Sta posle N82?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Sta posle N82?

Post od kapoerista90 »

Mislim da ce N82 otici, cim se vrati iz servisa... Pocela je da me abnormalno nervira...
Dakle, znate sta trazim, i ostale dzidza bidze :) Pitanje je, sta moze da nasledi N82? :)
Otvoren sam za sve predloge :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

kapoerista90, after n82 smrt :D salim se koliko bi kinte dao ? ;)
Nokia 5800XM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma bilo sta :) Ja bih ishao na recimo E71, HP 614c ili 914c, XPERIU... Uglavnom sam proceni sta ti treba. Moj kriterijum je uvek bio jasan, kamera potrebna koliko i crno ispod nokta...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa meni je kamera onako bitna, ne mora da bude kao na N82, al ne bas neupotrebljiva kao na E71... to me jedino i odbija od njega :(
Nemanja^, to je najmanji problem iz vise razloga :)
A pre xperie bi uzeo touch pro... :)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

kapoerista90, :) Pa reci sta ti treba... ja ne znam sta trazis, koje dzidza bidze ;)
Nokia 5800XM

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

kapoerista90 pa i ne bih se bas u potpunosti slozio sa tobom da je kamera na E71 totalno ne upotrebljiva :uhuh: , kamera je sasvim ok, ako se vodis tom parolom onda gledaj telefone koji imaju 5MP i vise 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da ali i Touch Pro ima krs kamericu za tamnije uslove.
Mozda da uzmes Inovo (ili uskoro kada izadje i7110) jer je jedino on koji moze da se nosi sa N82 po kamerici, a da je noviji model, da je smart, da dobro izgleda...
Iskreno ja bih presao na E71 ili bih sacekao da prodju ove promocije na sajmu mobilne tehnologije i da prodju i sve potencijalne najave u narednih mesec-dva dana, pa onda lepo uzeti neki novi kompletniji telefon. (mozda bude neki kompletniji u odnosu na ove sto su sada u opticaju)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Au kapoerista90, teska dilema :wacko: Od n82 znacajno bolje ne mozes dobiti ukoliko kupujes isti profil telefona.Znaci jedino neki izlet na touch screen ili qwerty telefon,mozda cak i sa windows os-om,pa mozda ti se desi da ti se svidi i da nastavis stalno takve modele da koristis.
Znaci ako imas love xperia ili e71 ili omnia :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

A recimo 5800, nebi puko puno para...a verujem da bi bio zadovoljan...ja bih svakako uzeo nesto drugacije ! Mozda n79 nije los izbor, cini se da je jako kvalitetan !

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nista spektakularno ne dobija sa 5800 osim TS-a. Kontam da ti bi dobro dosla neka totalna promena, neki WM sa TS-om i sa ili bez qwerty-ja. Imas prilican izbor u tom nekom cenovnom rangu.

pun1sh3r
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Dec 2008. 04:06

Post od pun1sh3r »

moja preporuka je da uzmes n78...telefon je stvarno opasan i brz a kamera je super... 8) :D 8) :D neces se pokajati,al samo ne kapiram kako neko moze da uzme n82 a koliko je ruzna ona kamera odpozadi bruka...

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Moja preporuka ti je Omnia ... Ostaje ti 5 Mpix kamera , a opet ti je sve drugacije i novo zbog velikog TS-a i WInMobile ...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Takodje OMNIA.
I ja sam pre OMNIE imao N82.
Iskreno,smucio mi se Symbian.
8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

cale, voleo bih da nam istakneš neke prednosti koje si dobio sa Omniom jer i ja imam N82 skoro 2 godine pa me već hvata "nezdrž" a nisam našao ništa dostojno da je zameni.
Rado bih menjao ako ima kvalitetnih pomaka tim potezom a ne samo zbog menjanja.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

pun1sh3r
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Dec 2008. 04:06

Post od pun1sh3r »

Motoman, i cale, pod jedan nije ogromna razlika izmedju kamera od n78 i n82 sem na papiru...po meni n78 ima stvarno super odlike cak ima i bolje od n82 sem te kamere na koju se svi loze a nije razlika neka velika...mada naravno ti odluzi a i n78 cini mi se da je oko 20 puta lepsa od n82....napravio bi dobar izbor da se odlucis za njega... 8)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kapoerista90, Kao sto neko vec rece,ako ces opet isti profil telefona onda je zaista tesko izabrati posle N82.Ako planiras biznis phone (sumnjam al' 'ajde) moj glas ide za E71.
Ipak, ono sto bih ja uradio na tvom mestu je da malo probam WM telefone.Imas tu dosta izbora a ti rece da ti novac nije problem,tako da "siroko ti polje".Pogledaj samsung i780,Omniu,neki HTC, itd.
E jedino je "problem" sto je tebi kamera bitna,pa sad ne znam... :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

pun1sh3r, to sto se tebi svidja toliko n78 ne znaci da ima bolju kameru koja zaista nije losa ali je za klasu ispod n82 u svakom pogledu pocevsi od velicine sociva,do cistine na slikama,ostrine i na kraju blica.
Ne mogu da shvatim kad se nekom nesto svidja da onda non stop ubedjuje drugog u svoj ukus :uhuh:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa kamera mi je nije bas glavna stavka, al je pozeljno da bude bar priblizna onoj na N82 (ok, ako bi razmisljao o omniji, prihvatio bih losiju kameru)
5800 ima moja devojka, super je tel, al me nije uopste privukao previse, iako me je zaintrigirao malo :)
Dakle, omnia i Innov8 su mi najveci kandidati... WM me privlaci zato i gledam omniu...
IDzO, cekao bi ja, al nemam vise N82... a da setam E900 mesec, mesec ipo... Poludecu... shvati me :D :D :D Olupacu ga o patos posle 3 dana... :)
N78 necu ni da uzimam u obzir... meni je N82 lep tel, a N78 ogavan... A i tu su negde... ipak bih kakvu tatkvu promenu :) Dal OS, dal qwerty, dal TS.. Al treba mi promena :D

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

kapoerista90, Nokija 3310 - 14.8 GigaPixela , Androidski-Windows-Simbijan :P
Nokia 5800XM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

kapoerista90, menjaj sve, zato najtoplija preporuka za XPERIU. Menjas OS< dobijas TS i QWERTY. Mislim da od ovoga nema vece promene :D E da i po specifikacijama je tu... osim mozda malo slabije kamere.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori