Jeftin telefon za gradiliste?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mare81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 16:06

Jeftin telefon za gradiliste?

Post od mare81 »

Recite mi ljudi koje telefone da gledam, ali da oni zadovoljavaju sledece kriterijume:
-potrebno je da bude sto jeftiniji, jer se nalazim na gradilistu
-potrebno je da zvono bude sto glasnije
-i da bude po mogucstvu izdrzljiv na prasinu,
na prljave ruke :D

Izmenio Akki, ne piši sve velikim slovima.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

pogledaj ovaj novi samsung B2100 xplorer, otporan na sve i svasta a nije skup, pravi gradjevinac. :)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pogledaj samsung b2100 xplorer, cena je oko 100 evra. mislim da ce gradiliste sigurno preziveti a i ovako je ok fon sa prosirivom memorijom i kamerom.

edit. hehe preteko si me :D

mare81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 16:06

Post od mare81 »

ma ljudi to mi je skupo!!!
Dajte nesto medju najjeftinijima!!!! :wink:

Znate.... ja ih gubim mnogo cesto, a problem mi je sto im necujem zvono od prevelike buke pa zbog toga mi treba nesto ultra jeftino, a da dobro zvoni!!! :roll:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ericsson R310 ajkula :D Izdržljiv samo tako, ultra jeftin, samo ćeš ga sad teško naći. Za tu namenu je kao stvoren. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ili nokia 1100... Napravljena je za te uslove :D a kosta 30 evra bukvalno... Sad, nije bas glasna al na gradilistu tesko da ces ista cuti :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

mare81, mozda polovna nokia 6630,koja je oko 40-tak e,a ima ultra glasan zvucnik i fine gabarite,tako da ces momentalno osetiti ako ga vise nema....
Ili nesto iz nokijine 1xxx serije
A koje su sanse da ako ne cujes zvonjavu da ces moci iole normalno da obavis razgovor?
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

mare81, A sta mislis o Nokiji 3510?Dosta ljudi koji se bave poslom na gradilistu njega koriste (bar je jedno vreme tako bilo).Inace cisto sumnjam da ce bilo koji model da nadjaca buku i da ces biti u stanju da ga odmah cujes.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kad bi bio malo pazljiviji (u smislu da ne gubis telefone), onda bi moja ideja bila bukvalno bilo koji fon, ali da ga drzis u futroli koja se vezuje oko nadlaktice - sto ce reci od uveta ti je udaljena 20-ak cm, i jos sa ukljucenom vibracijom - nema sanse da propustis neki "event".
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lonelyeagle2005
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 12:07

Post od lonelyeagle2005 »

citao sam na stranim sajtovima za ovaj xplorer,stvarno izdrzljiv telefon,lik isao 4 metara u dubinu vode sa njim,stavio ga na jako sunce 5 sati,bacao ga po pesku i nije mu nista.
Solo Driver

joffre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 04:16

Post od joffre »

Mare potrudi se malo i pronadje stari i neprevazidjeni se r 310s.On je sve sto ti treba a mozes da ga dobijes za 20 e.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nokia 1112, najjaci telefon, otporan na sve, baterija traje, imas zmijice (one prave), izmedju tastera prasina ne moze da udje jer su tasteri spojeni (a zacudo, jedan od boljih osecaja pri kucanju, uporedjivajuci sa mnogo skupljim telefonima), mozes da biras koju ces boju, i da se telefon skrsi u neki malter, upadne u mesalicu, kupis nov jer je cena 35 evra, legalna... Stavis ga na sred gradilista dok pijes pivo, niko nece da ga drpi... Ma telefon je ful za akciju.
Preporuka, da nema vece... Ja ga imam kao sekundarni.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

pa jel ima ajkula jos da se nadje a da radi??? Ipak je to model od pre jedno 4-5 godina??
Od ovih novih tu je sonim (ruzan za sve pare) i ovaj Samsung B2100. Da li je neko negde video pravi test za ove modele??

joffre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 04:16

Post od joffre »

Ajkulu imam ja,radi kao zmaj a stara je 6 godina (kupljena je 2002) a sto se samsunga tice jeste tvrd ali nije bas toliko koliko ga reklamiraju.Testova ima po netu i You tubu dosta,vecina ih je pomalo glupava ali ima par stvarno dobrih, ,,profesionalnih" pa potrazi ako te ne mrzi...Samsung je u svakom slucaju po f-jama najjaci,iako ima prosecnu kameru ( u odnosu na vecinu ostalih telefona koji su istovremeno izasli) ali je opet za klasu ispred svih.A sto se nokie tice,Lobachewski je u pravu za sve,od prve do poslednje reci.

Odgovori