Mužički telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Mužički telefon

Post od Ivsa »

Ovako, pošto mi je ostalo oko 200 eura, od rođendana, odlučio sam sam kupit novi fon!?
Kod novog fona, najvažnija je stavka glazba, i to više jačina zvuka nego kvaliteta, i po mogućnosti kvalitetne sluške odma u paketu, da ne moram još i na njih trošit!? Zanimaju me svi prjedlozi i savjeti, kamera i ostalo nisu bitni, iako nije na odmet da budu oko 3 mpx, ali može i 2, najvažnija je jačina zvuka!?

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

u tom cenovnom rangu prvo sto mi pade na pamet je Nokia N73ME ! Imao sam je i upravo mi je ispunjavala sve ove uslove sto si naveo ! Samo je to podosta star model, pa ne znam bi li ti to smetalo ?

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Pogledaj malo sta ljudi kazu o ovom novom Samsungu M3510. Po svemu cini mi se da se poklapa sa svim sto si rekao, a jos ce i para da ti ostane.

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

I ja bi ovdje mogao prvo preporuciti N73ME,a cak mozda i obicnu N73 nema tu bas neke velike razlike,iako je to stariji model moze se za njega naci gomila dobrog softvera...tako da moja preporuka ide ovim modelima
Nokia N95 8GB

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

n73 ili m3510 :wink: .Na m3510 su u paketu odlične sluške :wink:
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ivsa, Pogledaj malo modele SE iz W segmenta.Imas tu finih modela a pristupacnih.Npr W350 je sasvim ok phone,ako hoces mozda slajd w850 nije lose resenje itd.
Takodje poslusaj i prethodne predloge vezane za Nokiu N73 ME i Samsung M3510.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

SonyE nije jak na sluskama...ja bih uzeo npr. Nokiu 5310 XM u crnoj boji. Mali,tananak,skroz eleganatan fon i jos da ti ostanu pare za neke dobre sluske. N73 ne bih nikada uzeo,em je spor,em dzojstik nije stabilan.

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Post od Ivsa »

Ovako, bratić mi ima N73ME i zvuk u sluškama i nije baš nešto preterano jak, a i ne želim smartphone, već imam HTC Touch, tako da je ovaj fon sekundarni a primarna mu je funkcija slušanje glazbe!? Da još nadodam, telefon najvjerojatnije kupujem na crno, a ne u trgovini, tako da znate!?
A sad o mobitelima, izgleda da je M3510, prvi izbor, pa ako neko ima iskustva s njim neka ih napiše, a i slobodno iznesite još predloga!?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nokia C6

Odgovori