Recite mi ljudi koje telefone da gledam, ali da oni zadovoljavaju sledece kriterijume:
-potrebno je da bude sto jeftiniji, jer se nalazim na gradilistu
-potrebno je da zvono bude sto glasnije
-i da bude po mogucstvu izdrzljiv na prasinu,
na prljave ruke
ma ljudi to mi je skupo!!!
Dajte nesto medju najjeftinijima!!!!
Znate.... ja ih gubim mnogo cesto, a problem mi je sto im necujem zvono od prevelike buke pa zbog toga mi treba nesto ultra jeftino, a da dobro zvoni!!!
mare81, mozda polovna nokia 6630,koja je oko 40-tak e,a ima ultra glasan zvucnik i fine gabarite,tako da ces momentalno osetiti ako ga vise nema....
Ili nesto iz nokijine 1xxx serije
A koje su sanse da ako ne cujes zvonjavu da ces moci iole normalno da obavis razgovor?
mare81, A sta mislis o Nokiji 3510?Dosta ljudi koji se bave poslom na gradilistu njega koriste (bar je jedno vreme tako bilo).Inace cisto sumnjam da ce bilo koji model da nadjaca buku i da ces biti u stanju da ga odmah cujes.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Kad bi bio malo pazljiviji (u smislu da ne gubis telefone), onda bi moja ideja bila bukvalno bilo koji fon, ali da ga drzis u futroli koja se vezuje oko nadlaktice - sto ce reci od uveta ti je udaljena 20-ak cm, i jos sa ukljucenom vibracijom - nema sanse da propustis neki "event".
citao sam na stranim sajtovima za ovaj xplorer,stvarno izdrzljiv telefon,lik isao 4 metara u dubinu vode sa njim,stavio ga na jako sunce 5 sati,bacao ga po pesku i nije mu nista.
Nokia 1112, najjaci telefon, otporan na sve, baterija traje, imas zmijice (one prave), izmedju tastera prasina ne moze da udje jer su tasteri spojeni (a zacudo, jedan od boljih osecaja pri kucanju, uporedjivajuci sa mnogo skupljim telefonima), mozes da biras koju ces boju, i da se telefon skrsi u neki malter, upadne u mesalicu, kupis nov jer je cena 35 evra, legalna... Stavis ga na sred gradilista dok pijes pivo, niko nece da ga drpi... Ma telefon je ful za akciju.
Preporuka, da nema vece... Ja ga imam kao sekundarni.
pa jel ima ajkula jos da se nadje a da radi??? Ipak je to model od pre jedno 4-5 godina??
Od ovih novih tu je sonim (ruzan za sve pare) i ovaj Samsung B2100. Da li je neko negde video pravi test za ove modele??
Ajkulu imam ja,radi kao zmaj a stara je 6 godina (kupljena je 2002) a sto se samsunga tice jeste tvrd ali nije bas toliko koliko ga reklamiraju.Testova ima po netu i You tubu dosta,vecina ih je pomalo glupava ali ima par stvarno dobrih, ,,profesionalnih" pa potrazi ako te ne mrzi...Samsung je u svakom slucaju po f-jama najjaci,iako ima prosecnu kameru ( u odnosu na vecinu ostalih telefona koji su istovremeno izasli) ali je opet za klasu ispred svih.A sto se nokie tice,Lobachewski je u pravu za sve,od prve do poslednje reci.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.