treba mob zbog mogucnosti uzeo bi 6600!
Hmm...pa verovatno e800...on je slider telefon..onako fensi i mislim da je lepshi.. ali i 6230 nije losha zato shto ima jako prost dizajn shto se meni svidja...
i 7610 imao lep dizajn...
Divice ti se i sa 6600, samo ako umes da ga nosis
Od ta dva verovatno je atraktivniji a800, samo je dosta los and skup telefon sto se svega ostalog tice
Definitivno ni jedan od ova dva, već 7610. Jeste skuplji, ali vredi. Ima sve što i 6600 + bolju kameru + može da zvoni mp3. Da ne spominjem što te svi gledaju kao da nosiš kovčeg s blagom.
E penudla bre!!! ceo dan ozivljavash stare teme!!!! NEMOJ VISHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Samo gushis forum stvarima za koje su ljudi verovatno vec nashli odgovor!!!
Sve mislim ima novih poruka a ono sve ozivljene teme od ne znam ni ja kad....
Ajde nemojte toliko da ozivljavate teme...
kao shto kaze Kuzman ljudi su verovatno nashli odgovor na pitanje...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.