6120 classic ili 6220 classic

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
micila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 17:03

6120 classic ili 6220 classic

Post od micila »

Imam 6233, menjao bi ga za novi. Ne mogu da se odlucim izmedju ova 2 modela. Da li je neki od ova 2 ima metalni deo maske ili je sve plastika na oba?

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Oba su plastikaneri. . . . preporucujem ti 6220C ipak ona je mnogo bolja od 6120 :dry:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Slazem se sa Super Sayian-om, 6220c je mnogo bolji od 6120c Slika.
Poslednja izmena od Nikola031 u Pon, 04. Maj 2009. 00:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Saglasan sam sa predlogom kolega Super Sayian, i Nikola031, .Glas znaci bez dvojbe ide za 6220.Ako te vise interesuje imas temu u forumu Nokia i tu procitaj utiske clanova koji ga poseduju.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja kuci imam 6120c i mogu ti reci da na mene ostavlja utisak kao da je neka igracka. Takva mu je nekakva bez vezna plastika. Kamera je ocaj, baterija i nije toliko losa, prijem signala je odlican i nema nikakvih smetnji u toku razgovora, ne krcka i ne skripi ali je kvalitet plastike ocajan i magnet je za otiske. To je bilo nesto ukratko o njemu.
Komsije iznad mene su sve rekle, a i ja se slazem sa njima i pre bih uzeo 6220c.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

I svi gore prethodnici se slazu samnom. :lol: Pre dva tri dana(tacnije 30) sam postao vlasnik 6220c,kakav je to tel.auuuuuuuu,Ne ispustam ga iz ruke,za sad sam ga punio samo 1 i 25-30 minuta, i ne skida ni jednu jedinu crticu,jeste od plastike,ali vrlo kvalitetne,ne ostaju otisci po tastaturi a ekraj je u najmanju ruku fantastican....milion stvari mozes uraditi sa njim,telefon je bas smart,sad sam delovao kao ciga koji hvali svoga konja :oops: ,a sad ozbiljno:nema ni jedne vece mane,zbog koje bi trebalo da izaberes neki drugi model,mozda taj wifi,ali i to je cisto njesra,pored ovakog fona!!!!Daklem moj subjektivno-objektivni predlog putuje ka nokii 6220c-NAJACI JE!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Radisa Rasa napisao:...milion stvari mozes uraditi sa njim,telefon je bas smart,sad sam delovao kao ciga koji hvali svoga konja :oops: ,
Da znas da jesi... :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Radisa Rasa napisao:Daklem moj subjektivno-objektivni predlog putuje ka nokii 6220c-NAJACI JE!
Ovaj dio mi je najdraži :) Svakako 6220...
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

6220 ;)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

micila, od ova dva svakako 6220c. Medjutim ja bih preskocio i jedan i drugi i pogledao malo sta se za iste ili manje pare moze dobiti izvan Nokia sveta. Npr: Samsung I550.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

tomas.hokenberi, nije los predlog i550, ali mi posle neki 7 meseci koriscenja baterija traje 12h uz umereno koriscenje (nekih pola sata neta, isto toliko muzike, dva tri poziva...)... Generalno, i550 je odlican telefon, ali posto ga vise nema u Intercomu za 162e koliko je bio, po meni nije toliko povoljan kao sto je bio, ali je i dalje best-buy :oops: .
Pozdrav :wink:
Linux&Android

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Sve je to lepo i necu da ulazim u raspravu ni sa kim,znaci svako ima pravo na svoje misljenje a moje je Fuck the rest, NOKIA is BEST!!!Dakle, samsung nek i dalje proizvodi tel.moni. i slicno i neka nastavi tu trku sa sonijem, (koji bi to isto trebalo da uradi), a neka ostave mob.tel nekim mnogo iskusnijim i boljim firmama poput nokie.Podsetio bih vas da su samo motorola i nokia od ovih velikih proizvodjaca jedini koji se bave iskljucivo prodajom i proizvodnjom MOB.TEL.pozzz svima :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Radisa Rasa, a da li si ti primetio kako se menjaju uloge na trzistu mobilnih telefona?
Samsung, SE, HTC izbacuju sve kvalitetnije modele dok Nokia izbacuje fuseraj. Svi Nokiini noviji modeli imaju problema za zavrsnom obradom s toga se dosta korisnika zali na skriputanje, guljenje boje, slab kvalitet baterije...

Inace ako me secanje dobro sluzi Nokia je prodavala i monitore za kompjutere.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

:uhuh: znam, mozda je i prodavala,ali su se ljudi odlucili de su bolji i to su nastavili....veruj mi, nijednog vlasnika nokinog aparata kojeg ja poznajem ne zali se na to skripanje i sl....a to sto su ovi isfolirani klinci besni na njihov zivot,pa im sve smeta....pa se zale....Priznajem i ja sam bio takav doduse jedno kratko vreme, nokia nikad nikada originalan aparat koji je proizveden u finskoj, nece pustiti u prodaju a da su primetili da skripucka.E da ne znam sta po tebi predstavlja fusheraj mozda carbon arte,mozda luna mozda n95,96 mozda nokia 6220 classic?ja to tako ne bih rekao,ali dobro...iskreno cenim tvoje misljenje...e da primetio sam da se menjaju uloge na trzistu ali je nokia i dalje 1...a to da se menjaju menjaju se lg 2 pa onda sony 2 pa samsung 2 ali DRUGI!!!!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

IDzO, ne slazem se s tobom jer je Nokia u evropi i dalje broj 1.
Nokia jeste izbaci 1000 slicnih modela ali svaki ima svoj smek i za svakog se nadje po nesto.
Uzmi npr. n82 i 6220c
Pogledaj kakav je boom napravila sa 5800. prodaje se kao da ga dele a nije uopste jeftin.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Radisa Rasa, ako ti ne znas ni jednog vlasnika koji se zali na kvalitet izrade malo pregledaj teme na forumu pa ces videti da ima i onih koji se zale.
Nisam uspeo naci teme gde se vodila polemika o tome ali zakljucak je bio da je plastika i finalna obrada novijih Nokiinih telefona blagi ocaj.
Naravno nisu svi modeli kilavo odradjeni ali vala dosta njih se zali. Potrazi i po netu pa ces se uveriti.
jerkann, Nokia jeste i dalje numero uno na trzistu ali ne izbacuje modele koji ce je na toj poziciji zadrzati u nekoj bliskoj buducnosti. 5800 se prodaje odlicno ali ne moze se odrzavati profitabilnost i uspeh tolike kompanije na jednom modelu.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja znam podosta ljudi koji se zale na kvalitet Nokiinih aparata, a i ja sam medju njima, kao neko ko je imao dosta njihovih modela... Slazem se, 6220 je daleko bolji od 6120 i bez razmisljanja ga uzmi... :)
tomas.hokenberi, I550 jeste dobar predlog, ali osim veceg ekrana, ne vidim sta posebno dobija... Na Nokijici cak i bolju kameru dobija... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nokia 5800 stara manje od tri meseca krcka i izgleda mnogo jeftinije od samsunga M3510 beat starog 6 meseci! Samsung M3510 beat i L700 su urađeni mnogo bolje od bilo kog nokijinog telefona novijeg datuma ne računajući 8xxx seriju (N82, N95/8gb, N96, 5800, n85, 6220c imaju daleko lošiju završnu obradu i materijale od gorepomenutih samsunga).

Inače kakva je ovo dilema? 6220 je naslednik 6210c, neuporedivo je skuplji i neuporedivo bolji. Glas sa 6220. Ako ne spadaš u nokijine zaklete korisnike pogledaj i550 :wink:
Nokia C6

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

tehno maniac, slazem se u vezi 6220, da je naslednik 6120c.

Sto se tice 5800 to ne da nije tacno nego nema veze sa zivotom. drug ga je kupio cim se pojavio, koliko je vec proslo i ne secam se, a telefon je kao nov. Ja nikad ne bih uzeo telefon bez tastature i zbog toga mi se ne svidja ali da je dobar dobar je.
Losa obrada na n82? to sam sad prvi put cuo.

Upravo sam to i rekao nokia je konacno pocela da pravi telefone za sve kupce. 6220c ima slabiju zavrsnu obradu za razliku od n82 zato je i jeftinije.ali za te pare po meni ne postoji bolji telefon. jedini nedostatak je sto nema wi-fi, ali ta opcija bi i bila glupa na malom ekranu.

Slazem se za i550, stvarno za te pare od symbiana best buy. Ne svidja mi se nesto na oko, ali da je dobara, dobar je.

Nisam nokiin zakleti korisnik vec samo symbiana (za sad) i xenon blica.
Ako se kupuje nov fon uvek bih pre kupio Nokiu samo iz razloga da uvek moze da se proda sa minimalnim gubitkom novca za razliku od samsunga (SE i da ne spominjem).

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Koliko je Nokia postala "labava" kod novih modela vidi se i po tome da je 5800 ima problema sa zvucnikom gde su se masovno vracali modeli na raklamacije, pa onda vec sada legendarni problemi sa slajderom kod N95, pa onda ocajna plastika kod N81 i N96 itd da ne nabrajam dalje.
jerkann, evo ti problem s aN82 pa procitaj KLIK, a ima i jos dosta primera kod ovog, a i drugih modela.

Odgovori